Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 8 / 45 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sevindirici bir haber kalecimiz Keanden geliyor. Avrupa 21 yaş altı şampiyonasında Rüya takımın kalesine seçildi (:

Şampiyonluk şansı tabiiki verilmeyecek fakat 2000-1 biraz ağır olmuş ama onlarda farkındalar küme potasından uzak duracağız. Basın mensuplarınada bu doğrultuda demeç verdik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    daha iyi işte ileri özellikleri kanatlara çok iyi arapaslar atarlar oyuncularda hızlıysa rakibin canını fena yakarsın ben lyonda rever lovren ikilisi sayesinde şl yi kazandım
    Özellikle 4-2-3-1 gibi ilerde basan formasyonlara karşı çok riskli. Ayrıca taktiğimde kanatlar yok (:

Gerçekten kariyerlerini merak ile takip ediyoruz. Başarılar. bir sorum olacak classic modda mı oynuyorsun yada normal modda isen arayuz adı nedir
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Takımda tutoring yaptıracak abi yok neredeyse. Yaş otalamamız 21.48

Hazırlık kampınıda bitirdik. Artık lige hazırız İlk maçımız Selhurst Park yani evimizde Newcastle ile

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Gerçekten kariyerlerini merak ile takip ediyoruz. Başarılar. bir sorum olacak classic modda mı oynuyorsun yada normal modda isen arayuz adı nedir
    eyv..Normal kariyer modunda oynuyorum. Tema FMC

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Geçtiğimiz yıl açtığımız atölye yavaş yavaş fabrikaya dönüşüyor Birçoğu U21 kadrosu olsada özellikle Keanin İngiltere A milli takımına çağrılması bizi oldukça sevindirdi

Prömiyer ligdeki ilk maçımız Newcastle ile değil Reading ile deplasmanda olucak (: Ardından newcastle ile oynayacağız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

Daha iyi başlanamazdı heralde Fazla birşey söylemeye gerek yok

Sakatlık eğilimide yok ama sık sakatlanıyor. Geçen yıl 4 ay kadar sakatlanınca bu yıl kimse yüzüne bakmadı. Devre arasına kadar oynatıp satmayı düşünüyorum. Taktiğimizde kilit noktalarda biri ofansif orta saha ve mevcut kadromuzda biraz sıkıntılı bir bölge o yüzden takviye yapmamız gerekiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Müthiş başlangıç Hikayelerini özlediiiik )

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

1.Hafta

Daha iyi başlanamazdı heralde Fazla birşey söylemeye gerek yok

Sakatlık eğilimide yok ama sık sakatlanıyor. Geçen yıl 4 ay kadar sakatlanınca bu yıl kimse yüzüne bakmadı. Devre arasına kadar oynatıp satmayı düşünüyorum. Taktiğimizde kilit noktalarda biri ofansif orta saha ve mevcut kadromuzda biraz sıkıntılı bir bölge o yüzden takviye yapmamız gerekiyor.
    Dedidiğin gibi lige daha iyi başlanamazdı (= Tom'a pek bel bağlama diyeceğim fazla gelişmiyor ama sakatlanmasa daha iyi olacak tabiki form tuttuktan sonra güzel fiyatlara okutulabilen bir oyuncu sonuçta (=

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu arkadaşa sol bek ararken rastlamıştım ve not almışım. Ben mi ? dedi. Yok sen değil diyip Benedetti ve Mansuru aldık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Müthiş başlangıç Hikayelerini özlediiiik )
    Aklımda da kolay yazılmıyor hikayeler (: Baştan savmada yazmak istemiyorum. Bir konu bulsam bağlayıp tüm sezona yayıcam ama sürekli aynı şeyler üzerinde dönüp klişe oluşturup sıkmak istemiyorum kimseyi (: Ama aklımda yani
    Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Dedidiğin gibi lige daha iyi başlanamazdı (= Tom'a pek bel bağlama diyeceğim fazla gelişmiyor ama sakatlanmasa daha iyi olacak tabiki form tuttuktan sonra güzel fiyatlara okutulabilen bir oyuncu sonuçta (=
    Pek gelişmedi dediğin gibi birde 4 ay sakatlandı geçen sene. Ama fiziksel olarak 1-2 özelliğinde 1 tık iniş oldu fazlada inmedi özellikleri. Takasla almıştık olmadı yine takasla göndeririz. Güvenip yola çıkılmıyor sakatlanıyor. Diğer amc 30 yaşında. Göndermeyi planlıyorum zaten ama devreyi beklemek durumundayız. Onun oynatmak yerine genç oyuncu oynatıp gelişmesini sağlamak istiyoruz. 18lik bir orta sahamız var onu ofansifde kullanıyoruz ama tek kişiyle olacak iş değil. Aslında Adryan yada Nem gücümüz yetiyor ama klüp stratejimize ters o yüzden almıyoruz. Yüksek meblalara 1-2 sezon kapalıyız. Arayışlarımız sürüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Pek gelişmedi dediğin gibi birde 4 ay sakatlandı geçen sene. Ama fiziksel olarak 1-2 özelliğinde 1 tık iniş oldu fazlada inmedi özellikleri. Takasla almıştık olmadı yine takasla göndeririz. Güvenip yola çıkılmıyor sakatlanıyor. Diğer amc 30 yaşında. Göndermeyi planlıyorum zaten ama devreyi beklemek durumundayız. Onun oynatmak yerine genç oyuncu oynatıp gelişmesini sağlamak istiyoruz. 18lik bir orta sahamız var onu ofansifde kullanıyoruz ama tek kişiyle olacak iş değil. Aslında Adryan yada Nem gücümüz yetiyor ama klüp stratejimize ters o yüzden almıyoruz. Yüksek meblalara 1-2 sezon kapalıyız. Arayışlarımız sürüyor.[/QUOTE]

Yacine Brahimi var aslında yüksek bonservisler ödendiğini hiç görmedim kendisine hala Rennes'de ise işine yarabilir bir de barçadaki Dos Santos (=

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Pek gelişmedi dediğin gibi birde 4 ay sakatlandı geçen sene. Ama fiziksel olarak 1-2 özelliğinde 1 tık iniş oldu fazlada inmedi özellikleri. Takasla almıştık olmadı yine takasla göndeririz. Güvenip yola çıkılmıyor sakatlanıyor. Diğer amc 30 yaşında. Göndermeyi planlıyorum zaten ama devreyi beklemek durumundayız. Onun oynatmak yerine genç oyuncu oynatıp gelişmesini sağlamak istiyoruz. 18lik bir orta sahamız var onu ofansifde kullanıyoruz ama tek kişiyle olacak iş değil. Aslında Adryan yada Nem gücümüz yetiyor ama klüp stratejimize ters o yüzden almıyoruz. Yüksek meblalara 1-2 sezon kapalıyız. Arayışlarımız sürüyor.
    Yacine Brahimi var aslında yüksek bonservisler ödendiğini hiç görmedim kendisine hala Rennes'de ise işine yarabilir bir de barçadaki Dos Santos (=[/quote]
    Bakayım bir o elemana bu aralar maç değilde transfer araştırması içindeyim o yüzden güncelleme biraz vakit alabilir. Takip eden arkadaşlardan ricam tavsiyeye açığım. Mevkii ofansif orta saha yaş en fazla 25 bonservis ücreti tuzlu olmayacak. Aslında nicusor stanciu var eski öğrencilerimden deli oyuncu ama anlamadığım şekilde izin sorunu oluyor. Oysa kendisi romanyalı ve romanya Ab üyesi. Ab üyesi olduğu halde niye sıkıntı var anlayamıyorum. Birkaç ülkede bu sıkıntı var. Hırvatistanda artık ab üyesi sayılıyor. Gittik dinamodan halilovici istedik ilk başta tamamen yer almak için izin isteyecek diyordu şimdi raporunda izin yok diyor. Oysa romanya zaten üye çok ilginç geldi :F

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Çalışma izni olayları çok garip Hırvatistan 2. sezon üye oluyordu heralde öyle hatırlıyorum..Aklıma gelmişken amc için Leandro Paredes'e bak derim çalışma izni genelde çıkıyor fiyatı bazen 10m € ya kadar çıkabiliyor (= ama kendini çok geliştirebilen bir oyuncu

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Müdür kusura bakma yeni girebildik siteye ve yeni takip edebildik. Hayırlı uğurlu olsun yine döktürmüşsün kısacası farkını konuşturmuşsun
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Çalışma izni olayları çok garip Hırvatistan 2. sezon üye oluyordu heralde öyle hatırlıyorum..Aklıma gelmişken amc için Leandro Paredes'e bak derim çalışma izni genelde çıkıyor fiyatı bazen 10m € ya kadar çıkabiliyor (= ama kendini çok geliştirebilen bir oyuncu
    Burdaki AB üyeliği değil o zaman ? hmm şimdi anlaşıldı. Çoğu yerde yabancı kıstası tüm union ne bilim şunla bunlar dahil diyordu demek ab üyeliği bu değilmiş (: Ayrıca Paredesde listemdeydi fakat özelliklerinde uzaktan şut var ve ben bu huyu olan topçuları sevmiyorum bam güm vuruyorlar atakları heba ediyorlar. arka plandaki özellikler oyuna epey etki ediyor. Ama oyuncumu yine güney amerikadan buldum hemde muhtemelen izni çıkarıcaz. Raporunda tamamen yer almayı talep edecek yazıyor. Vitoria takımından Willie şuan klübü ile fiyatı konusunda anlaşmaya çalışıyoruz. Satmaya yanaşmıyorlar ama sözleşmesinde 10 milyon serbest maddesi var olamdı onu kullanıcaz

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Müdür kusura bakma yeni girebildik siteye ve yeni takip edebildik. Hayırlı uğurlu olsun yine döktürmüşsün kısacası farkını konuşturmuşsun
    EyvAllah kardeşim hoşgeldin tekrardan (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

orta sahaya lucas romero yu öneririm forvet arkasına independiente de bir oyuncu bulmuştum dortmund kariyerinde yaş 18 özellikleri efsaneydi ama hiçbir kariyeride çıkmadı sonra regende değildi yine de ismini verim fernando garcia diye biri belki çıkar

ben de georgi milanov'u önereyim

ayrıca frankfurt'la çalışırken yetiştirip beğendiğim iki topçuyu da önereyim;

sonny kittel ve marc stendera

aklıma bir isim daha geldi; filip djuricic

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    orta sahaya lucas romero yu öneririm forvet arkasına independiente de bir oyuncu bulmuştum dortmund kariyerinde yaş 18 özellikleri efsaneydi ama hiçbir kariyeride çıkmadı sonra regende değildi yine de ismini verim fernando garcia diye biri belki çıkar
    Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    ben de georgi milanov'u önereyim

ayrıca frankfurt'la çalışırken yetiştirip beğendiğim iki topçuyu da önereyim;

sonny kittel ve marc stendera

aklıma bir isim daha geldi; filip djuricic
    Her ikinizide tşk ederim. İsimleri not ettim. Ama dün gece sahurdan sonra transfer işini halettim birazdan koyarım. Ama not ettim bu isimleride. Ayrıca romerenun sakatlanma meyili var o tür oyuncualrdan uzak dururum ve orta saha göbekte ciddi bir rekabet var oyuncu alacağımı pek sanmıyorum o bölgeye (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Transferin son gününde kadar vitoria takımından Willie ile anlaşmaya çalıştık. Daha doğrusu son güne kadar oyuncunun kanına girdik falan ama bir türlü satlığa koymadı klübü vaktimiz dar olunca masaya oturduk ama 10 milyon olan serbest kalır maddesinden inmediler. O madde olmasa 15-20 isticeklerdi heralde. Bir ara sinirlenip 17.5lu kserbest kalma maddesi olan Wellington Nemi alayım dedim. Kasaya baktım paramız anca çıkışır taksitle sonra stratejimiz transfer politikamız gereği vazgeçtik. Oyuncuyu yine ingiltereden bulduk 4.5 milyona Snodgrass ile anlaştık. Aslın mevkii ofansif sağ kanat olsada biz AMC olarak kullanacağız. Gerekli özelliklere sahip olan arkadaşımıza güveniyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ole Kristian Selnaes buda benim ofansif orta saham dribling ve hızı 2-3 tık yukarda olsa deli olurdu ama memnunuz gelişmeye devam edecektir. Snodgrass ve Selnaes ofansif orta saha bölgemizde gerekli pas trafiğini sağlayacaktır. Cairney ve 30 yaşındaki takımın abisi Dobie rotasyon oyuncusu olacak. Devre arası ikiside yolcu olacak. Aslında Cairneyi norvich istedi Snodgrassla takas edebilirdik ama sakat olduğu için klüplere önermedim kendisini nakte çevirmeyi düşünüyoruz (:

Her ikinizide tşk ederim. İsimleri not ettim. Ama dün gece sahurdan sonra transfer işini halettim birazdan koyarım. Ama not ettim bu isimleride. Ayrıca romerenun sakatlanma meyili var o tür oyuncualrdan uzak dururum ve orta saha göbekte ciddi bir rekabet var oyuncu alacağımı pek sanmıyorum o bölgeye (:
    Sakatlık eğilimi varsa bi oyuncunun aman aman, her türlü başa bela. Ama daha yukarılarda devamlılık ile ilgili birşeyler yazmıştın, sakatlık eğilimi ve önemli maç formu zamanla değişmiyor fakat devamlılık gelişebilen bir özellik. Yani genç bi oyuncunun devamlılığı düşükse zaman içinde gelişiyor not düşelim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sakatlık eğilimi varsa bi oyuncunun aman aman, her türlü başa bela. Ama daha yukarılarda devamlılık ile ilgili birşeyler yazmıştın, sakatlık eğilimi ve önemli maç formu zamanla değişmiyor fakat devamlılık gelişebilen bir özellik. Yani genç bi oyuncunun devamlılığı düşükse zaman içinde gelişiyor not düşelim
    Bunu söylediğin iyi oldu ama emin misin ? raporlarda yazan özellikler pek değişmiyor sanki ama en zayıf özelliği top kapma markaj gibi özellikler hariç onlar gelişiyor ama teknik özellik değilki gelişedursun :F Ha birde merak ettiğim bişey daha var oyuncunun takım oyunu çalışkanlığı 12-13 ama zaafı takım oyuncusu olamamak. Bir başkasına bakıyorum özelilkleri daha düşük ama zaafı yok nasıl oluyor anlamıyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

2.Hafta

Aslında kötü oynamadık ama usta ayak farkı ortaya çıktı.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Maşallah maşallah diyelim. Adamlar transferde döktürmüş gitmiş. Oldu mu o skor hiç ayıp ayıp :/
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Bunu söylediğin iyi oldu ama emin misin ? raporlarda yazan özellikler pek değişmiyor sanki ama en zayıf özelliği top kapma markaj gibi özellikler hariç onlar gelişiyor ama teknik özellik değilki gelişedursun :F Ha birde merak ettiğim bişey daha var oyuncunun takım oyunu çalışkanlığı 12-13 ama zaafı takım oyuncusu olamamak. Bir başkasına bakıyorum özelilkleri daha düşük ama zaafı yok nasıl oluyor anlamıyorum
    Evet, eminim, özellikle 21-22 yaş altındaki gençler pek çok özelliğiyle aynı hızda devamlılığını da geliştirirler. Genç adama şans vermek lazım

Diğer söylediğin ise şöyle; bağıl düşünmek lazım. Yani x oyuncunun pek çok özelliği 20 olsun, takım oyunu 13 olsun. Aslında yüksek bir özellik ama oyuncunun diğer özellikleriyle karşılaştırıldığında düşük kalıyor. Yani o oyuncuya göre zayıf, o oyuncunun en zayıf yönü.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Maşallah maşallah diyelim. Adamlar transferde döktürmüş gitmiş. Oldu mu o skor hiç ayıp ayıp :/
    Lige yükseldiğimiz ilk sezonda şampiyon olacak değiliz ya
    Evet, eminim, özellikle 21-22 yaş altındaki gençler pek çok özelliğiyle aynı hızda devamlılığını da geliştirirler. Genç adama şans vermek lazım

Diğer söylediğin ise şöyle; bağıl düşünmek lazım. Yani x oyuncunun pek çok özelliği 20 olsun, takım oyunu 13 olsun. Aslında yüksek bir özellik ama oyuncunun diğer özellikleriyle karşılaştırıldığında düşük kalıyor. Yani o oyuncuya göre zayıf, o oyuncunun en zayıf yönü.
    Anladım üstad saolasın çok faideli bilgiler oluyor. Sadece benim için değil takip edenler adınada rehber oluyor bu istişareler. Mdem bulduk bilgisi olan bir arkadaş bir başka aklıma takılan soruda özellikle forvetlerimde görüyorum bunu profili iyi olmasına rağmen saçma sapan goller kaçırıyorlar başka zaman olsa affetmezler ama dikkat ettim yeni özellik çalıştırırken saçmalıyorlar mesela kalecinin üzerinden aşırt diyoru o özelligi çalışmasının yan etkisi mi oluyor yoksa cidden saçmalıyormu bilemiyorum ama özellik çalıştırdığım oyuncular bu antrenmandan ötürü performanslarını sahaya tam yansıtamıyorlar sanrım. En barizi ise forvetlerde oluyor. Acaba diyorum maç içinde özelliklerini falan mmı deniyolar o yüzden mi pozisyon heba ediyorlar. Normalde yetiyi kazanınca maç ve antrenmanlarda çalışmasının ardından şu özelliğe alışltı diyorya ortan çıkarım yaptım

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

transferler her zamanki gibi süper. premier lige yeni çıkıp ilk maçında 5-0 kazanan başka bir takım olmamıştır herhalde

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

3.Hafta

4.Hafta

Southamton maçında inanılmaz bir taktik hatam yüzünden ilk yarı mahkum oynadık. Sol bek minoya rakibin sag açıgı yeine sol açığını markajlamışım. Deli gibi geliyor sağ açık tutamıyoruz diyordum meğer hata benimmiş. Düzelttik ve oyunu yıktık ama kazanamadık. Anlamadığım şekilde gol sıkıntısı çekiyoruz. Zaten hücumsal organizasyonlarda zayıf kalıyoruz şu sıralar acayip bir kısırlık var birde forvetlerim bulduklarını cömertçe kaçırıyorlar. Tek sevindirici olay gol yemememiz. Kazanmamız gereken 2 maçtı en azından 4 puan alabilmeliydik :F

Hayırlı Cumalar herkese. Cuma sonrası biraz daha ilerleyelim

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Takım yavaş yavaş birbirine ısınmaya başlamış müdür. Bence sen çılgın bir parti vererek takımı bi moralini düzelt
    Jose Mourinho

Sayfa 8 / 45 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri