1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    3-4 şutu dışında ben Veli'nin saçmasapan şutunu hatırlamıyorum. Bir ligin başında vardı böyle uzaktan atma çabası, bir de ligin sonlarına doğru birkaç denemesi oldu ve biri de gol oldu.

Söylediğim gibi Veli, çalışkanlığı ile iyi bir yedektir. Kalmasını isterim.
    Veli'yi gördüğüm her maç vardı o şutlardan. Anadolu klüpleri için iyi bir oyuncu ama bize daha yeteneklileri lazım bize.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Veli'yi gördüğüm her maç vardı o şutlardan. Anadolu klüpleri için iyi bir oyuncu ama bize daha yeteneklileri lazım bize.
    Ben bu sene Beşiktaş'ın her maçını izledim. 1 maç kaçırdım sanırım oda TS maçıydı.

Hangimiz yanılıyor? Kaç maç izledin Bana biraz abartıyorsun gibi geliyor sanki.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ben bu sene Beşiktaş'ın her maçını izledim. 1 maç kaçırdım sanırım oda TS maçıydı.

Hangimiz yanılıyor? Kaç maç izledin Bana biraz abartıyorsun gibi geliyor sanki.
    Full maç izlemektense yakaladığım bütün özetleri izledim haftaiçi , haftasonu erken kalktığım için geceleri erken yatıyorum ama özetlerde gördüm ki önü boş olduğu her posizyon düşünmeden vuruyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Full maç izlemektense yakaladığım bütün özetleri izledim haftaiçi , haftasonu erken kalktığım için geceleri erken yatıyorum ama özetlerde gördüm ki önü boş olduğu her posizyon düşünmeden vuruyor
    Özet izleyerek bir oyuncu değerlendirmek çok yanlış olur. Ben Veli sempatizanı biri değilim ama bir çok maçta ortasahada sahanın gizli kahramanı oldu. Ama yetersiz mi? Evet.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri