1 ile 30 arası toplam 541 sonuç

Konu: NBA | Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Mavs haklı olarak kadrosunda revizyona gitmeyi amaçlıyor sanırım. Sene başında demiştim, kadrodaki oyuncu kalitesi iyi ancak hepsi hücum yapmaya yönelik oyuncu olduğu için ve oyun kurma yeteneği zayıf bir kadro olduğu için mavs iş yapamayacak diye, collison'ı takımın ilk guardı yapma hatasına düştüler bi' kere. Bakalım nasıl bir yapılanma söz konusu. Bence Collison ve Kaman'ı bırakmak iyi bir tercih.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Mavs haklı olarak kadrosunda revizyona gitmeyi amaçlıyor sanırım. Sene başında demiştim, kadrodaki oyuncu kalitesi iyi ancak hepsi hücum yapmaya yönelik oyuncu olduğu için ve oyun kurma yeteneği zayıf bir kadro olduğu için mavs iş yapamayacak diye, collison'ı takımın ilk guardı yapma hatasına düştüler bi' kere. Bakalım nasıl bir yapılanma söz konusu. Bence Collison ve Kaman'ı bırakmak iyi bir tercih.
    Ama şöyle de bir durum var ki bunlar Nowitzki'nin son 2-3 sezonu yüksek ihtimalle. Ona 1 yüzük mücadelesi daha yaratılmalı, her sene bütün kadroyu değiştirerek de bu mümkün olmayacak gibi. Serbest oyuncuların iyi olanları birer birer kapılıyor, takas için de elde değerli hiçbir parça yok diyebiliriz. Bu oyuncular Sign and Trade ile yollansa daha iyi olurdu bence, takasta birşeyler getirebilecek nadir oyunculardandı ikisi de.

Mevcut durumda bu sene de playoff göremeyeceğiz gibi. Mark Cuban umarım yanıltır beni bir şekilde.

Mesaj Yetkileri