Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

6.Tur

Spoiler: ISTATISTIK 

kalecinin hatası yüzünden adam 50 metreden orta açtı bizim kaleci içeri aldı böyle bişey yok ya !! Onu geçtim bir takımda bir insanda hiç mi şans olmaz abi !! acayiip sinirlendim biz yırtınıyoruz resmen avrupa için..şuan weshama elenirsem yada onu elesemde liverpoola elenirsem ligde 6.bile olsak avrupaya gidemiyoruz. bu seferde westham yada liverpooldan biri finalist olacağından diğer finalist ise yukardaki takımlardan biri ve Cl bileti alacaklar dolayısıyla yine finalist avrupaya gidecek. Hay ben böyle işin ya !!!
    Cidden şanssızsın dostum herşey iyi güzel de neden Liverpool diye sorarlar adama (= son 8 hafta lige asıl iyice 14-17 puan civarı yeterli olacaktır 5. lik için

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Cidden şanssızsın dostum herşey iyi güzel de neden Liverpool diye sorarlar adama (= son 8 hafta lige asıl iyice 14-17 puan civarı yeterli olacaktır 5. lik için
    Hiç sorma yav Special One diyince istifa ederim dedik büyük konştuk galiba :d ama şu şans artık yüzümüze gülsün hakettik emek verdik o kadar ya

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Hiç sorma yav Special One diyince istifa ederim dedik büyük konştuk galiba :d ama şu şans artık yüzümüze gülsün hakettik emek verdik o kadar ya
    İki galibiyet de çok iyi olmuş bence Liverpool'u da elersin bu formla ligde de üst sıralarda olursun..Sezonun sonlarında nedense benim takımlarım çok formda oluyor sadece bende mi bilmiyorum ama istisnasız yani belki de oyunun bugudur (= Senin de aynı şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İki galibiyet de çok iyi olmuş bence Liverpool'u da elersin bu formla ligde de üst sıralarda olursun..Sezonun sonlarında nedense benim takımlarım çok formda oluyor sadece bende mi bilmiyorum ama istisnasız yani belki de oyunun bugudur (= Senin de aynı şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum
    Benim takımlarda tam tersi oluyor, hazırlık kampında yaptırdıklarımız ya da sene içindeki antrenman yoğunluğuyla alakası olabilir mi ki ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Benim takımlarda tam tersi oluyor, hazırlık kampında yaptırdıklarımız ya da sene içindeki antrenman yoğunluğuyla alakası olabilir mi ki ?
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Takım formda Saldır Crystal
    Sadece sezon öncesi takım antrenmanlarını çok yüksek veriyorum sezon için normal seviyede kalıyor bir de kupa maçlarının hemen hemen hepsine full rotasyon yaparak çıkıyorum as oyunlarım çoğunlukla diri kalıyor fakat bu formlarını ne kadar etkiliyor bilmiyorum
    Sene boyunca ortalama veririm antrenmanı ve maç antrenmanındaki çizgide hep ortada kalır hatta fikstürden ötürü antrenmanı zaman zaman çok düşük bile yaparım nitekim 2 westham maçı arası yapmıştım.
    Takımın formu yüzleri güldürüyor. Önümüzdeki sene için sağlam sinyaller bunlar lakin büyük maçlardaki tempomuzu artırmamız lazım en azından son chelsea manu seviyesinde olmalıyız. Kaybetmemeliyiz. Şuan işler çok enteresan hale geldi Cl'yede gidebilriz avrupa maçlarını tvden de izleyebiliriz. (:

Mesaj Yetkileri