Sayfa 410 / 480 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460 ... SonSon
12,271 ile 12,300 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    4-4-2 mecburi bence defansif ortasaha bulamıyorsak ki bulamıyoruz.
    Kaleci
    Sağbek - Pedro - Sivok - İsmail

...............Oğuzhan - Fernandes
    Gökhan................................... Olcay
    ...............Almeida - Pektemek

Bu kadro bana Schuster'in kurduğu kadroyu anımsattı o takımında en büyük sorunu gol yemekti bu takımında sorunu o olur.

Ben Bilic'in oyun şeklini değiştireceğini düşünmüyorum 4-4-2 oynatır yüksek ihtimal. Orta sahalardan biri defansif diğeride Fernandes olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Evet, aynen bahsettiğin şekilde oynamamız gerektiğinden söz ediyorum ben de. Bu sistemin kilit nokası da, 4'lü defansın önündeki tek orta saha. Oraya uygun birisini alabilirsek, eldeki kadrodan bu sistemi yaratabiliriz bence. Şunu da söylemek gerekiyor ki, önemli olan elbette Bilic'in sistemi olacak. Kafasındaki kurguyu bile bilmiyoruz henüz. Bu akşam oynanacak hazırlık maçı, belki biraz fikir verebilir bize.

Eneramo'nun olmamasına sevindim; ama sağlığı için üzüldüm. İnşallah, çok önemli bir sorunu yoktur ve futbol hayatı bitmez. Eneramo olmadıysa, Gekas'a yöneliriz inşallah. Bunun yanında bir de, Almeida gidip sağlam da bir golcü bulursak, forvet sıkıntımız tamamen kalkar ortadan.
    Gekas Akhisar'la anlaştı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    hayır anlamadıgım beşiktaşlı arkadaslarım neden yönetime sallıyor ? yönetim acık acık söyledi maddi anlamda zor durumdayız diye kaleci icin belirlenen bedel 2.5m daha fazlasını vermek istemiyorlar neden hemen sallıyorsunuz yönetime? arkadas yıllardır yüksek bedelli transfer yaparak borcu soktular bizi sizde iyi alıstınız hmn 3m veriversin alalım diye. yönetim iyi yolda her futbolcu icin bir bedel belirlersin onu teklif edersin kabul olursa gelir olmazsa gelmez bu kadar kolay!
    bnce gecen sene fenerin kayseriye kiraladıgı kaleci ertugrul u alsak daha iyi olur 2 senedir takip ediyorum gayet iyi kaleci bi önceki sene samsunda gayet basarılıydı bu senede kayseride iyidi bence fenerden bu adamı almalıyız..
    Kime sallayalım o zaman sağlık ekibine mi ? Kaleci antrenörüne mi ? Yoksa Süreyya Abi'ye mi ? Kulübünü, yönetimini savunuyorsun tamamda körü körüne savunma be arkadaş ! Yanlışlarıda görmek lazım. 500 bin Euro fark yüzünden Tolga gibi bir kaleciyi kaçırmak beceriksizliktir işte. Tolgayı alsaydık kalemiz uzun yıllar sağlama alınacaktı, yabancı sınırlamasını kalede kullanmayacaktık. Sezer'e 1.5 vermeyi bilirler ama şimdi gelirler 3 Milyon Euro için, hatta aradaki 500 binlik fark için inatçılık yaparlar. 3 lan 3 ! Sen bu paraya takımın en önemli bölgesinin eksiğini kapatamıyorsan daha konuşma ya. O aradaki 500 binlik farkı da veremediğimiz için çok ağlarız bu sene.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Anlıyorum abi yani ön liberonun önünde oynayan dörtlü orta saha gibi değil, kanatta oynayan oyuncular kanat forvet gibi, göbekteki ikilide forvet arkası gibi oynayacak ve bu ikili geride oluşan açıkları kapatabilecek. Gerideki dörtlünün önünde oynayan oyuncuda hem organizatör, hemde süpürücü olacak. Bu sistemde rakip stoperleri çıkartmayacak uzun, pivot bir forvet şart. bu oyuncuda Almeida. Ama bu dediğin sisteme uygun ne bir ön libero var, nede bek oyuncuları var ve Almeida'yı çok iyi yedeklemek gerek. Senin düşündüğün gayet iyi ama geçmişteki hocalar senin o dediğin sistemi hep oyuncuları çakılı oynatarak kullandı. Mesela Denizli'nin hücum opsiyonları çok dardı, Carvalhal'de tamamen çağ dışı oyun oynatıyordu. Bir tek Schuster uygulamada yetersiz kaldı. Yeterli sabır gösterilmedi diye düşünüyorum.

Ayrıca 4-4-2'nin tek versiyonu 2 göbek, 2 kanat, 2 ileri uç oyuncusu değil. 4-3-1-2, 4-1-3-2 olarak kullanılabilir. Galatasaray Engin'li, Emre'li ilk 11'de direk 4-4-2 oynamıyordu. Maç içinde o sistem 3-5-2'ye, 4-1-3-2'ye kayıyordu. Mesela Engin kanatta oynuyor gibi gözükse de daha çok orta saha özellikli oynuyordu. Oğuzhan'da böyle kullanılabilir ama Oğuzhan Engin kadar koşan bir oyuncu değil çabuk yoruluyor.
    Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Bu kadro bana Schuster'in kurduğu kadroyu anımsattı o takımında en büyük sorunu gol yemekti bu takımında sorunu o olur.

Ben Bilic'in oyun şeklini değiştireceğini düşünmüyorum 4-4-2 oynatır yüksek ihtimal. Orta sahalardan biri defansif diğeride Fernandes olur.
    Gol yemeyiz demiyorum yeriz ama mecbur Necip'in kendine hayrı yok Necip oynaması için önünde 2tane sağlam ortasaha olması lazım Necip-Fernandes ortasahasında Fernandes çok yıpranır.Oğuzhanda kesilmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Gekas Akhisar'la anlaştı
    Gerek kalmadı zaten. Bilic de istiyormuş Eneramo'yu!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Eneramonun sağlık kontrollerinde bir sorun çıkmış sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

2. kez sağlık kontrolünden geçecekti. O iş ne oldu?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    2. kez sağlık kontrolünden geçecekti. O iş ne oldu?
    Henüz Sağlık Kontrolünden Geçmedi.
    Ne Zaman Geçeceği Belli Değil
    Sağlam Raporu Çıkarsa Sözleşme Yapılacakmış.
    Fakat Sağlam Raporu Çıktıktan Sonra İleride Tekrardan Kalp İle İlgili Bir Sıkıntı Yaşanırsa İşte O Zaman Ne Olacak Merak Ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by SmtSvm View Post
    Henüz Sağlık Kontrolünden Geçmedi.
    Ne Zaman Geçeceği Belli Değil
    Sağlam Raporu Çıkarsa Sözleşme Yapılacakmış.
    Fakat Sağlam Raporu Çıktıktan Sonra İleride Tekrardan Kalp İle İlgili Bir Sıkıntı Yaşanırsa İşte O Zaman Ne Olacak Merak Ediyorum.
    Bence, en iyisi o toplara hiç girmemek ve risk almamak. Başka isimlere yönelmeliyiz ya da Almeida'nın yerine iyi bir yabancı golcü alıp forvet transferini kapatmalıyız. Pektemek ve Ömer ile birlikte yeterli olur düşüncesindeyim. Holosko da kalacak zaten, o da alternatif olarak durur kenarda.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2. Youla vakası olur zaten gelirse. Gerek yok Eneramo'ya, yeteri kadar forvet var elimizde.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bobo'yu alsak daha iyi olur gelirse Almeida'dan da iyi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Şu gönderdiğimiz adamları 2 yıl sonra alma işine sinir oluyorum.Serdar Kurtulus, Bobo.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Hilbert'i gönderip yerine Serdar Kurtuluş'u alacaksak işimiz var. Madem Hilbert ile anlaşmadınız Hilbert'ten daha iyisini almak zorundasınız. PSV'den Atiba boşta mesela tam bize uyacak bir bek keşke ilgilenilse.

Kalede Cenk ve Emre var. Mutlaka 1.kaleci lazım oda Tolga olur inşallah.

Sivok, Ersan, Franco, Toraman + Atınç stoper hattı için bence yeterli. Escude gönderilir büyük ihtimal. Berat'ta geçen sezon olduğu gibi kamp sonrası PTT 1.ligden bir takıma kiralanır. Geriye transfer yapılmaz bence.

Sağ beke transfer şart. Transfer edilen oyuncu en kötü Tanju ile yedeklenir.

Sol bekte; Süzen ve İsmail var. gerektiğinde Ersan'da o bölgede oynar. Uğur var ama onu saymıyorum. Umarım anlaşılır ve sözleşmesi feshedilir. Yönetimin sol beke para harcayacağını düşünmüyorum.

Orta sahada Oğuzhan, Fernandes ikilisinin yanına savunması kuvvetli, kesici bir orta saha lazım. Transfer, Oğuzhan, Fernandes üçlüsünün alternatifi de Veli, Necip, Sezer üçlüsü olur. Bir tane ön libero alınmalı.

Kanatlarda Töre, Olcay oynar büyük ihtimal. Holosko'da var. Dünkü maçta Dentinho baya istekliydi onuda eklersek kanatlarda oynayabilecek dört isim var. Gerektiğinde Pektemek'te oynar.

Forvet hattında; Almeida, Ömer, Pektemek var şu an. Almeida satılırsa iyi bir forvet alınır, satılmazsa forvet hattına yapılacak transfer yine Eneramo ayarında olacaktır. Genç Sinan'da başka bir takıma kiralanır muhtemelen.

Atınç, Hasan Türk, Muhammed gibi genç oyuncuları başka takımlara kiralamadan takımda tutmalıyız. Özellikle ileride işimize yarayacak genç oyuncular bunlar. Berat, Erkan ve Sinan'dan umutlu değilim şahsen.

Sonuç olarak kaleci, sağ bek, ön libero ve forvet transferi yapılmalı. Sol bek ve kanatlara bir çözüm bulunur.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sabah'ın haberine göre Bilic'in kiralanmasını istediği futbolcular; Berat, Hasan Türk, Muhammed Demirci, Mertcan Aktaş, Erkan Kaş, Atınç Nukan, Ömer Aslan.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Berat ve Atınç'tan birisi kalmalı. Ayrıca, Erkan Kaş da kanat alternatifi olarak takımda kalması gereken bir isim bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Firat Gunayer ; Kalp ritm bozukluğu nedeniyle 2.kez kontrolden geçirilen Eneramo'nun test sonuçları olumlu çıktı..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

FLAŞ! Eneramo'nun 2. sağlık kontrolünde hayati risk taşıyan bulguya rastlanmadı. Beşiktaş, golcü oyuncuya 2 yıllık imza attıracak. (Ligtv)

----------------------------------------------------------

İyi, çok güzel...!!! Eneramo adına sevindim şahsen; ama dünyada başka golcü mü kalmadı yahu?! Ben de, bizim yönetimi tanıyorsam; Adebayor gelmeyecek, Almeida kalacak ve yine saç baş yolmaya devam edeceğiz gol yollarında. Pektemek ile Ömer'i harcamasalar bari!

TÜRKİYE KUPASI'NI 9 KEZ KAZANMAMIZA RAĞMEN UEFA'NIN SİTESİNDE BU SAYI 8 VE EN SON 2009'DA KAZANDIĞIMIZ YAZIYOR. RESMİ OLARAK KUPA BİZDE UEFA NE HAKLA SAYMIYOR.

TRANSFER HABERLERİNE KOYMUŞUM PARDON SOHBET ALANINA KOYACAKTIM.
    Last edited by manager725 : 15.Temmuz.2013 at 17:55 Reason: hatalı yer

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hasan Türk, Erkan Kaş, Sinan Kurumuş, Atınç Nukan, Berat Çetinkaya, Ömer Arslan, Mertcan Aktaş ve Muhammed Himmet Ertürk 17 Temmuz-27 Temmuz tarihlerinde yapılacak hazırlık kampına götürülmeyecekler.

Kaynak : DHA

Escude, M.Akgün gibi isimlerin kamp kadrosuna alınıp Erkan Kaş ve Atınç'ın bu kadroya alınmaması da ilginç.

Bu arada Mehmet Akyüz ile yollar resmen ayrıldı. Bir de, para kazanmışız sanırım:

Beşiktaş Futbol A.Ş., futbolcu Mehmet Akyüz ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini KAP’a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

“Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mehmet Akyüz ile olan sözleşmemiz 256.332 TL fesih tazminatı alınmak suretiyle karşılıklı olarak sona erdirilmiştir.”

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta!

Beşiktaş sağ bek sorununu Gaziantepspor'un kaptanı Serdar Kurtuluş ile çözdü. Teknik direktör Slaven Biliç'in ısrarla istediği milli futbolcu için kırmızı-siyahlı kulüple yapılan bonservis pazarlığında mutlu sona ulaşıldı.

Beşiktaş, Gaziantepspor forması giyen Serdar Kurtuluş’u renklerine bağladı.

Serdar Kurtuluş’la her konuda anlaşan ve bir süredir Gaziantespor’la futbolcunun bonsvervisi için pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş, Güneydoğu temsilcisiyle 1,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

Bu transferin gün içerisinde borsaya bildirileceği Serdar Kurtuluş'un da yarın Beşiktaş'la Avusturya kampına katılacağı öğrenildi.

Serdar Kurtuluş, 2006-2009 yılları arasında 3 sezon Beşiktaş forması giymiş ve siyah-beyazlı forma altında 1 lig, 2 Türkiye Kupası, 1 de Türkiye Süper Kupası sevinci yaşamıştı.

NTVSpor.net

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İyi paraya almışız da Hilbert'in yerini doldurabilecek mi acaba sırf Türk olduğu için yapılmış bir transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serdar iyi transfer. Tolga'nın da bu hafta içi alınacağına eminim, bir programda duymuştum sanırım Tolga ailevi nedenlerden dolayı İstanbul'da yaşamak istiyormuş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Serdar iyi transfer. Tolga'nın da bu hafta içi alınacağına eminim, bir programda duymuştum sanırım Tolga ailevi nedenlerden dolayı İstanbul'da yaşamak istiyormuş.
    Hocam açıkcası bende böyle düşünüyordum ancak , olay sürekli sarpa sarıyor , bir anda haberler çıkıyor , Beşiktaş transfere yakın , Tolga istiyor vs. diye sonra Trabzon'dan bir açıklama Tolga hiç bir yere gitmiyor falan yani ne bileyim. Birde Bursa'nın Frey'i alıp Sinan'dan çekilmesinden sonra ne bileyim Beşiktaş sanki Sinan'ı getirecek gibi geliyor bana.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş kulislerinde Robin Yalçın ve Assifuah Inkoom isimleri geçiyor. İkisi de çok iyi hamleler olur. Eneramo'dan vazgeçilip Assifuah mutlaka alınmalıdır.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'da ilgileniyormuş Tolga'yla erkenden bitirmek gerek.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Galatasaray'da ilgileniyormuş Tolga'yla erkenden bitirmek gerek.
    Bizimkiler mi ilgileniyormuş Tolga ile ?

Allah allah ilginç doğrusu hocam , haberin kaynağı ne acaba merak ettim de.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AurelienChedjou View Post
    Bizimkiler mi ilgileniyormuş Tolga ile ?

Allah allah ilginç doğrusu hocam , haberin kaynağı ne acaba merak ettim de.
    Biryerde görmüştüm ama nerde olduğunu hatırlamıyorum bakayım hemen.
    Edit : Buldum.
    Link

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Biryerde görmüştüm ama nerde olduğunu hatırlamıyorum bakayım hemen.
    Edit : Buldum.
    Link
    Abov Fanatikmiş kaç kaç kaç..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!