Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Aslında İskandinavya ağırlıklı gittiğinden bir Simon Thern,İvo Pekalski yada Erik İsraelsson hamlesi bekliyordum ama tutturamadım.

Daha keşfetmediysen Simon Thern'i öneririm.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Aslında İskandinavya ağırlıklı gittiğinden bir Simon Thern,İvo Pekalski yada Erik İsraelsson hamlesi bekliyordum ama tutturamadım.

Daha keşfetmediysen Simon Thern'i öneririm.
    Listemde 50 belki daha fazla oyuncu vardı. pekalski ve birkaçı sakatlanma eğilimi olduğundan almadım. Erik yaş 23 defansif olarak biraz gelişmesi lazım keza simonu da bu yüzden almadım. Taktiğim gereği kanat oyuncusu kullanmıyorum(sadece ofansif bek) ve orta sahamı çift savaşçı ya da 1 savaşçı 1 iki yönlü kullandığım için tercihim defansfi biraz iyi olanlardan oldu.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Listemde 50 belki daha fazla oyuncu vardı. pekalski ve birkaçı sakatlanma eğilimi olduğundan almadım. Erik yaş 23 defansif olarak biraz gelişmesi lazım keza simonu da bu yüzden almadım. Taktiğim gereği kanat oyuncusu kullanmıyorum(sadece ofansif bek) ve orta sahamı çift savaşçı ya da 1 savaşçı 1 iki yönlü kullandığım için tercihim defansfi biraz iyi olanlardan oldu.

Taktiğine uymuyorsa bir şey diyemem tabi ki.

Aslında Thern'in defansif özellikleri kötü gibi gözükse de önsezi özelliğinin yüksek olması sebebiyle pas aralarına çok iyi giriyor.Tabi arkalarında dmc olmadan 2 mc oynuyorsan bu yetmez ama arkasına 2 tane defansif adam koyduğunda hiç sırıtmıyor defans konusunda.

Mesaj Yetkileri