1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Cenk Tosunu pek begenemiyorum ozelikle canli izledikten sonra. Yapabilecekleri kisitli bir arkadas ama Muhamed oyle degil. Cocukta hersey var, Morientesede benziyor.

Batuhanda dedigin gibi olabilir, de simdiki hali ne kadar devam eder orasida ayri soru. Kampin en iyilerindeymis, hizlica fazlaliklarini veriyormus.
    Muhammet'i bende çok beğeniyorum açıkcası oyun stili banada Morientes'i andırıyor ancak Rooney'e de benzetiyorum

Muhammet , Cenk , Samed Yeşil hangisi gelirse gelsin Trabzon'da patlama yapacaktır bence

Bu arada Aykut hayırlı olsun hocam çok iyi bir stoper

Quote Originally Posted by AurelienChedjou View Post
    Muhammet'i bende çok beğeniyorum açıkcası oyun stili banada Morientes'i andırıyor ancak Rooney'e de benzetiyorum

Muhammet , Cenk , Samed Yeşil hangisi gelirse gelsin Trabzon'da patlama yapacaktır bence

Bu arada Aykut hayırlı olsun hocam çok iyi bir stoper
    Valla kardeşim Muhammet u20 ve aşağısı milli takımların hepsinde kaptanlık yapmış tek forvet oynamış üzerine takım kurulmuş oyuncu. Tipi Morientes'e benziyor evet ama oyun stili bana David Villa'yı andırıyor. Ben bu forumda da çok söyledim tartışmasız bir numaralı yerli forvet oyuncum.
    Şu an milli takımın hocası olsam hemen milli takıma alırım takımında oynamış oynamamış farketmez.
    Onun frikikten taktığı kaleciler, aralarından sıyrılıp gol yaptığı stoperler hepsi büyük liglerde ilk 11 oyuncusu.
    Hadi Antep'te oynadıgı maçlarda tam kendi mevkisinde oynamamasına ragmen kötü oynamış olsa, sırıtsa hiçbir şey demiycem ama adam çok olgun bir futbol karakterine sahip.

Süper çocuk süper

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Valla kardeşim Muhammet u20 ve aşağısı milli takımların hepsinde kaptanlık yapmış tek forvet oynamış üzerine takım kurulmuş oyuncu. Tipi Morientes'e benziyor evet ama oyun stili bana David Villa'yı andırıyor. Ben bu forumda da çok söyledim tartışmasız bir numaralı yerli forvet oyuncum.
    Şu an milli takımın hocası olsam hemen milli takıma alırım takımında oynamış oynamamış farketmez.
    Onun frikikten taktığı kaleciler, aralarından sıyrılıp gol yaptığı stoperler hepsi büyük liglerde ilk 11 oyuncusu.
    Hadi Antep'te oynadıgı maçlarda tam kendi mevkisinde oynamamasına ragmen kötü oynamış olsa, sırıtsa hiçbir şey demiycem ama adam çok olgun bir futbol karakterine sahip.

Süper çocuk süper
    Gerçekten de öyle harika bir çocuk Muhammet

Mesaj Yetkileri