Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Sezon sonu için takıma katılacaklar çok iyi olmuş..Özellikle Garmash 25-30m € lara transfer olabilen canavar ukraynalı (=
    mevcut orta saham gayet iyi birde garmash la iyice vites yükselticez
    Ben bu çocukla 2 sezon Kayseri'de oynadım savunma çizgini geride kurdurunca sağlam müdahaleler yapıyor , pası da fena değil oyunu güzel kuruyordu..Ama biraz fazla hücum oynayıp savunmayı orta sahaya çıkarınca aksamaya başladı çok ağır kalıyor malesef..
    Bende Lyngbyde oynadım ve avrupada savunmamdaki kalemdi resmen. Ayrıca defans çizgim ilerde oynarım genelde. 3 stoper oynadığım için bi sıkıntısını görmedim. Gerek maç tecrübesi gerek bahsettiğin hızı yüzünden premier ligde mevcut düzeni bozup bozmama konusunda kararsız kaldım yoksa oyuncunun özelliklerine ve kendisiyle çalıştığımdan ötürü güvenim tam

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    mevcut orta saham gayet iyi birde garmash la iyice vites yükselticez

Bende Lyngbyde oynadım ve avrupada savunmamdaki kalemdi resmen. Ayrıca defans çizgim ilerde oynarım genelde. 3 stoper oynadığım için bi sıkıntısını görmedim. Gerek maç tecrübesi gerek bahsettiğin hızı yüzünden premier ligde mevcut düzeni bozup bozmama konusunda kararsız kaldım yoksa oyuncunun özelliklerine ve kendisiyle çalıştığımdan ötürü güvenim tam
    3 lü stoperde fazla sırıtmıyor demekki yavaşlığı ya da diğer stoperler açığını güzel kapatmışlar..Ben çift stoper oynattım takımı daha fazla ileriye taşıyınca aksamıştı..Karar senin ama satılcak adam da değil ah biraz hızlı olsa (=

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bence bir seneye daha ihtiyacı var genciimizin garmash ve alderweild ise süper ötesi olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

3 lü stoperde fazla sırıtmıyor demekki yavaşlığı ya da diğer stoperler açığını güzel kapatmışlar..Ben çift stoper oynattım takımı daha fazla ileriye taşıyınca aksamıştı..Karar senin ama satılcak adam da değil ah biraz hızlı olsa (=
    satmak olurmu yahu Lygnbyde takımın yarısıydı dğer yarısıda finne 3 soper 2 ofansif bek oynuyorum lyngbyde hızlı değillerdi mevcut stoperler ama burda hızlarıda var dolayısıyla süpürücü oynuyor 2si ortadaki ise mevcut yeteneğine göre en kötü seneye orta 3lüde arkadaş (:
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    bence bir seneye daha ihtiyacı var genciimizin garmash ve alderweild ise süper ötesi olmuş
    Alderwildi oynatmıcam o satmalık sakatlık meyili var ama stoper olucna sırıtmayabilir güçlü dengeli nihayetinde ama kadroda kalıcı degil okutmak amaclı aldık onu

Mesaj Yetkileri