1 ile 30 arası toplam 251 sonuç

Konu: Tottenham misyonu tamam, sıra Arsenal Projesi'nde - 2015/16

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ben de şu an Tottenham ile oynadığım için bu kariyeri ayrı bir ilgi ile takip ediyorum.Gerçekten çok başarılı bir kariyer oluyor.Tavsiyem ligteki büyüklere 4-1-4-1 oynamanız.Çok etkili oluyor kanatlara defansif kanat rolünde Bale ve Lennon koyuncu oh mis

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Ben de şu an Tottenham ile oynadığım için bu kariyeri ayrı bir ilgi ile takip ediyorum.Gerçekten çok başarılı bir kariyer oluyor.Tavsiyem ligteki büyüklere 4-1-4-1 oynamanız.Çok etkili oluyor kanatlara defansif kanat rolünde Bale ve Lennon koyuncu oh mis
    Çok teşekkür ediyorum. Lig'de büyüklere karşı farklı taktik gerektiği gerçeği yadsınamaz evet. Benim de o yönde bir arayışım vardı, teşekkür ediyorum tekrar.

32. Hafta

Çeyrek Final İlk Ayak

33. Hafta

Çeyrek Final İkinci Ayak

34. Hafta

35. Hafta

GENEL DEĞERLENDİRME:
    Kadronuzun geniş olması bile çoğu zaman durumu kurtarmıyor, Lig ve CL'yi beraber götürmekte zorlandığımız haftalarda Hull ve Everton'ı kayıpsız geçerken son 2 hafta Chelsea ve ManU'ya karşı golsüz beraberliklerle ayrılmamızı takımıma pek yakıştıramadım. Arsenal'in de bu süreçte puanlar kaybetmesi 3 puan farkla da olsa lider kalmamızı sağladı. Aradaki fikstürde Lyon'u ilk maçtaki avantajlı skorla alt etmeyi başardık, yarı finalde rakibimiz 1 ay önce bana hocalık teklifi sunan Atletico Madrid...

Mesaj Yetkileri