hocam malzemeyi kapattın yeni polemik lazım şimdi![]()
fener formaları mükemmel![]()
fenerin 2 forması adidas 2 forması nike güzelmiş![]()
Son 2 maç iki takımda dibi görmüş resmen
harbiden eziyet gibi olmuş fena çarpmış rakipler![]()
dibe vurmuşsunuz maşallah![]()
Bu gidişle şampiyon 2 takımda olamayacak gibi![]()
Taraftara Kendini Affettirmek İsteyen Beşiktaş Yönetimi Transferlere Şimdiden Başladı !
Fenerbahçe'nin de transfer teklifinde bulunduğu Facundo Ferreyra 11 milyon € karşılığında Beşiktaş'ta.Beşiktaş teknik direktörü Parleo'nun bu transferi gerçekleştirmeden önce Halil Karabulut'tan onay aldığı gelen bilgiler arasında.
Parleo'nun transfer listesinde bulunan Hakan Çolhanoğlu'nun , cumartesi günü Babalsberg'e karşı forma giydiği maçta attığı golden sonra kamerelara kolundaki Beşiktaş dövmesini gösterdi.Bu gelişmelerden sonra gurbetçi oyuncunun büyük bir ihtimalle Beşiktaş'a transfer olması bekleniyor.Çolhanoğlu'nun bonservis bedeli yaklaşık olarak 10 m €.
Fenerbahçe yine götürmeye çalışıyo ben nerdeyse küme düşecemŞu ilk yarı bi bitsin transfer döneminde çok kaliteli gençler getiricem.2. yarı toparlanıp ilk 5'e girmeliyim
Ben artık asla olamam ama FB belki olabilir.resoag'a destek olunBenim hedefim artık ilk 5'e girebilmek olmadı ZTK'yı almalıyım
Alınan Kötü Sonuçlardan Sonra Biraz Da Olsa Moralimiz Yerimize Gelsin
GENÇ YILDIZ BEŞİKTAŞ'TA
Lucas Andersen Ajax'tan 3 milyon € bedel karşılığında Beşiktaş'a transfer oldu.
GOL MAKİNASINI BEŞİKTAŞ KAPTI
Fenerbahçe'nin de bir süredir peşinde olduğu golcü oyuncuyu Beşiktaş 11 milyon € karşılığında kadrosuna kattı.
Arada koyulan resimlerle kariyer olduğunu unutuyorum bir ara![]()
Ferreyra çok güzel transfer bakalım Beşiktaş'ımıza nasıl katkı sağlayacaktır.