1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yahu hala bıdı bıdı yazıyorsun. Geçen yıllarda Dünya medya sizinle alay etti, şimdi biz söyleyince mi zorunuza gidiyor. Trabzonsporu sömürdünüz yahu. Adamlarda 5 tane adam aldınız bedavaya birde hala mırıldanıyorsun. Enteresan.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yahu hala bıdı bıdı yazıyorsun. Geçen yıllarda Dünya medya sizinle alay etti, şimdi biz söyleyince mi zorunuza gidiyor. Trabzonsporu sömürdünüz yahu. Adamlarda 5 tane adam aldınız bedavaya birde hala mırıldanıyorsun. Enteresan.

hangisi bedava burak mi engin mi ceyhun mu ? selcuk diyorsun ama oda trabzonun hatasi sen olsan almazmisin bedava oyuncuyu ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Evet Selçuk İnan 5 tane futbolcu eder.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Evet Selçuk İnan 5 tane futbolcu eder.
    Beleş mal baldan tatlıdır misali. Ceyhun, engin. Burağı ayarttınız birde. yok Rusya ya gidicem feLan takımını kandırıp, Galatasaray almıştı. Geçin efenim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beleş mal baldan tatlıdır misali. Ceyhun, engin. Burağı ayarttınız birde. yok Rusya ya gidicem feLan takımını kandırıp, Galatasaray almıştı. Geçin efenim.
    Ceyhun ve Engin'e para verdik,Burak Yılmaz'da 5 milyon euroya serbest kalıyor maddesi vardı,istediğin şeyi söyle 5 milyonu verdikten sonra kimse ağzını açamaz,açsa bile önemi olmaz.Lokomotiv Moskova'mı ? Yoksa Galatasaray mı ? Fatih Terim mi ? Komik olmayın kıyaslaması bile olamaz.

Sadece Selçuk'u bedava aldık.Sizde Egemen Korkmaz'ı aldınız bedavaya,kimse çıkıp bir şey dedi mi ?

Geçin efenim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ceyhun ve Engin'e para verdik,Burak Yılmaz'da 5 milyon euroya serbest kalıyor maddesi vardı,istediğin şeyi söyle 5 milyonu verdikten sonra kimse ağzını açamaz,açsa bile önemi olmaz.Lokomotiv Moskova'mı ? Yoksa Galatasaray mı ? Fatih Terim mi ? Komik olmayın kıyaslaması bile olamaz.

Sadece Selçuk'u bedava aldık.Sizde Egemen Korkmaz'ı aldınız bedavaya,kimse çıkıp bir şey dedi mi ?

Geçin efenim.
    Gizliden bi para falan mı verdi Gs şu iki oyuncuya? Ben kaçırdım da.

Ayartmak dediğin oyuncunun aklına girersin iyi oynayan oyuncu takımına satın beni satın beni der performansı da düşer oynamaz sorun çıkarır. Engin Trabzon'da istenmeyen adamdı Şenol güneş hem maç içi hem özel hayattan dolayı kadro dışı bırakmıştı Engin de bir ton sorun çıkarmıştı. Hatta o dönemde büyük çoğunluk burun kıvırıyordu onun transferine Trabzon'da kadro dışıydı sonradan iyi performans gösterince kıymete bindi.

Ceyhun'un sözleşmesi bitti dünyada her transfer sezonunda binlerce gördüğümüz olay oldu sözleşmesi biten oyuncu gitmek istediği kulüple sözleşme imzaladı.

Selçuk'un sözleşmesi bitti dünyada her transfer sezonunda binlerce gördüğümüz olay oldu sözleşmesi biten oyuncu gitmek istediği kulüple sözleşme imzaladı.

Burak'ın sözleşmesinde 5 milyon euroya serbest kalır maddesi vardı. Bu ne demek Trabzonspor kontrat imzaladığında 5 milyon euro getirene Burak isterse Burak'ı satarım arkadaş demek. Bu anlaşmayı silah zoruyla mı dayattık Trabzonspor'a imzalayın diye? Serbest kalma bedeliyle transfer de her transfer sezonunda binlerce kez gördüğümüz şey.

Hangisi ayartma bunların? Aldığımız oyuncular lig bitmeden kulüplerine sorun çıkarmayan hatta şampiyonluk mücadelesinde hatta Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerinin ve UEFA'nın şike olduğunu iddia ettiği sezonda son haftaya kadar mücadelelerini aslan gibi devam ettirdiler ve Trabzonspor'un oralara gelmesinde Şenol Güneş'le birlikte en önemli paya sahip oyunculardı. Sezon içinde hiçbiri transferden dolayı sorun çıkartmadı hepsi normal oyununu oynadı transfer sezonu gelince de sözleşmeleri bitti ya da serbest kalma bedelini ödedik.

Bunlar ayartmaysa kapatalım dükkanları gidelim arkadaş dünyada transfer olmasın o zaman.

Naptık oyuncuya sakat ayağı yap oynama bizim maçta mı dedik? Oyuncuya at mı hediye ettik? Transfer öncesi para mı verdik?

Ayrıca UEFA da Fenerle Beşiktaş'ın ezeli düşmanı yıllardır sabah akşam kafa patlatıyordu ulan napsak etsek de bu takımları batıralım mı diyor zannediyorsun? UEFA'nın bizim ligi ya da bizim takımlarımızı önemsediğini pek sanmıyorum. Hatta belli başlı takımlar hariç umurlarında olduğunu sanmıyorum. Çarkı döndürecek temel takımlar var onun yanındakiler kim olursa olsun yine çark dönmeye devam ediyor.

Şu an kimse şike var ya da kesinlikle şike yok diyemez ancak tahmin olur bu. UEFA da organizasyonunu riske atmamak açısından bir karar vermek zorunda, yargıtayı bekleyemez.

Eğer objektif ve UEFA açısından bakarsak kesin bir yargıya varmamız güç, eğer men edersek takımlar aklanırsa haklarını yemiş oluruz, men etmezsek ve suçlu çıkarlarsa bu sefer yerine katılacak takımların hakkını yemiş oluruz ayrıca UEFA'nın bu konudaki deyimi "kirlenmek" ama biz her türlü bir tarafa haksızlık olacak diyelim. UEFA koşulları değerlendirdiğinde; kendi ülkesinin anayasa mahkemesi suçlu bulmuş, ortada bazı tapeler,konuşmalar var. TFF'nin sanki halı altına gizlercesine, kılıf bulmaya çalışırcasına hareketleri var. Yıldırım Demirören'in TFF başına getirilme sebeplerini kendilerince tahmin etmeye çalışıyorlar ki sürekli bu süreci idare etmekten ceza almayı engellemekten bahsediyor. Şike sahaya yansımamış tarzı sebepler söyleniyor. Hadi TFF'ye göreceli bakış açısı diyelim ama bence UEFA da bu şekilde düşünüyor, bizzat takımın teknik direktörü yıllardır Türk Futbolunun içinde olan Aykut Kocaman'ın Türk futbolunda hız sınırı aşılmış ama radar bir takıma tutulmuş, asıl dert orada gibi bir lafı var. Daha bunun gibi detaylar falan var da neyse konuyu dağıtmadan UEFA karar vermek zorunda özellikle ve temel neden mahkeme kararı. E hal böyle olunca tabii ki men etme yolunu tercih ederler. Çünkü eğer daha sonradan aklanırsa takımlar e ben o zaman karar vermek zorundaydım devletinizin anayasa mahkemesine güvendim onlar yanlışsa ben napayım tarzı bir tavır takınıp işten sıyrılacak. Objektif bakınca ihtimaller men etme kararından yana duruyor bence. Siz nasıl bir karar bekliyordunuz ki? Burada hakkı yenme ihtimali olan sadece 2 takım yok 4 takım var ve her şekilde 2 takımın hakkı yenecek, insiyatif alıp karar vermek zorundalar anayasa mahkeme kararı(doğruluğu kesinleşmemiş olsa da) gibi büyük bir etmen ve TFF'nin bu süreçteki davranışları varken nasıl bir karar bekliyordunuz ki?

Konuyu dağıttığım için herkesten özür dilerim. Beşiktaş bence doğru bir yapılanmaya gitti. Özellikle MAF üçlüsü ve Amokachi döneminden 2010'lara kadar sempatim olan bir kulüp. Önder Özen doğru kişi mi bilemiyorum ama Bilic'in doğru kişi olduğuna inanıyorum. Transferlerin çoğu şimdilik eğer Bilic'le önceden anlaşılmamışsa ve Bilic Türkiye Ligi üzerinde çalışmadıysa Önder Özen'in yaptırdğı transferler gibi duruyor. Asıl Bilic transferleri için tahkim ve CAS bekleniyor sanırım. Bilic'e yeterli sabrı gösterebilirsek(yani bir mucize olursa ) Beşiktaş'ı daha üst seviyelere taşıyacağına inanıyorum.

Mesaj Yetkileri