Quote Originally Posted by kaanb View Post
MANU'ya ne olmuş öyle hala çok gerideler
Quote Originally Posted by Chakemate View Post
United'a nolmuş la öyle o.O Neyse sen de çok iyisin nazar değmesin.
Moral çok etki ediyor manu lige kötü başlayınca toparlaması zor oldu ama yavaştan geliyorlar keza liverpoolda öyle. Şu sıralar ilk devre elde ettiğimiz avantajı yiyoruz resmen kötü tökezliyoruz. Diğerlerine nazaran zayıf olan rakiplerden puan almak yerine veriyoruz

Transferlerimi paylaşmadan önce maçlar hakkında biraz konuşmak istiyorum ;
Maçların birçoğunda dürüst olmak gerekirse konsatrasyon 0dı aklımız transferlerdeydi. ve hatta kimi maçta sakatlanırlarsa planlarım alt üst olur diyerek kiralık ve satılık oyuncularımı oynatmadım. Bunlarında zorluğu olmakla beraber hiçbir şekilde bahanemiz olamaz. Özellikle 3-1 öne geçtiğimiz Saputhampton ve evimizde lig sonuncusu Burnyley karşılaşmaları tam bir hayal kırıklığı. Özellikle 4-4-2 taktiğine karşı oldukça zorlanıyoruz hatta etkisiz kalıyoruz resmen fobiye dönüştü. Southampton maçında 3-1 öne geçince rakip 4-4-2ye geçti. Bizde fobi gereği önlem alalım diyerek 4-4-2ye özel geliştirmeye çalıştığım taktiğe geçiş yaptık ve çok pahalıya mal oldu. Bilinmedik kuyuya ne diye taş atarız ki ? Ama fikstür çok sıkışık olduğu için 4-4-2 oynayan bir takım bulup taktiği deneme fırsatımız olmadı yani sezon devam ederken çare bulmalıydı. Ertesi hafta Readini geçtik sonra Fa cupta aston villa ve kabusumuz 4-4-2 maç 2-0 olunca..kanat taktiği yaptık eski taktiklerimden yada burda gördüğüm bi kaç arkadaşın taktiğine benzetmeye çalışarak saçma sapan işlere koyulduk sürekli taktik varyason deniyorum. Maçı kurtarma adına değilde 4-4-2ye çare bulma adına nihayet 2-2 yi bulunca tamam deidmtaktiği bulduk. Sonraki hafta evimizde lig sonuncusu Burnyler karşısında 4-4-2de yine hüsrana uğradık.
Uzun bir yazı oldu fakat içimi döktüm resmen. İlk amacımız 4-4-2 fobimize son vermek olacak. Şimdi transferlerimizi tanıtalım (: