Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

5.Tur

Spoiler: ISTATISTIK 

Taktikte ufak rütuşlar yapmaya başladım. Sonuçlarını görmek için birkaç maç daha yapmak gerek. Neyse maç hakkında 1-2 kelam edelim. 4 turda tekrar maçı oynamak zorunda kaldığımız için 2-3 gün dinlenebildik biizm çocuklar e birde sakatlarım var kondisyon yerlerde çıktık maça etabii pres mires yapmıyoruz gömüldük sahamıza arada bir iki taç maç atıyoruz derkene 90da Baath çıktı kornerde çaktı kafayı gömdük Chelseayi FA cup 5.turuna Sıradaki maç yine chelsea ile Bu sefer lig maçı lakin sanırım ingilterede tatil şimdi veriliyor baktım geçen yılda buvakitlerdeymis bi 15 güne yakın tatil falan oluyor. Sakatlarımız falan düzelir ve yetişirse inş daha cesur oynayacağız bu sefer

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

o kupayı almadan gelme

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    o kupayı almadan gelme
    Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Kupayı alacağız. Başka yolu yok
    Hedeften sapmıyoruz kupa falan yok lige yoğunlaştık Al'ye gitmek için tek garanti yol bu kupada alacağımız şanssız bir mağlubiyet herşeyin sonu olur ama lig uzun maraton kendimizi lige verdik. Önümüzde 2 önemli maç var birazdan Chelsea maçına giriyorum. Ardından old Trafforta gidip Manuyla oynayacağız. hedefimiz yine 2-3 puan ama öncelik manu maçında yenilmemek herifler ensemize geldiler ):

Mesaj Yetkileri