1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Kafamdaki Taktik

Hybrid View

Giresunda imkansız zaten. Ergün Penbe'nin yerine geldim ama iki pas yapamadık neredeyse. Şimdi istifa ettim PSV ile devam ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by hamzali28 View Post
    Giresunda imkansız zaten. Ergün Penbe'nin yerine geldim ama iki pas yapamadık neredeyse. Şimdi istifa ettim PSV ile devam ediyorum.
    şu an bu bilgisayarda yok ama yarın fırsat bulursam taktiğimi paylaşırım sizinle. sanırım istediğiniz ya da istediğinize yakın bir taktik. ben de ajax'ta kullanıyorum. gerçi taktik henüz son halini almış değil ama bu haliyle de epeyce iş görüyor. özellikle de iç sahada.. tabi oyuncularınızın uygun olması lazım biraz. 24112 dizilişinde oynuyorum..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by hamzali28 View Post
    Gerek turnuvalarda olsun , gerekse bireysel oyunlarda olsun bu seride en çok oynadığım takım PSV. Hiç tereddütsüz Toivonen'i AMC'ye koyup 3 ST ile hücum oyna derim. 4-2-1-3 yani. Derbilerde ve Avrupa kupası maçlarında klasik 4-2-3-1'i oyna. PSV'nin hücumcuları oyunda çok iyi özellikle Matavz çok gol atıyor. Orta sahada ilk sezon Strootman'ın yanında Van Bommel ile idare et. İkinci sezon transfer yaparsın. Gerçi oyunda ne kadar ilerlediğini bilmiyorum. Savunma'ya bir kaç transfer yaparsan PSV ile istediğin gibi oynarsın.

Mesaj Yetkileri