GELENLER
Hvroje Cale
Trabzonspor'dan da tanıdığımız Cale, artık Eskişehirspor formasını giyecek. Takıma bonservissiz katıldı. Dede'den ayrılan boşluğu doldurabileceğine inanıyorum. Umarım beni yanıltmaz.
Lig standartlarında bir bekin sahip olduğu bir profil. Ne iyi ne kötü
Kader Troure
Eskişehirspor'a imza atarken. Nasıl da iddialı. Ligin golcüsü olacağım der gibi bakıyor.
33 yaşında olmasına rağmen mükemmel bir hıza sahip. Kendisini Eskişehir'e getiren en büyük neden buydu zaten. Baş antrönürüm yarım yıldız vermesine rağmen gittim aldım. Evet 2.5 B değeri olabilir. Ama bu adam iş yapacak. Bonservissiz dahil olmuştur takımımıza.
Badr El Kaddouri
31 Ocak 1981'de dünyaya gelmiş. Dynomo Kiev'de oynamış kariyerli bir futbolcu.
Bana göre kanat özellikleri daha ağır basan bir futbolcu ama defansif ortasaha olarak oynamayı tercih ediyor. Biraz garipsedim bu durumu. Her neyse gene pintiliğim tuttu ve bonservissiz aldım
Steven Mouyokolo
24 Ocak 1987'de doğmuş. Bir dönem Wolves forması giymiş bir futbolcu.
İyi futbolcu iyi. Defansta bir isme daha ihtiyacımız vardı. O eksiğimizi giderdi. Evet, yine bonservissiz
Mickael Tavares
25 Ekim 1982'de doğmuş. Zaman zaman Senegal milli takımında oynamış, oynamakta olan bir futbolcu.
Middlesbrough, Fulham gibi güçlü takımların formasını giymiş. Bonservissiz aldım yine. İyi bir yedek saıylır.
Elton
Daha 22 yaşında yağız bir delikanlı. İnternacional'dan aldım. Bakalım hayırlısı.
22 yaşında gelişime açık diye düşündüm ve 675 B transfer ücreti ödedim. İyi bir defansif ortasaha çok maç kazandırabilir. Parama kıymama değecek mi göreceğiz.
Leo İtaperuna
Fc Sion'da forma giyen başka bir genç. Kendisinden umutluyum.
Çok çok hızlı bir oyuncu. Kader Troure tutmazsa diye bunu aldım. Çünkü onun ne yapacağı belli olmaz ve hızlı oyuncu candır. Başlarda gelmiyordu özel görüşme yapa yapa ikna ettim. 275 B transfer ücretiyle kulübünden aldım.
VİCTOR ANDRADE İSE 2014 yılında takımımıza katılacak. 450 B bonservis ücreti ödedim.