LİG 29.MAÇ
Reus coştu. Ama Sow iyice formdan düştü iki forvetim de iş yapmıyor diyebilirim. Sowun değeri düşmeden satmam gerek.
UEFA YARI FİNAL 1.MAÇ
Bu beraberliği hiç haketmedik defans hatasından gol yedik, beraberliği yakaladık ama olmadı işleri zora soktuk.
Adam gerekeni söylemiş
LİG 30.MAÇ
Tam da satmayı düşünüyodum Großkreutz'uEn az 35e giderdi bu oyunuyla ama şans işte Allahtan 18 Temmuz gibi bi zamanda dönüyo transfer sezonu içerisinde.
Bu oyunda teknik direktöre verilen para bi işe yaramıyor nasıl olsa ben de takımın diğer kişilere daha fazla para ayırması için 400.000 € ile anlaştım. Maksat takıma yararımız dokunsun mali açıdan
LİG 31.MAÇ
LİG 32.MAÇ
LİG 33.MAÇ
Frankfurt maçında belliydi yenileceğimiz oyuncuların kondisyonları berbat durumda hepsi fazla yorgundu yine de iyi mücadele ettik. herha maçından sonra kadroyu tamamen değiştirmem gerekiyodu ama takım revire döndüğü için oyuncu yoktu ben de 18 yaş altı takımdaki oyuncuları aldım takım sadece 18 yaş altılardan oluşuyodu. Bu yüzden yenildim
UEFA YARI FİNAL 2.MAÇ
Deplasman golüyle geçtik
Birazdan girip final maçını da yapıcam ve sezonu noktalıycaz inşallahAma Arsenal'dan biraz korkuyorum yetenekli ve genç oyuncular var o yüzden biraz hazırlık yapmayı ihmal etmiycem.

En az 35e giderdi bu oyunuyla ama şans işte Allahtan 18 Temmuz gibi bi zamanda dönüyo transfer sezonu içerisinde.