Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 247 sonuç

Konu: Kasımpaşa Transfer Haberleri | Veysel Sarı ve Ferhat Kiraz Kasımpaşa'da

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Hayır gerçekleri söyleyip kulübünün katılmasını engellemeye çalışması nasıl oluyor onu ben anlamadım pek

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gerçekleri söylediğini nereden biliyorsunuz ? Ben yalanda söylüyor demiyorum ancak tek taraflı bakmak bu olaya çok yanlış olur,siz suçsuzluğunuza inandığınız için böyle diyorsunuz ancak ben her ihtimali göz önünde tutarak söylüyorum zaten.Şu şöyledir bu böyledir yerine şu şöyle olamaz mı ? Gibisinden.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tek pencereden bakmıyorum. Bence siz işin içinde Fenerbahçe var diye tek taraflı bakıyorsunuz.

Adam daha önce bu kulüpten para kazanmış ve onun bildiği bir şeylerin varlığı sebebiyle oraya gidiyor. Bildiklerini anlatmasında ne gibi bir zarar olabilir. Kulüp belki yine ceza alacak ama bu Orhan Şam tanıklık ettiği için olmayacak. Eğer hak öyle yerine bulacaksa varsın kendi kulübü avrupaya gitmesin. Dediğiniz şuna benziyor: Bir arkadaşınız suç işliyor ve bunun görüyorsunuz ama arkadaşınız ceza almasın diye susuyorsunuz. Burada da kendi kulübü avrupaya gitsin diye susmasını bekliyorsunuz.

Hani gerçekten aklım almıyor. Bir oyuncu bildiklerini anlattığı için kulübünden kovuluyor ve bunu haklı gören insanlar var. İlginç doğrusu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ne çabuk unuttunuz Bülent Uygun ile Ümit Karan'ın sözleşmelerini fesh eden Eskişehirspor'u.Yönetim ceza alma ihtimaline karşı bir hamle yapmış sadece durum fazla abartılmamalı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kasımpaşa Fenerbahçe'yi suçlu görüyor olamaz mı ?

İşte tek taraflı bakıyorsunuz dediğim bu nokta.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Dünden bugüne olan olaylar bana neyin ne olduğunu gösterdi o yüzden bu kadar eminim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yahu Kasımpaşa istediği gibi görsün. bu adam gidip orada kendi adına beyanda bulunuyor, Kasımpaşa'yı temsilen değil.

Ki olayın bununla alakası yok. Olay Ciner grubunun varlığıyla alakalı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Yahu Kasımpaşa istediği gibi görsün. bu adam gidip orada kendi adına beyanda bulunuyor, Kasımpaşa'yı temsilen değil.

Ki olayın bununla alakası yok. Olay Ciner grubunun varlığıyla alakalı.
    Bakın;

Kasımpaşa 10/11 sezonunda küme düştü.Şikeyle suçlanan kulüplerin hepsi ligdeydi ama onlar da kendilerine göre şike yapan bir kulübü savunmaya giden bir oyuncuyu prensip olarak kulüplerinde tutmak istemezler.Ben bunu diyorum yahu,olayın ne olduğu önemli değil bakış açısıyla ilgili konuşuyorum ben.

Ben zaten iyi yapmışlar demedim,ilk mesajıma bakarsanız hoş olmamış gibi bir ifadem var.Şimdi siz prensip olarak nasıl Mehmet Ali Aydınlar'ın şirketi Acıbadem ile anlaşmayı iptal ettiniz,onlarda Orham Şam'la sözleşmelerini fesh ettiler.Olay bu kadar basit.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Orhan Şam ile M.A.A arasında müthiş bir köprü kurdun helal sana Adama sorarlar o zaman neden kendilerine göre şike yapan bir takımın oyuncusunu aldın diye

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Orhan Şam ile M.A.A arasında müthiş bir köprü kurdun helal sana Adama sorarlar o zaman neden kendilerine göre şike yapan bir takımın oyuncusunu aldın diye
    Sonuçta ikisinde de kendilerine ters bir durum söz konusu ?

Şike yapan kulübün oyuncusu mu ? Ne de güzel etiketledin oyuncuları,ben bile yapmadım onu.Yöneticiler şike yaptı diye,oyuncular da mı öyle oluyor ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Orhan Şam'ın bu olaylar içerisinde en baştan beri ismi geçiyor. O zaman prensip olarak bu oyuncuyu transfer etmemen gerekir. Senin küme düştüğün senenin şaibeleri arasında ismi geçiyor. [Senin bakış açın ile]

MAA ile Orhan'ı benzetmen yanlış olmuş. biri oranın sahibi ve tüm kararlar ondan çıkmışken , diğeri sadece bildiklerini anlatmaya giden bir futbolcu.

Neyse umarım Orhan'ın durumunda kalırsınız da o zaman anlarsınız.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sonuçta ikisinde de kendilerine ters bir durum söz konusu ?

Şike yapan kulübün oyuncusu mu ? Ne de güzel etiketledin oyuncuları,ben bile yapmadım onu.
    Sen yazmışsın ya Kasımpaşaya göre şike yapmışız o yüzden onu savunan oyuncuyu göndermişler,yazdığından haberin yok

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Sen yazmışsın ya Kasımpaşaya göre şike yapmışız o yüzden onu savunan oyuncuyu göndermişler,yazdığından haberin yok
    Hocam Orham Şam Kasımpaşa'ya imza atmadan önce mi gitti savunma yaptı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hocam Orham Şam Kasımpaşa'ya imza atmadan önce mi gitti savunma yaptı ?
    Tanık olarak gitmiş ifade vermiş,benbenimin verdiği örnek yeterli diye düşünüyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sen artık Kasımpaşa'nın sözleşmeli futbolcususun, senin ne işin olur eski takımınla artık. Sanane, ne yaparlarsa yapsınlar. Sen kendi takımına bak. Bunu geçtim, davanın Fenerbahçe lehine sonuçlanması demek Kasımpaşa'nın Avrupa'ya gidememesi demek. Dolayısıyla milyonlarca liradan olması demek. Verdikleri karar doğru.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kasımpaşa eğer ceza almaktan korkuyorsa, ismi böyle bir olaya karışmış bir kulüpten oyuncu almaz. Şov yapmaya hiç gerek yoktu...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende diyorum ki,kendi oyuncuları,şike yaptıklarına inandıkları bir kulübü savunmaya gidiyor.Bu durumda Kasımpaşa kendine göre yollar o oyuncuyu.Ben yaptıkları doğru veya yanlış demiyorum yahu.Prensip meselesi işte.Anlamak istemiyor musunuz ? Adamlar farklı düşünüyorlar,düşüncelerinin tersini yapan bir adamla da çalışmak istemiyorlar.Ben kimseyi savunmuyorum burada,neden yaptıklarını söylüyorum size.Fazla uzatmayalım lütfen,ben Kasımpaşa'yı savunmuyorum,yaptıklarını da yanlış buluyorum ama niçin yaptıklarını da anlıyorum.Sonucu kesinleşmemiş bir dava da farklı görüşler olabilir,farklı görüş diye böyle yapılmasını doğru bulmuyorum hiç bir şekilde ancak tekrar söylemek isterim ki ''farklı görüş'' deyince herkesin Fenerbahçe'yi savunacağını veya Fenerbahçe'yi savunanla çalışacağını düşünmeyin.Tekrar tekrar söylüyorum burada neden-sonuç ilişkisi kurmaya çalışıyorum ben,bir yargı koymaya çalışmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dediğin kadar bir kulüp olsaydı soruşturmada adı geçen bir oyuncuyu neden transfer ediyor ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe adı soruşturmada geçen bir oyuncuyu neden takımda tutuyordu ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Fenerbahçe adı soruşturmada geçen bir oyuncuyu neden takımda tutuyordu ?
    ne alaka? fenerbahçe'nin bizzat soruşturmada adı geçiyor zaten Fenerbahçe ve fenerbahçeliler kendisinin veya Orhan Şam'ın suçlu olduğuna inanmıyor ki.

Kasımpaşaspor yönetimi inanıyorsa başta Orhan'ı hiç almayacaklardı. Madem aldınız adamın izin gününde bir davada tanıklık etmesine ne hakla karışıyosunuz? Bide kulüp haklı diyebiliyor insanlık,evlendiği karışına sokağa çıkma diyebilen bir adamı savunmak gibi bir şey bu. Adamın bireysel kararı ve özgürlüğüdür tanık olmak.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Dediğin kadar bir kulüp olsaydı soruşturmada adı geçen bir oyuncuyu neden transfer ediyor ?
    Orhan Şam herhangi bir ceza aldı mı ? Almadı.Nedeni ortada gibi.Hadi tamam ceza almamasını geçtim,bu soru beni ilgilendirmez ben sadece bu fesih işlemini neden yaptıklarını açıklamaya çalışıyorum haklı göstermeye çalışmıyorum.Daha neyi tartışıyoruz çözemedim.

Mantıklı veya mantıksız,doğru veya yanlış,haklı veya haksız bunlar ilgilendirmiyor beni her mesajımda ''neden'' gösteriyorum.Kasımpaşa saçma bir iş yaptı ancak saçma bir iş yaptı diye bu yaptıklarının bir nedeni olamaz mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ya neyse sorun yok Orhan Fenerbahçe ye döner olur biter. Ne dert yaptınız arkadaş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Orhan Şam affedilmiş. Yanlış anlamaymış. Oyuncak ettiler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jem Karacan'ı alacakmış diyorlar Kasımpaşa...
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Ara transferin ilk bombası patladı!

Kasımpaşa, Belçika takımı Standard Liege'de forma giyen Türk oyuncu Alpaslan Öztürk'le anlaşma sağladı.

Böyle yetenekli bir futbolcunun 4 büyükler tarafından keşfedilmemesine aklım ermiyor..

Helal olsun Kasımpaşa'ya geleceğin yıldız adaylarından birini aldı.Alpaslan Öztürk ilerleyen zamanlarda Türkiye'nin en iyi sağ beki olacaktır..

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

helal olsun valla Paşa'ya.. Çok sağlam bir politika izliyorlar.

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    helal olsun valla Paşa'ya.. Çok sağlam bir politika izliyorlar.
    Bu paralar nerden geliyor çok merak ediyorum açıkcası.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Nerden olacak bu yönetim Beşiktaş'ın eski yönetimi Quaresma'lı Guti'li sezonun yani.Zaten adamlar bu sezon kesin Avrupa'ya gidecek takviye de gelecekti haliyle.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tam yerli City oldular. Yabancı kalitesi çok iyi Türk kalitesini de yükseltirlerse çok çok iyi takım olacaklar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Nerden olacak bu yönetim Beşiktaş'ın eski yönetimi Quaresma'lı Guti'li sezonun yani.Zaten adamlar bu sezon kesin Avrupa'ya gidecek takviye de gelecekti haliyle.
    Bu yönetim hiçbir zaman Beşiktaş'ta bulunmadı. Zafer Yıldırım, Turgay Ciner, İhsan Kalkavan, Mübariz Mansimov... Bunların hepsi Beşiktaşlı (!) olabilir, belki kongre üyesi de (!) olabilirler; ama Beşiktaş yönetim kurulunda hiçbir zaman bulunmadılar. Sadece bazıları isimlerini duyurarak reklamlarını yaptılar, hepsi bu.

Böyle bir yönetim kurulu Falcao'yu getirse, vay be demem şahsen.

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri