91 ile 120 arası toplam 135 sonuç

Konu: Sarılar (Der BVB) Avrupa Süper Kupasının Peşinde | 2.Sezon

Threaded View

SEZON ÖNCESİ HAZIRLIK VE TRANSFER DÖNEMİ

Arkadaşlar bu sezon öncelikle hedeflerime yenilerini ekledim. UEFA kupasını aldıktan sonra Man.City ile Avrupa Süper Kupası maçını yapıcaz zaten. Eğer City'i yener ve kupayı alırsam bundan sonraki hedefim Dortmund'u Avrupanın En İyi 5 Takımı İçerisine Sokmak. Yani Barcelona , Real Madrid , Manchester United, Bayern Münih'in bulundugu yerlere gelmek. Şu an bulundugumuz yer 18.Sıra
    TRANSFERLER
    Bu sezon yönetim tarafından verilen Transfer Bütçesi yaklaşık. 15 Milyon €
    Ben de bunu yetersiz buldum ve kendime büyük bir bütçe oluşturmak için adım attım.

Hummels ve Blaszczykowski elden çıkardım. Blaszczykowski yi satma nedenim İçe Kat Eden olarak oynayamıyo ve gol yollarında biraz eksik kalıyo olmam. Sow'u da Futbol Direktörü yüznden yanlışlıkla 14 Milyon € ya sattım .İkisini de 30 Mlyon € Toplam 74 Milyon € ya sattım. Ve elimde güzel bir para vardı. Transfer olarak Kaleci, Stoper, Ortasaha, Sağ Kanat ve Forvet almam gerekti. İlk önce elimde iç alternatif forvet olmadıgından Forvet arayışına yöneldim ve Falcao ile görüştük. Kulübüyle anlaşamadık ve bu transfer yattı Az önce de baktım 60 Milyon € ya transfer listesine koymuşlar sinir oldum. Ben 70 vermiştim. Neyse. Forvette kendime Giuseppe Rossi adlı oyuncuyu buldum. Yaşı ve profili beni cezbetti. Daha sonra bir regen keşfettim ve bayagı yetenekli. Yaklaşık 9 Milyon € da ona verdim. Şimdi Hummels in boşlugunu dolduracak bi stopper bulmak lazımdı. Aklıma Phil Jones geldi. Gerçekten top çalmada ve markajda çok iyi yaşında göre 3-4 sene sonra çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum ve yaklaşık 20 Milyon € verdim. Ardında sağ kanada yöneldim. Ve transfer listesinde El Shaarawy'i gördüm. 25 Milyon € vererek bu transferi de bitirdim. Kaleci transferine de fazla para vermek istemedim çünkü Weidenfeller 32 yaşında ve gayet iyi seneye kadar idare eder diye düşündüm ama bedelsiz olarak David Ospina'yı kattım kadroya. Kadromu genişletmek için ise kiralık oyunculara başvurdum. Bu transfer sezonunu noktaladım.Şimdi oyuncuların Profillerini paylaşalım.
    DAVİD OSPİNA

PHİL JONES

GİUSEPPE ROSSİ

STEPHAN EL SHAARAWY

GABRİEL ACOSTA

EDUARDO SALVİO (KİRALIK)

MİCHAEL ESSİEN (KİRALIK)

MAİCON (KİRALIK)

Bi de Nuri Şahin var elimde kiralık olarak o da hiç bi yere gitmedi Biraz işlerim var bugün akşam hazırlık maçlarını yaparım sonra sezona başlarız artık
    Last edited by Chakemate : 08.Temmuz.2013 at 13:12 Reason: Resimler

Mesaj Yetkileri