Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur ?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 27.91%
  • Fenerbahçe

6 13.95%
  • Bursaspor

25 58.14%
1 ile 30 arası toplam 1025 sonuç

Konu: Bursa ve diğerleri / 3. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Bu seneyi pas geçtik , seneye 10 numara oyuncular al bu takımı ayağa kaldır Artık bu son şans

Nesil
    2012

Ben bu yıl Es kaza Ligi ve Avrupa'yı alırsam ne Fenerin ne Galatasarayın esamesi okunmayacak ligde Şampiyonluk şansım , % 60 gibi AL'de artık şansa bağlı dua etsinler AL 'yi almayayım yanlışlıkla
    he bu arada kenetlenmeye devam fakir tesellisi

Quote Originally Posted by benzema35 View Post

Bu seneyi pas geçtik , seneye 10 numara oyuncular al bu takımı ayağa kaldır Artık bu son şans

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Halil abi galatasaray 2maçtada elimden kaçtı yoksa ligde pes etmemde suan herşey sana bağlı benim fikstür kolay umut ediyorum puan veya puanlar kaybediceksin

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Ben bu yıl Es kaza Ligi ve Avrupa'yı alırsam ne Fenerin ne Galatasarayın esamesi okunmayacak ligde Şampiyonluk şansım , % 60 gibi AL'de artık şansa bağlı dua etsinler AL 'yi almayayım yanlışlıkla
    he bu arada kenetlenmeye devam fakir tesellisi
    Harbiden bu sene birde A.L'yi alırsan bir daha kapatamazlar aradaki farkı , kenetlenme falan hep gaz veriyoz ama boşa kaçıyor heralde

Sadece şunu söylim seneye hedefim süper lig şampiyonluğu ve uefaya katılırsam uefa şampiyonluğu şampiyonlar ligine kalırsam ise Yarı Final gelecek sezonun kadrosu için şimdiden çalışmalara başladım, ilk önce taktiğimi değiştiriyorum, hakan baltanın yerine sol bek alcam falan filan gelecek sezon bu seneki hüsranı unutcaksınız

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erenimom View Post
    Sadece şunu söylim seneye hedefim süper lig şampiyonluğu ve uefaya katılırsam uefa şampiyonluğu şampiyonlar ligine kalırsam ise Yarı Final gelecek sezonun kadrosu için şimdiden çalışmalara başladım, ilk önce taktiğimi değiştiriyorum, hakan baltanın yerine sol bek alcam falan filan gelecek sezon bu seneki hüsranı unutcaksınız
    Bu sefer dediklerini yap ama Ş.L' yi geçtim Lig al seneye katılırsan zaten A.L'yi kesinlikle alman lazım

Quote Originally Posted by erenimom View Post
    Tamam bir sans daha ama bu kez de sezonu kupasiz tamamlarsak:

Bu sefer dediklerini yap ama Ş.L' yi geçtim Lig al seneye katılırsan zaten A.L'yi kesinlikle alman lazım
    inş bakalım

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post

Tamam bir sans daha ama bu kez de sezonu kupasiz tamamlarsak:

teşekkürler gelecek sezon mutlu olcaksınız

Mesaj Yetkileri