Sayfa 171 / 220 İlkİlk ... 71121161169170171172173181 ... SonSon
5,101 ile 5,130 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu işin kaçarı yok. Bu sezon öyle veya böyle her türlü rezil bir sezon geçireceğiz bence. Belirli bir stadı olmayan takımız. İster Olimpiyat, ister RTE stadyumu nere olursa olsun. Benim endişelendiğim tek konu yeni stadın zamanında tamamlanıp tamamlanmayacağı. İnşallah başkanın dediği gibi en geç 2014'in Aralığına yetişir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Olimpiyat veya RTE Stadı, hangisi olursa olsun fiyaskoyla sonuçlanacağını düşünüyorum. F.Bahçe, Avrupa'ya gitse de gitmese de Saracoğlu'nda oynamalıyız bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

güzel forma olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arma çok büyük olmuş ve kartal logosu yok. Pek beğenmedim ancak zamanla gözümüz alışır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten kartal yokken daha güzel ve sadeydi bence. 100 yılı devirmiş bir kulüp neden logo değiştiriyor anlamda veremedim açıkçası.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gogus reklami ve logo montajli, sanirim temenni nitelikli bir paylasim (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden takımımız ilk hazırlık maçını bugün ( 12.07.2013 ) St.Pauli ile yapacak.

Maç Tsi 19:30'da başlayacak.

Yayın: D-Smart 77. Kanal
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hazırlık maçını bile D-Smart veriyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın St.Pauli maçı İlk 11'i Cenk, İbrahim Toraman, Sivok, Escude, Ersan Gülüm, Veli, Fernandes, Gökhan Töre, Olcay, Holosko, Almeida
    Last edited by LaigLeNoiR : 12.Temmuz.2013 at 21:14
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Orjinal bekimiz yok, acilen transfer gerekli.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Resmen sahada bekimiz yok. Ersan ve Toraman oynuyor. Yönetim neyi bekliyor?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

41.Dakikada golü yedik.

Bu arada 35. dakikada Gökhan Töre yerini Dentinho'ya bıraktı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İzleyemeyenler için yazayım kadroyu.

GK: Cenk

DR: Holosko
    DC: Sivok
    DC: Escude
    DL: Ersan

DMC: Veli
    MC: İbrahim Toraman
    MC: Fernandes

LM: Olcay
    RM: Gökhan

FC: Almeida

şeklinde basladı Beşiktaş oyuna. Gökhan aldığı topları iyi değerlendiremedi. İzlediğim kadarıyla söyleyebilirim ki kapalı savunmaları açabilecek yaratıcılığa sahip değil. Tek pas yapabiliyor oluşu ve içeri iyi katediyor oluşu onu 2. 3. tercih yapacaktır ama as tercih olabilecegini zannetmiyorum. Boşalttığı alana kaçan oyunculara iyi paslar atamadı. Dentinho'ya bıraktı yerini zaten..

Takımın en iyi isimleri Olcay ve Ersan Adem Gülüm. Ersan her zaman begendigim bir futbolcu fakat bu maç harika oynuyor. Çok soğukkanlı. Yerden, havadan çok başarılı müdahaleleri var ve 2-3 defa da etkili bindirmeleri oldu. Tekniği oldukca iyi panik yapmıyor ve doğru pas tercihleri yapıyor. Kesinlikle ilk 11'de olması gereken bir isim.

Olcay'da çok koşuyor ve doğru koşuyor. Sahanın her yerinde. Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjisi var. Oldukca kreatif oynamaya çalışıyor ve olumlu işler yapıyor. Üstüne koya koya ilerliyor..

Veli kesicilik görevini iyi yapamıyor. İyi yaptığı tek bir iş var o da savunmadan aldığı topu orta sahaya aktarmak. Veli'nin yerinde Toraman oynasa çok daha verimli olur ve Oğuzhan'da oyuna girerse eğer Veli'nin yerine takım hücumda çok daha iyi oynayacaktır.

Gol Holosko'nun hatasından geldi. Sağ bekte kademe hatası yaptı. Çok iyi bindirmeleri var, oldukca etkili gidip geliyor o kanatta ama savunma anlamında hata yapması da oldukca normal diye düşünüyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hangi kanal veriyor maci ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Hangi kanal veriyor maci ?
    D-Smart veriyor. Hazırlık maçını bile bu taraftara çok görüyorlar ya.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Bizimkiler daha yeni satti 3 senelik yayin hakkini bunlara.

olsun endustriyal futbolla savasmaya devam

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Slaven Bilic, ilk hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Hırvat hocası Slaven Bilic, St.Pauli ile oynanan hazırlık maçının ardından konuştu.

Bilic, 1-0 mağlup ayrıldıkları ilk hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, "Oyuncularım takım organizasyonuyla ilgili söylediklerimi iyi uyguladılar. Tazelik, derinlik anlamında yeterli değildik ama bu anlaşılabilir. Rakibimiz hazır ve ligleri haftaya başlayacak. Böyle görmek gerek. İkinci yarıya iyi başladık ama oyunun 5-6 dakika durmasından sonra ritmi kaybettik. Dolayısıyla genel olarak tatmin edici bir maçtı. Görmem gerekenleri gördüm. Buraya geleli birkaç hafta. Hepsine şans vermeye çalıştım. Oyuncu grbununun tamamına yer veremedim ama Avusturya'ya götüreceğim grupta oyuncu sayısı azalacak." ifadelerini kullandı.

KEMİK KADRO VE ENERAMO YORUMU

Sahaya sürdüğü ilk 11'in kemik takım olup olmayacağı sorusuna "Tespit kısmen doğru, önümüzde uzun bir yol var. Takıma katılmasını beklediğimiz oyuncular var. İlk yarıda oynayan takım ilk 11'de yer vermeyi düşündüğümüz oyuncular var, ikinci yarıda girenler de öyle." cevabını veren Bilic, Eneramo transferinin sağlık sorunları nedeniyle askıya alınması konusunda "Beğendiğimiz bir oyuncu, takımımnda görmek isterim. Umarım aramıza katılır ve onunla çalışma imkanı buluruz" dedi.

(Skorer)

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=16247

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Slaven Bilic, ilk hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Hırvat hocası Slaven Bilic, St.Pauli ile oynanan hazırlık maçının ardından konuştu.

Bilic, 1-0 mağlup ayrıldıkları ilk hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, "Oyuncularım takım organizasyonuyla ilgili söylediklerimi iyi uyguladılar. Tazelik, derinlik anlamında yeterli değildik ama bu anlaşılabilir. Rakibimiz hazır ve ligleri haftaya başlayacak. Böyle görmek gerek. İkinci yarıya iyi başladık ama oyunun 5-6 dakika durmasından sonra ritmi kaybettik. Dolayısıyla genel olarak tatmin edici bir maçtı. Görmem gerekenleri gördüm. Buraya geleli birkaç hafta. Hepsine şans vermeye çalıştım. Oyuncu grbununun tamamına yer veremedim ama Avusturya'ya götüreceğim grupta oyuncu sayısı azalacak." ifadelerini kullandı.

KEMİK KADRO VE ENERAMO YORUMU

Sahaya sürdüğü ilk 11'in kemik takım olup olmayacağı sorusuna "Tespit kısmen doğru, önümüzde uzun bir yol var. Takıma katılmasını beklediğimiz oyuncular var. İlk yarıda oynayan takım ilk 11'de yer vermeyi düşündüğümüz oyuncular var, ikinci yarıda girenler de öyle." cevabını veren Bilic, Eneramo transferinin sağlık sorunları nedeniyle askıya alınması konusunda "Beğendiğimiz bir oyuncu, takımımnda görmek isterim. Umarım aramıza katılır ve onunla çalışma imkanı buluruz" dedi.

(Skorer)

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=16247
    Buna inanmak istemiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın ceza ertelenmiş diyorlar doğru mudur ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ahmet Çakar öyle demiş ama bakalım görelim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Ahmet Çakar öyle demiş ama bakalım görelim
    aynen bende ondan gördüm

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok acil direk oynayacak kaleci, sağ bek, sol bek, ön libero ve santrafor lazım bu takıma. Eksikleri görme açısından iyi oldu. Günay ve Atınç iyiydi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    2020'ye Kadar Bu Şekilde Devam Edecek Yıldırım Demirören'in Anlaşması Bu Şekilde
    Ayrıca D-Smart'ın NTVSpor Kanalı Var ve Bu Sene La Liga'yı O Yayınlayacak,
    Normal NTVSpor'dan Yayınlanacak mı Bilmiyorum ..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

SON DAKİKA : Beşiktaş'ın stadı belli oldu!

Beşiktaş'ta stat sorunu artık tamamen çözümne kavuştu. Siyah-beyazlılar, bu sezon maçlarını oynayacağı stadı belirledi.

Dün, TurkFutbol.Com'dan İlker Koç'a Beşiktaş'a stat konusunda kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyleyen Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, bugün de TurkFutbol'a Beşiktaş ile anlaştıklarını açıkladı.

Öksüz, "Dün akşam 20.00'de Beşiktaş yönetimi ile Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda maçlarını oynamaları konusunda anlaşma sağladık. Şu anda sözleşmeler hazırlanıyor. İki kulüp arasında sözleşmeleri yarın ya da en geç salı günü imzalayarak TFF'ye göndereceğiz" dedi.

Beşiktaş'ın ligde oynayacağı 14 maçı Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda belirten Öksüz, "Beşiktaş 14 maçın dışında kalan derbileri ve tüm kupa maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak" ifadelerini kullandı.

Bu arada Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya maç başına 225 bin tl ödeyeceği iddia edilirken sözleşme detaylarının yarın açıklanması bekleniyor.

TurkFutbol.Com Özel Haber / İlker KOÇ

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç başı 225 bin TL? Zaten ligde galibiyet primi ne kadar yahu!

Sevindim aslında ama ücret çok gibi geldi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Maç başı 225 bin TL? Zaten ligde galibiyet primi ne kadar yahu!

Sevindim aslında ama ücret çok gibi geldi.
    Galibiyet primi 900 bin, beraberlik primi 450 bin tl.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tolga'yı 500 bin fark yüzünden alma, git her maç bu stada 250 bin ver.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

edit yanlis oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tahkim kararı açıklandığına göre;

Sinan

Serdar - Sivok - Franco - Ersan (İsmail dönene kadar)

Veli

G.Töre - Sezer - Oğuzhan - Olcay

Almeida (Eneramo)

Yedekler: Cenk, Toraman, G.Süzen, Pektemek, Ömer, Necip, Holosko...

Fernandes'i satarlar, zira sözleşmesi bitiyor ve Avrupa'da olmayacağımız için uzatmaya yanaşmaz bence. Almeida da indirime giderse kalır, yoksa onu da elden çıkarırlar bir şekilde. Stad ve Avrupa Kupası faktörleri, orta saha transferini bile sekteye uğratabilir. Bu yüzden, ön liberodan da umudu kestim.

Bunlar benim şahsi düşüncemdir.

Mesaj Yetkileri