1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Eskişehirle Hedef Şampiyonluk

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar transferleri fazla bilmiyorum ama iyidir herhalde

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Başarılar transferleri fazla bilmiyorum ama iyidir herhalde
    Evet ben de pek bilmiyorum aslında Bakalım kısmet bu işler
    ,
    Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Eskişehire uygun transferler En beceremediğim şeyi yapmışsın, bonservissiz oyuncu alma
    Benim en çok sevdiğim olay bonservissiz oyuncu almak bu oyunda

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Dürüst olmak gerkirse transferlerin daha iyi olabilirdi. Zira Trde yabanci konusu sıkıntılı bir durum dikkatli olmak lazım bonservissiz yerine taksitle ve kelepir birçok sağlam oyuncu bulabilirdin ama umarım maya tutar ve faydalanabilirsin
    Ben de böyle bir yorum bekliyordum . Türk oyuncular için çok fazla bonservis istiyorlar ve bonservisi olmayan iyi Türk oyuncu yok. Yok yani yapacak bişey yok. Ama Eskişehir'de iyi Türk oyuncular var. Alper Potuk, Necati Ateş, Servet Çetin, Veysel Sarı, Erkan Zengin, Özgür Çek gibi oyunculara güveniyorum

Ayrıca ayrıntılı olarak inceleyip yapıcı bir yorum yaptığın için teşekkürler

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Herkes senin gibi genç avcısı olamıyo
    Victor Andreande var Victor Andreande Daha 16 yaşında

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    [B]Başarılar , Fenerbahçe 'den sezer'i falan kirala istersen Ofansif orta saha da sırıtmıyor , yaptığın transferler pek iç açıcı değil ama vardır mutlaka bir düşüncen , muhtemelen finansı açmaya çalışıyosun
    Kiralayamıyorum çünkü 5 kuruş param kalmadı Daha önce hiç oynamadığım için de güvenemedim. Valla finansı da açamadık harcadım parayı transferlere Kötü gibi görünebilir ama aslında uzun uzun araştırdım. Belli bir başarıya ulaşırım diye düşünüyorum

Quote Originally Posted by Ed2Ochao View Post
    bana göre Süper ligde en iyi sol bek dede 1-2 sene idare eder onun yerini başka bir gençle doldurabilirdin
    En iyi diyorsun ? Çok maaş alıyordu çok 34 yaşında. Bilemedim Her neyse giden gitti Cale de iyidir

Mesaj Yetkileri