1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: Sarılar (Der BVB) Avrupa Süper Kupasının Peşinde | 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hummels gibi adamı satmana şaşırdım.Yanlış bir hamle.Bir yanlış daha Giuseppe Rossi adamı Galatasaray'a getirdim vakti zamanında tel tel döküldü düşün halini Başarılı olursun umarım ama o iş Rossi ile zor

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ben ne didim olum phil jonesa o kadar vercene rever ya da lovreni alsaydın phil jonesi beğenmedim maicon yanlış bir transfer herhalde maaşının hepsini sen karşılamıyosundur regenin de iş var beğendim

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    vaybe Jakub'u çok fena paraya okutmuşsun ama Hummels satılacak adam değildi , aldığın oyuncularda çok iyi bu yıl kalite çok artmış
    Jakup çok iyiydi ve formdaydı ama içe kat eden olarak oynattıgım hiçbi maçta işe yaramadı. Ben de onun yerine Shaarawy i aldım Evet iyi oldu kadro bence de

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Hummels gibi adamı satmana şaşırdım.Yanlış bir hamle.Bir yanlış daha Giuseppe Rossi adamı Galatasaray'a getirdim vakti zamanında tel tel döküldü düşün halini Başarılı olursun umarım ama o iş Rossi ile zor
    Para lazımdı para Manchester 40 verdi ama peşinat olarak 3 Milyon € verdiğinden kabul etmedim Bence yanlış değil Phil Jones ile oynadım hiç geçit vermiyor adamlara. En sevdiğim defans oyuncularından biridir Phil. Tabi Hummels kadar iyi değil ama şimdilik Rossiye gelince ben de ilk defa bu adamla oynicam bakalım artık profilini yansıtırsa çok iyi

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    ben ne didim olum phil jonesa o kadar vercene rever ya da lovreni alsaydın phil jonesi beğenmedim maicon yanlış bir transfer herhalde maaşının hepsini sen karşılamıyosundur regenin de iş var beğendim
    Olum Phil Jones çok iyi ya gerçekten bak Hummelsi asla aratmaz Kiralık aldıgım oyuncuların maaşının hepsinin %50sini ben karşılıyorum. Sezon sonu tahmini bilanço 157 Milyon €. Regen çok iyi çok merak etme

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

maicon un maaşının yarısı bile 3 milyon euro dan fazla bi de essien kiralamışsın sonra bütçe vermiler daha ucuza en azndan daha az maaşa oyuncu bulabilirdin mesela ben dortmunda diekmier i aldım hamburglu piszcek e gayet iyi yedek

Mesaj Yetkileri