Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
hayır anlamadıgım beşiktaşlı arkadaslarım neden yönetime sallıyor ? yönetim acık acık söyledi maddi anlamda zor durumdayız diye kaleci icin belirlenen bedel 2.5m daha fazlasını vermek istemiyorlar neden hemen sallıyorsunuz yönetime? arkadas yıllardır yüksek bedelli transfer yaparak borcu soktular bizi sizde iyi alıstınız hmn 3m veriversin alalım diye. yönetim iyi yolda her futbolcu icin bir bedel belirlersin onu teklif edersin kabul olursa gelir olmazsa gelmez bu kadar kolay!
bnce gecen sene fenerin kayseriye kiraladıgı kaleci ertugrul u alsak daha iyi olur 2 senedir takip ediyorum gayet iyi kaleci bi önceki sene samsunda gayet basarılıydı bu senede kayseride iyidi bence fenerden bu adamı almalıyız..
Kime sallayalım o zaman sağlık ekibine mi ? Kaleci antrenörüne mi ? Yoksa Süreyya Abi'ye mi ? Kulübünü, yönetimini savunuyorsun tamamda körü körüne savunma be arkadaş ! Yanlışlarıda görmek lazım. 500 bin Euro fark yüzünden Tolga gibi bir kaleciyi kaçırmak beceriksizliktir işte. Tolgayı alsaydık kalemiz uzun yıllar sağlama alınacaktı, yabancı sınırlamasını kalede kullanmayacaktık. Sezer'e 1.5 vermeyi bilirler ama şimdi gelirler 3 Milyon Euro için, hatta aradaki 500 binlik fark için inatçılık yaparlar. 3 lan 3 ! Sen bu paraya takımın en önemli bölgesinin eksiğini kapatamıyorsan daha konuşma ya. O aradaki 500 binlik farkı da veremediğimiz için çok ağlarız bu sene.