Kesinlikle katılıyorum. Türkiye ligi yine diğer liglere nazaran kolay. Mesela üç büyüklerdeki tutan taktiğini İtalya liginde ya da İngiltere'de bir dene, elinde patlıyor. Oyunun başında 5 büyük ligi açıp oynarsan, üç büyüklerle şampiyonlar ligi kazanmak imkansız, net. Kazandım diyen, ya tek lig açmıştır, ya hileli taktik kullanmıştır veyahut hile yapmıştır, ya da 2025'te kazanmıştır. Oyun 5 yıl sonra zıvanadan çıkıyor çünkü. Unutma; herkes yalan söyler.
Bu oyunu ben yapsam, taktik ekranında mesela, 4-3-3 Guardiola, 4-4-2 Ferguson, 4-3-1-2 Terim vs gibi taktikler açılmasını sağlardım. Direk tutan taktikler. Oyunun albenisi ne kadar artardı düşünebiliyor musunuz? Alex Ferguson olmak, ya da Barcelona yapısına uygun gençler yetiştirmek, sistem takımı olmak 4-2-3-1 Klopp gibi. Müthiş. Şimdi bir taktik yapıyorsun, ya oyun veriyor sana taktiği, taktik yaratma ekranından, hiçbir şeye dokunma, tutar di mi? Tutmuyor bilader! Forveti deeplying yapıyorsun, duvar olmasını istiyorsun, ama gol atamıyor. Gelen geçen yeniyor. Taktik ful doluyor, yine aynı.

Nasıl beceriyosunuz bunları. Yıllardır FM oynarım ben daha Fenerbahçeyle şampiyonlar ligi aldığımı hatırlamıyorum.1 kaç UEFA kupam vardı sanırım.
Alıntılı Yanıtla