Hummels gibi adamı satmana şaşırdım.Yanlış bir hamle.Bir yanlış daha Giuseppe Rossi adamı Galatasaray'a getirdim vakti zamanında tel tel döküldü düşün haliniBaşarılı olursun umarım ama o iş Rossi ile zor
![]()
Hummels gibi adamı satmana şaşırdım.Yanlış bir hamle.Bir yanlış daha Giuseppe Rossi adamı Galatasaray'a getirdim vakti zamanında tel tel döküldü düşün haliniBaşarılı olursun umarım ama o iş Rossi ile zor
![]()
ben ne didim olum phil jonesa o kadar vercene rever ya da lovreni alsaydınphil jonesi beğenmedim maicon yanlış bir transfer herhalde maaşının hepsini sen karşılamıyosundur
regenin de iş var beğendim
Jakup çok iyiydi ve formdaydı ama içe kat eden olarak oynattıgım hiçbi maçta işe yaramadı. Ben de onun yerine Shaarawy i aldımEvet iyi oldu kadro bence de
Para lazımdı para Manchester 40 verdi ama peşinat olarak 3 Milyon € verdiğinden kabul etmedimBence yanlış değil Phil Jones ile oynadım hiç geçit vermiyor adamlara. En sevdiğim defans oyuncularından biridir Phil. Tabi Hummels kadar iyi değil ama şimdilik
Rossiye gelince ben de ilk defa bu adamla oynicam bakalım artık profilini yansıtırsa çok iyi
Olum Phil Jones çok iyi ya gerçekten bakHummelsi asla aratmaz
Kiralık aldıgım oyuncuların maaşının hepsinin %50sini ben karşılıyorum. Sezon sonu tahmini bilanço 157 Milyon €. Regen çok iyi çok merak etme
maicon un maaşının yarısı bile 3 milyon euro dan fazla bi de essien kiralamışsın sonra bütçe vermilerdaha ucuza en azndan daha az maaşa oyuncu bulabilirdin mesela ben dortmunda diekmier i aldım hamburglu piszcek e gayet iyi yedek
![]()