Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

İşte bu kadar Ama ben hala inanıyorum CL gelecek.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    İşte bu kadar Ama ben hala inanıyorum CL gelecek.
    Çok zor baskıyı kaldıramayabilirim yani kafa olarak Clye açıkcası inanmıyorum city liverpool totenhamla maçlarımız var ve 4.ile puan farkı 5 sıkıntılı biraz
    Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Sonuçlar gayet iyi müdür. Yamadan dolayı konulara bakamadım ama sen baya gitmişsin ya
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Helal be
    Kupayı müzemize getirmeyi isteriz ama avrupaya gidecek olmak bambaşka mutluluk (:
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    #direnliverpool Final yakışmış gençlere, Sassa çok iyi oynamış
    MaşAllahı var bizimkilerin hepsi çok iyi gelişiyor Sassada bunların başında lakin garip adam biraz..Komple forvet oynatıyorum eleman sağ ayaklı sol tarafta görev veriyorum hani sağ ayaklı topa basında sağ ayağıyla iyi pas dağıtır diyerek ama zaman zaman etkili olsada genelde sönük kalıyor sinirlenip forma vermicem diyorum. Asistana kadro seçimi diyince oda çoğu zman benim tam tersime Sassayı sağ forvet oynatıyor işte o zman döktürüyor. Herifin yerini 2senede zor buldum cehalet işte Ha birde bebeğim Finne sağ ve sol ayağı farketmiyor herifi kaleye koysam oynuyor öylede güzel bir adam sorunda çıkarmıyor zaman zaman kesik yesede muhtemelen önümüzdeki yıl As forvetim

Mesaj Yetkileri