Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur ?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 27.91%
  • Fenerbahçe

6 13.95%
  • Bursaspor

25 58.14%
Sayfa 16 / 35 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 1025 sonuç

Konu: Bursa ve diğerleri / 3. Sezon

Quote Originally Posted by benzema35 View Post

Bu seneyi pas geçtik , seneye 10 numara oyuncular al bu takımı ayağa kaldır Artık bu son şans
    Sadece şunu söylim seneye hedefim süper lig şampiyonluğu ve uefaya katılırsam uefa şampiyonluğu şampiyonlar ligine kalırsam ise Yarı Final gelecek sezonun kadrosu için şimdiden çalışmalara başladım, ilk önce taktiğimi değiştiriyorum, hakan baltanın yerine sol bek alcam falan filan gelecek sezon bu seneki hüsranı unutcaksınız

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Ben bu yıl Es kaza Ligi ve Avrupa'yı alırsam ne Fenerin ne Galatasarayın esamesi okunmayacak ligde Şampiyonluk şansım , % 60 gibi AL'de artık şansa bağlı dua etsinler AL 'yi almayayım yanlışlıkla
    he bu arada kenetlenmeye devam fakir tesellisi
    Harbiden bu sene birde A.L'yi alırsan bir daha kapatamazlar aradaki farkı , kenetlenme falan hep gaz veriyoz ama boşa kaçıyor heralde

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erenimom View Post
    Sadece şunu söylim seneye hedefim süper lig şampiyonluğu ve uefaya katılırsam uefa şampiyonluğu şampiyonlar ligine kalırsam ise Yarı Final gelecek sezonun kadrosu için şimdiden çalışmalara başladım, ilk önce taktiğimi değiştiriyorum, hakan baltanın yerine sol bek alcam falan filan gelecek sezon bu seneki hüsranı unutcaksınız
    Bu sefer dediklerini yap ama Ş.L' yi geçtim Lig al seneye katılırsan zaten A.L'yi kesinlikle alman lazım

Quote Originally Posted by erenimom View Post
    Tamam bir sans daha ama bu kez de sezonu kupasiz tamamlarsak:

Bu sefer dediklerini yap ama Ş.L' yi geçtim Lig al seneye katılırsan zaten A.L'yi kesinlikle alman lazım
    inş bakalım

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post

Tamam bir sans daha ama bu kez de sezonu kupasiz tamamlarsak:

teşekkürler gelecek sezon mutlu olcaksınız

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Bu forveti seneye sat Halil haksız rekabet oluyor )

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Halil abi galatasaray 2maçtada elimden kaçtı yoksa ligde pes etmemde suan herşey sana bağlı benim fikstür kolay umut ediyorum puan veya puanlar kaybediceksin
    Sizin derbi'yi izledim kesinlikle GS'den bal aktı aynı benim 2 maçta da olduğu gibi

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    Bu forveti seneye sat Halil haksız rekabet oluyor )
    Vay arkadaş farkettiniz mi bilmiyorum ama bir anadolu takımının başındayım

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

efsane bir maç olmuş bursa zagrep maçı rakiplere bakarsak valencia ve napoliyi zorlarsın ama sevilla sana fazla büyük gelir tabii sen arsenali bile yenmiştin neden olmasın AL şampiyonluğu

Halil hocam ya kopmuş gitmiş resmen=) GS her sezon hep kayıplarda bu ortak kariyer yaramıyor GS yi yöneten arkadaşlara=) Fenerbahçe ise kıvamında gidiyor ama moral bozukluğu var sanırım son haftalarda baya puanlar kaybetmiş=)

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    efsane bir maç olmuş bursa zagrep maçı rakiplere bakarsak valencia ve napoliyi zorlarsın ama sevilla sana fazla büyük gelir tabii sen arsenali bile yenmiştin neden olmasın AL şampiyonluğu

ilk maçta Zagrep Deplasmanından sonra Fb ile oynayacağımız için biraz yedek ağırlıklı çıkmıştım , ama güzel geri dönüş yaptık , ilk maçta da zaten kontra atak oynamışlardı , rakiplere gelince bence Valencia , Sevilla'ya göre çok daha zor , gerçi bir tur daha atlayım bana yeter buraya gelirken böyle bir hedefimiz yoktu , gruplardan sonraki tur yeterliydi , ama bakalım neler olacak bu akşam sabah 5'e kadar fm kapışıcaz

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Halil hocam ya kopmuş gitmiş resmen=) GS her sezon hep kayıplarda bu ortak kariyer yaramıyor GS yi yöneten arkadaşlara=) Fenerbahçe ise kıvamında gidiyor ama moral bozukluğu var sanırım son haftalarda baya puanlar kaybetmiş=)
    Tam kopamadık aslında 3 puanlık bir avantajımız var kalanda 9 hafta var çok şey değişe bilir , eğer AL 'de daha iyi yerlere gidebileceğimi düşünürsem Ligi 2. plana atarım , zaten her halukarda ilk 2 'de bitiririm ligi

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

fm de hep sevilla valenciadan iyi olmuştur en azından bende böyle

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

ilk maçta Zagrep Deplasmanından sonra Fb ile oynayacağımız için biraz yedek ağırlıklı çıkmıştım , ama güzel geri dönüş yaptık , ilk maçta da zaten kontra atak oynamışlardı , rakiplere gelince bence Valencia , Sevilla'ya göre çok daha zor , gerçi bir tur daha atlayım bana yeter buraya gelirken böyle bir hedefimiz yoktu , gruplardan sonraki tur yeterliydi , ama bakalım neler olacak bu akşam sabah 5'e kadar fm kapışıcaz
    bakarsın , valencia veya sevilla elenir şansına bi anda favorisi olursun kupanın
    bu gece 5 e kadar gidecekseniz artık lig biter yeni transferleri falan görürüz

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Galatasaray maçlarımız çok şanssızdı onlarda puan kaybetmeseydik takım rahatlıcaktı ama hala galibiyet arıyoruz

Nesil
    2012

En iyisi ikiside gelmemesi

bakarsın , valencia veya sevilla elenir şansına bi anda favorisi olursun kupanın
    İnş. öyle olur eğer hedeflerimizi gerçekleştirirsek , aklımda fena oyuncular var ama tabiki iskelet kadroyu bozmayacağım , ilk transfer sağ kanat'a olacak Fenerbahçe kariyerimde de almayı düşündüğüm bir oyuncuydu Krasic iyi form tuttuğu için vaz geçmiştim , bu arada ara transfer döneminde kadromuza iki tane bedelsiz oyuncu kattık

Sol açığa : Marcelo estigarribia

Ofansif orta Saha'ya : Batalla'nın yedeği olarak Erman Kılıç'ı aldım

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

İnş. öyle olur eğer hedeflerimizi gerçekleştirirsek , aklımda fena oyuncular var ama tabiki iskelet kadroyu bozmayacağım , ilk transfer sağ kanat'a olacak Fenerbahçe kariyerimde de almayı düşündüğüm bir oyuncuydu Krasic iyi form tuttuğu için vaz geçmiştim , bu arada ara transfer döneminde kadromuza iki tane bedelsiz oyuncu kattık

Sol açığa : Marcelo estigarribia

Ofansif orta Saha'ya : Batalla'nın yedeği olarak Erman Kılıç'ı aldım
    estigarribia iyi olmuş satarsan bile iyi para alırsın , ermanda alternatif olmuş , seneye var mı şöyle yıldız diyebileceğimiz transfer falan hazard falan dermişim

Nesil
    2012

estigarribia iyi olmuş satarsan bile iyi para alırsın , ermanda alternatif olmuş , seneye var mı şöyle yıldız diyebileceğimiz transfer falan hazard falan dermişim
    Hani hazard hayal orada makara yaptığını biliyorum ama gene nokta atışı transfer yapmayı planlıyorum , kadrodan genel itibari ile memnunum , ilk öncelik mevcut kadroyu korumak ,

transferde 4 oyuncu düşünüyorum

Sağ açık ( Yıldız olma ihtimali çok yüksek )

orta saha ( yerli genç ilk 18 için )

Sol bek ( burası biraz soru işareti yerli olarak çok iyi bir sol bek yok eğer iyi bir yerli stoper alırsak sol beki kaliteli bir yabancı ile daha güvene ala biliriz . )

Kadromda olmazsa olmazlar ise şunlar yani iskelet kadrom

Sinan Bolat , Alpaslan , Serdar Aziz( Satmama kararı aldım ) , Veysel , Belluschi , Batalla , Fereyra , ilk 11'de 7 isimin yeri garanti sol açıkda
    estigarribia banko oynar diğerlerinide nokta atışı yaparsak SÜPER LİGDE BAYERN MÜNİH hegamonyası gibi bir hegomanya kurarız

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

göze hoş gelen laflar estigarribia ise mükemmel olur

Nesil
    2012

göze hoş gelen laflar estigarribia ise mükemmel olur

Aslında her sezon mutlaka sonraki sezon için planlama yaparım , ama bazen transfer listesinde öyle oyuncular oluyoki gaza geliyosun bütün planlar bozuluyor ,

Bursaspor'u aldığımda ilk planım , Batalla'yı devre arası satıp şuan Fener'de oynayan Stanciu'yu almaktı , Batalla'da maaşallah forvet gibi gol atıyor , attırıyor , tek sıkıntısı eğer çok fazla yüklenirsen hemen sakatlanıyor , onu her hafta 1 maç oynatıyorum eğer hafta içi önemli bir maça çıkacaksa o maça çıkmadan önce ki lig maçında max. 65 dk forma giyiyor , hafta içinde ki avrupa maçında da o şekilde yapıyorum şükür şuan'a kadar bu sistemimiz tuttu ,

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Bursa sistemi oturtmuş , gelecekler de çok iyi oyuncular , diğer takımlar ne yapacak onu merak ediyorum artık

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

merhaba beyler yeni katıldım siteye fovorim gs

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

bizim hocada planları açıklasın

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    merhaba beyler yeni katıldım siteye fovorim gs
    hoş geldin kardeşim beni desteklediğin içinde teşekkürler

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    bizim hocada planları açıklasın

sezon sonunda planlarımı açıklicam ancak şunu söylim bikaç transfer dışında yapcağım transferler belli gibi

Bursa sistemi oturtmuş , gelecekler de çok iyi oyuncular , diğer takımlar ne yapacak onu merak ediyorum artık
    aynen halil sistemini oturtdu çağrıyı bilmem ama gelecek sezon sistemimi değiştircem birçok takım yönettim fm 2013te hep kullandığım taktik galatasarayda işime yaramadı galatasarayın mevcut kadrosuna uygun taktik hazırlicam

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Benimde transferlerim belli 2 tane oyuncu katılıyo sene sonu ücretsiz geri kalanlarlada 4-5 transfer düşünüyorum takımı türkleştirmek adına biraz zaman geçtikten sonra yabancıların hepsi yıldız olacak gereksiz yabancı kalmıyacak takımda

Nesil
    2012

26.Hafta

Çeyrek Final Rakibimiz Napoli geçersek eğer Sevilla ve Valencia , çok kötü kuralar çektik

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Napoli çok zor kura Cavani ve Hamsik duruyor mu?

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Napoli'yi eleyebilecek potansiyele sahipsin

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by karayer View Post
    Napoli çok zor kura Cavani ve Hamsik duruyor mu?
    Cavani duruyor , zaten Hamsik'den çekiniyodum oda Manu'ya gitmiş

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Napoli'yi eleyebilecek potansiyele sahipsin
    Arseanl'e oynadığımız gibi oynarsak eleriz

Sayfa 16 / 35 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri