1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Almeida belli oldu satılacak. Eneramo alındığına göre elde üç forvet var. Eneramo, Pektemek, Şişmanoğlu. Hangisi 1.sınıf forvet.

Kaleci, sağ bek, duruma göre stoper ve sağ açık, sol bek, ön libero ve forvet transferleri daha ortada yok.
    Dostum şu iki cümlende ciddi olmadığını ümit ediyorum. Almeida satılacak mı bilmiyorum ama Pektemek ile birlikte geçen sezonun yarısını sakat geçirdiler. Sen 3 forvet yeter diyorsun. Elde kesinlikle 4 forvet olmalı. Eneramo'yla birlikte gayet iyi forvet hattı. Uefa kararına ve Almeida'nın durumuna göre farklı bir tercih yapılabilir.

Alttaki cümlende de Önder Özen'den 7 tane oyuncu transfer etmesini mi bekliyorsun ? Ben 4, maksimum 5 transfer bekliyorum. Bir kere kaleci, sağ bek, forvet transferleri gayet ortada, sağır sultan duydu. Tolga, Serdar ve Eneramo'nun 1-2 güne biteceğini düşünüyorum. Önder Özen'in yaptığı açıklamalarda eğer Bilic'in istediği tarzda yabancı bir orta saha alırlarsa sol bek için farklı bir şey düşündüğünü söylemişti.

Bu arada Sezer ve Eneramo transferleriyle ilgili bir yere şöyle bir yorum atmıştım. Bu transferlere olumsuz bakmıyorum. Bu da benim bakış açım;

"Eneramo ve Sezer isimlerine takılmayın. Yedek kulübesine ekstra seçenek geldi diye düşünün. Forvet yokluğundan Ali Kuçik'i, Sinan'ı oynattığımızı hatırlayın. Tabiki bu isimler de oynayacak da öyle hazırlıksız değil, çat diye ilk 11 başlatmayacaksın. Yavaş yavaş 2. yarı alırsın, kiralarsın, tecrübe edinir. Eneramo Almeida, Ömer, Mustafa'dan sonraki 4. forvet. Gerçekten de 4. forvete ihtiyaç vardı ben Cenk Tosun'un gelmesini istiyordum ama Eneramo gerçekten çok güçlü bir oyuncu, fiziği acayip. Çok iyi bir yedek olacaktır. Sezer de yedek kulübesine bence güç kattı. Eskişehir'de iken birçok kişi onu çok beğeniyordu. Geçen yıl Fenerbahçe'de hem sakattı hem de forma şansı bulamadı. Ama oynadığı birkaç maçta maçın en iyisi olduğunu söylemek istiyorum, isterseniz araştırın. Az oynadı ama öz oynadı. Bu iki isim de kadro derinliği için yapılmış transferler. Sakatlıklar artık başımızı ağrıtamayacak."

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Dostum şu iki cümlende ciddi olmadığını ümit ediyorum. Almeida satılacak mı bilmiyorum ama Pektemek ile birlikte geçen sezonun yarısını sakat geçirdiler. Sen 3 forvet yeter diyorsun. Elde kesinlikle 4 forvet olmalı. Eneramo'yla birlikte gayet iyi forvet hattı. Uefa kararına ve Almeida'nın durumuna göre farklı bir tercih yapılabilir.

Alttaki cümlende de Önder Özen'den 7 tane oyuncu transfer etmesini mi bekliyorsun ? Ben 4, maksimum 5 transfer bekliyorum. Bir kere kaleci, sağ bek, forvet transferleri gayet ortada, sağır sultan duydu. Tolga, Serdar ve Eneramo'nun 1-2 güne biteceğini düşünüyorum. Önder Özen'in yaptığı açıklamalarda eğer Bilic'in istediği tarzda yabancı bir orta saha alırlarsa sol bek için farklı bir şey düşündüğünü söylemişti.
    4-2-3-1 oynayacağız muhtemelen. Benim mevcut kadroda ilk 11'e yazacağım 5 oyuncu var; Sivok, Ferdi, Oğuzhan, Olcay, Almeida. Geriye kaleci, sağ bek, stoper, sol bek, ön libero, sağ açık transferleri kalıyor. Forvet hattında Pektemek, Eneramo, Almeida, Ömer bu dörtlü olursa tamam. Ama Almeida satılırsa Almeida kalitesinde bir tane forvet alınması gerekli diye düşünüyorum. Kaleye Tolga alınırsa çok iyi olur. Şu an resmiyete dökülmediği için kimse kesin bir şey yazamıyor. Stoperde Sivok'un yanına Ersan, Franco, Toraman üçlüsünden birini yazdık diyelim hadi ama sağ bek ve sol bek mevkilerine mutlaka transfer şart. Orta sahada Ferdi ve Oğuzhan'ın yanına bir tane kesici oyuncu lazım. Ne Necip, nede Veli'nin ön liberoda yeterli olmadığını gördük. Elde adam akıllı bir kanat oyuncusu yok. Olcay daha çok orta saha özelliklerini barındırıyor. Olcay'dan daha hızlı, daha komplike bir kanat oyuncusu lazım. Mesela Varela'nın adı geçiyor alınsa mükemmel olur. Holosko ile artık yürümez ben olsam o adamı satarım. Stoper ve forvet transferlerini çıkartırsak geriye kaleci, sağ bek, sol bek, ön libero ve bir tane kanat transferi kalıyor. Doğru olanda bu. Galatasaray'ın oturmuş kadrosuna bakarsak, Fenerbahçe'nin yaptığı transferlere bakarsak sende buna göre transferlerini yapacaksın. Kısıtlama geçen sezondu eğer aynı kafa ile devam edip, verilen sözler tutulmaz ise taraftar bu kez ne dese haklı bulurum. Ben transfer konusunda yönetime zaten güvenmiyordum tek güvencem Önder Özen idi. Ama bakıyoruz transferleri başkan yapmaya başlamış. Bu yönetimi şahsen savunmamdaki amaç tamamen stat işi yoksa geldikleri günden beri Fikret Orman yönetiminin transferleri fiyasko. Bir Oğuzhan var oda Altınsay'ın transferi. Transferleri başkan yapacaksa Önder Özen'e gerek yok. Adamı zan altında bırakmasınlar.

Mesaj Yetkileri