Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kime sallayalım o zaman sağlık ekibine mi ? Kaleci antrenörüne mi ? Yoksa Süreyya Abi'ye mi ? Kulübünü, yönetimini savunuyorsun tamamda körü körüne savunma be arkadaş ! Yanlışlarıda görmek lazım. 500 bin Euro fark yüzünden Tolga gibi bir kaleciyi kaçırmak beceriksizliktir işte. Tolgayı alsaydık kalemiz uzun yıllar sağlama alınacaktı, yabancı sınırlamasını kalede kullanmayacaktık. Sezer'e 1.5 vermeyi bilirler ama şimdi gelirler 3 Milyon Euro için, hatta aradaki 500 binlik fark için inatçılık yaparlar. 3 lan 3 ! Sen bu paraya takımın en önemli bölgesinin eksiğini kapatamıyorsan daha konuşma ya. O aradaki 500 binlik farkı da veremediğimiz için çok ağlarız bu sene.
Canım FEDA olsun sana !
Eneramonun sağlık kontrollerinde bir sorun çıkmış sanırım.
2. kez sağlık kontrolünden geçecekti. O iş ne oldu?
Bence, en iyisi o toplara hiç girmemek ve risk almamak. Başka isimlere yönelmeliyiz ya da Almeida'nın yerine iyi bir yabancı golcü alıp forvet transferini kapatmalıyız. Pektemek ve Ömer ile birlikte yeterli olur düşüncesindeyim. Holosko da kalacak zaten, o da alternatif olarak durur kenarda.
2. Youla vakası olur zaten gelirse. Gerek yok Eneramo'ya, yeteri kadar forvet var elimizde.
Canım FEDA olsun sana !
Bobo'yu alsak daha iyi olur gelirse Almeida'dan da iyi.
Şu gönderdiğimiz adamları 2 yıl sonra alma işine sinir oluyorum.Serdar Kurtulus, Bobo.
Hilbert'i gönderip yerine Serdar Kurtuluş'u alacaksak işimiz var. Madem Hilbert ile anlaşmadınız Hilbert'ten daha iyisini almak zorundasınız. PSV'den Atiba boşta mesela tam bize uyacak bir bek keşke ilgilenilse.
Kalede Cenk ve Emre var. Mutlaka 1.kaleci lazım oda Tolga olur inşallah.
Sivok, Ersan, Franco, Toraman + Atınç stoper hattı için bence yeterli. Escude gönderilir büyük ihtimal. Berat'ta geçen sezon olduğu gibi kamp sonrası PTT 1.ligden bir takıma kiralanır. Geriye transfer yapılmaz bence.
Sağ beke transfer şart. Transfer edilen oyuncu en kötü Tanju ile yedeklenir.
Sol bekte; Süzen ve İsmail var. gerektiğinde Ersan'da o bölgede oynar. Uğur var ama onu saymıyorum. Umarım anlaşılır ve sözleşmesi feshedilir. Yönetimin sol beke para harcayacağını düşünmüyorum.
Orta sahada Oğuzhan, Fernandes ikilisinin yanına savunması kuvvetli, kesici bir orta saha lazım. Transfer, Oğuzhan, Fernandes üçlüsünün alternatifi de Veli, Necip, Sezer üçlüsü olur. Bir tane ön libero alınmalı.
Kanatlarda Töre, Olcay oynar büyük ihtimal. Holosko'da var. Dünkü maçta Dentinho baya istekliydi onuda eklersek kanatlarda oynayabilecek dört isim var. Gerektiğinde Pektemek'te oynar.
Forvet hattında; Almeida, Ömer, Pektemek var şu an. Almeida satılırsa iyi bir forvet alınır, satılmazsa forvet hattına yapılacak transfer yine Eneramo ayarında olacaktır. Genç Sinan'da başka bir takıma kiralanır muhtemelen.
Atınç, Hasan Türk, Muhammed gibi genç oyuncuları başka takımlara kiralamadan takımda tutmalıyız. Özellikle ileride işimize yarayacak genç oyuncular bunlar. Berat, Erkan ve Sinan'dan umutlu değilim şahsen.
Sonuç olarak kaleci, sağ bek, ön libero ve forvet transferi yapılmalı. Sol bek ve kanatlara bir çözüm bulunur.
Sabah'ın haberine göre Bilic'in kiralanmasını istediği futbolcular; Berat, Hasan Türk, Muhammed Demirci, Mertcan Aktaş, Erkan Kaş, Atınç Nukan, Ömer Aslan.
Berat ve Atınç'tan birisi kalmalı. Ayrıca, Erkan Kaş da kanat alternatifi olarak takımda kalması gereken bir isim bence.
Firat Gunayer ; Kalp ritm bozukluğu nedeniyle 2.kez kontrolden geçirilen Eneramo'nun test sonuçları olumlu çıktı..
FLAŞ! Eneramo'nun 2. sağlık kontrolünde hayati risk taşıyan bulguya rastlanmadı. Beşiktaş, golcü oyuncuya 2 yıllık imza attıracak. (Ligtv)
----------------------------------------------------------
İyi, çok güzel...!!! Eneramo adına sevindim şahsen; ama dünyada başka golcü mü kalmadı yahu?! Ben de, bizim yönetimi tanıyorsam; Adebayor gelmeyecek, Almeida kalacak ve yine saç baş yolmaya devam edeceğiz gol yollarında. Pektemek ile Ömer'i harcamasalar bari!
Hasan Türk, Erkan Kaş, Sinan Kurumuş, Atınç Nukan, Berat Çetinkaya, Ömer Arslan, Mertcan Aktaş ve Muhammed Himmet Ertürk 17 Temmuz-27 Temmuz tarihlerinde yapılacak hazırlık kampına götürülmeyecekler.
Kaynak : DHA
Escude, M.Akgün gibi isimlerin kamp kadrosuna alınıp Erkan Kaş ve Atınç'ın bu kadroya alınmaması da ilginç.
Bu arada Mehmet Akyüz ile yollar resmen ayrıldı. Bir de, para kazanmışız sanırım:
Beşiktaş Futbol A.Ş., futbolcu Mehmet Akyüz ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini KAP’a bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:
“Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mehmet Akyüz ile olan sözleşmemiz 256.332 TL fesih tazminatı alınmak suretiyle karşılıklı olarak sona erdirilmiştir.”
Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta!
Beşiktaş sağ bek sorununu Gaziantepspor'un kaptanı Serdar Kurtuluş ile çözdü. Teknik direktör Slaven Biliç'in ısrarla istediği milli futbolcu için kırmızı-siyahlı kulüple yapılan bonservis pazarlığında mutlu sona ulaşıldı.
Beşiktaş, Gaziantepspor forması giyen Serdar Kurtuluş’u renklerine bağladı.
Serdar Kurtuluş’la her konuda anlaşan ve bir süredir Gaziantespor’la futbolcunun bonsvervisi için pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş, Güneydoğu temsilcisiyle 1,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.
Bu transferin gün içerisinde borsaya bildirileceği Serdar Kurtuluş'un da yarın Beşiktaş'la Avusturya kampına katılacağı öğrenildi.
Serdar Kurtuluş, 2006-2009 yılları arasında 3 sezon Beşiktaş forması giymiş ve siyah-beyazlı forma altında 1 lig, 2 Türkiye Kupası, 1 de Türkiye Süper Kupası sevinci yaşamıştı.
NTVSpor.net
İyi paraya almışız da Hilbert'in yerini doldurabilecek mi acaba sırf Türk olduğu için yapılmış bir transfer.
Serdar iyi transfer. Tolga'nın da bu hafta içi alınacağına eminim, bir programda duymuştum sanırım Tolga ailevi nedenlerden dolayı İstanbul'da yaşamak istiyormuş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hocam açıkcası bende böyle düşünüyordum ancak , olay sürekli sarpa sarıyor , bir anda haberler çıkıyor , Beşiktaş transfere yakın , Tolga istiyor vs. diye sonra Trabzon'dan bir açıklama Tolga hiç bir yere gitmiyor falan yani ne bileyim. Birde Bursa'nın Frey'i alıp Sinan'dan çekilmesinden sonra ne bileyim Beşiktaş sanki Sinan'ı getirecek gibi geliyor bana.![]()
Beşiktaş kulislerinde Robin Yalçın ve Assifuah Inkoom isimleri geçiyor. İkisi de çok iyi hamleler olur. Eneramo'dan vazgeçilip Assifuah mutlaka alınmalıdır.
Galatasaray'da ilgileniyormuş Tolga'yla erkenden bitirmek gerek.
Biryerde görmüştüm ama nerde olduğunu hatırlamıyorum bakayım hemen.
Edit : Buldum.
Link
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!