Galatasaray
Fenerbahçe
Bursaspor
Originally Posted by 19karabulut07 SERDAR AZİZ PEŞİN 15 MN EURO PARAYI BASAN ALIR PAZARLIKSIZ FİYATTIR emre çolakla takas yapalım
Originally Posted by erenimom emre çolakla takas yapalım Çolak + 8 olabilir
Originally Posted by 19karabulut07 Çolak + 8 olabilir emre + 4 veririm 2 peşin 2side 12 ay taksitle
Originally Posted by erenimom emre + 4 veririm 2 peşin 2side 12 ay taksitle Emre + chedjou + 2 ola bilir
Originally Posted by 19karabulut07 Emre + chedjou + 2 ola bilir chedjou satsam zaten en az 10a satarım şuanda abartma sende
Originally Posted by erenimom chedjou satsam zaten en az 10a satarım şuanda abartma sende Tok Satıcıyız işinize gelirse
Originally Posted by 19karabulut07 Tok Satıcıyız işinize gelirse emre + para teklifimi sundum emre + 4 veririm 2si peşin 2si taksit
Originally Posted by 19karabulut07 Emre + chedjou + 2 ola bilir chedjou benim güncellemede 2. senenin sonlarında türk oluyor belki sizdede olur o zaman serdar'a gerek kalmaz
Originally Posted by kaanb chedjou benim güncellemede 2. senenin sonlarında türk oluyor belki sizdede olur o zaman serdar'a gerek kalmaz Yok artık
Forum Rules