Galatasaray
Fenerbahçe
Bursaspor
Originally Posted by 19karabulut07 Emre + 8 şöyle yaparsın ( senin yabancı stoperi 10 'a sat 8 mn'u oradan çıkart Emre'yi zaten oynatmıyacan bana gönderirsin ) emreyi oynatmadığımı kim söyledi valla oynatıyorum neyse serdar aziz kalsın sende ben stoper bulurum
Originally Posted by erenimom emreyi oynatmadığımı kim söyledi valla oynatıyorum neyse serdar aziz kalsın sende ben stoper bulurum Tamam birader kalsın Koskoca Galatasaray 2 mn peşin 2 mn 12 ay taksitine girip işi çingeneliğe döküyosa zaten !!! bu zihniyete satılık oyuncumuz yok biraz daha pazarlık etsek Kurban'a da 7 kişi ortak girelim diyeceksin
Originally Posted by 19karabulut07 Tamam birader kalsın Koskoca Galatasaray 2 mn peşin 2 mn 12 ay taksitine girip işi çingeneliğe döküyosa zaten !!! bu zihniyete satılık oyuncumuz yok verceksen 4myi peşinde veririz
Originally Posted by erenimom verceksen 4myi peşinde veririz Son saniyede bişey yazdım Edit : Kurbana'da 7 kişi ortak girellim mi dedim paranız yoksa
Originally Posted by 19karabulut07 Tamam birader kalsın Koskoca Galatasaray 2 mn peşin 2 mn 12 ay taksitine girip işi çingeneliğe döküyosa zaten !!! bu zihniyete satılık oyuncumuz yok biraz daha pazarlık etsek Kurban'a da 7 kişi ortak girelim diyeceksin Originally Posted by 19karabulut07 Son saniyede bişey yazdım Edit : Kurbana'da 7 kişi ortak girellim mi dedim paranız yoksa ahahha adamsın bakarız halil devre arası satarsam chedjouyu falan alırım serdarı emre +8 veririz olmadı
Forum Rules