Jedinak' çok iyi satmışsın diğeri biraz ucuza gitmiş gibi geldi ama emin de değilim . Sol bekleri çok iyi bulmuşsun ve çok yararlı olabilecek isimler. Ama sağ bekleri pek beğenmediğimi söylemeliyim. Sam Byram'ın defansif özellikleri çok kötü ve ofansı da pek iyi sayılmaz. Gelecekte çok potansiyeli olabilir ama şimdilik yetersiz gibi geldi bana. Yine de umarım iyi oynar

Stoperlerde Zakuani ve Strandberg çok iyi olmuş. 16 yaşındaki Jacob'ın çok potansiyeli var . Stoper transferleri beğendim Berge dışında. Ama o da iyi bir yedek olur diye düşünüyorum.

Ortasahaya gelirsek, en çok para harcadığın Cirigliano çok genç ve isabetli bir transfer olmuş. Semou'yu da çok ucuza almışsın. Defansif ortasaha transferlerini beğendim. Jonas Svensson çok başarılı omamış. Lewicki'de öyle. Çok ortalama transferler olmuş ama çok ucuza almışsın zaten. Robin Quaison çok genç ve en iyi ortasaha transferin olmuş. Tom Cairney'de çok başarılı bir transfer .

Forvetlere gelirsek, Ondrasek 23 yaşında aldığın oyunculara göre yaşlı ve en kötü profili olan oyuncu o diye düşünüyorum. Bence daha iyi bir oyuncu bulabilirdin. Cellerino çok iyi transfer hem de bonservissiz olmuş. Finne müthiş bir oyuncu gibi görünüyor bu yaşta öyle bir profili varsa gelişince çılgın atabilir.

Genel olarak en iyi transferin Finne diye düşünüyorum

Kadro uyumunda bir süre alışma sorunu olucaktır. İlk maçlarında kötü sonuçlar alırsan moralini bozma derim.

Takipteyim