Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
sen bi lige başla gelir yorumlar kadro uyumunu çok merak ediyorum ilk sezon
Quote Originally Posted by volkan124 View Post
Ben gizli takipçilerden biriyim :P Valla hayran kaldım :O Benim bulduğum gençler anca sahaya piknik yapmaya çıkar Süpersin hocam.
Eyv (: Uyum konusunu bende merak ediyorum. Zira takımda eski olan 8 oyuncu kaldı 2 si kaleci
Quote Originally Posted by KadirGok View Post
Transferler çok iyi. MUHTEŞEM GENÇLER hepsi. Banada tavsiye edeceğin oyuncular varmı bu tür ?
İngilterede bir takımdaysan başka önerim yok gibi..Güney amerika özellikle brezilyayı unut çalışma izni çıkmıyor. Birçok oyuncumu sulara gömdüm o yüzden Arjantinli ama ab uyruğu olan sağlam 2-3 oyuncu var zaten aldım onları..Ama bana gelmek istemeyen 3-5 oyuncu kaldı birde sakatlanma eğilimi olan 2-3 tane güzel genç vardı onlarada bulaşmadım. Ama bunlar bana yetmez diyosan bölge söylersen aklımda kalan isimlerden olursa önerebilrim.

Bundan sonraki dönemde çok istisnai durum olmadıkça sol bek, sağ bek ve orta sahaya oyuncu alımı yapmam. Stopere 1-2 takviye ile o bölgeyide kaparız. Tek sorun kalemiz çünkü kalecimiz 31 yaşında. birde forvetler sıkıntılı genelde hücum oyuncularını alır parlatır satarım. Umarım aksilik olmazsa eldekileri okuturuz 3 sene içinde takıma transfer yasağı koyarım. Bebeler büyüsün biraz (: