Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

11 24.44%
  • Galatasaray

25 55.56%
  • Beşiktaş

6 13.33%
  • Trabzonspor

3 6.67%
1 ile 30 arası toplam 745 sonuç

Konu: Fereyra'lı TS / Abel Hernandez 'li BJK /Yassine Benzia 'lı GS / Sow'lu FB / Ortak kar

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Forvet: Kevin Volland , Manolo Gabbiadini , Benteke , Mattia Destro

Ofansif Orta Saha: Georgi Milanov , Hiroshi Kiyotake , Giuliano Victor de Paula , Jano Ananidze

Orta Saha: Pedro Obiang , Will Hughes , Federico Casarini , Jack Cork , Oskar Hiljemark , Andrea Poli

Ofansif sağ/sol derken kanat mevkisinden mi bahsediyorsun? Öyleyse eğer;

Sağ Açık: Stephan El Shaarawy , Diego Fabbrini , Vladimir Weiss , Gabriel Torje , Luciano Narsingh

Sol Açık: Tom Ince , Andriy Yarmolenko , Julian Draxler

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Hepsi oynayıp memnun kaldığım oyuncular, değişik kariyerlerimden. Aslında daha fazla isim yazabilirim ama hepsine garanti veremem Muslera konusunda bence satma derim, avrupa için Muslera seviyesinde kaleci şart, onu da şu an Türk olarak elde etmen mümkün değil, yanılmıyorsam Trabzonspor'u da bir arkadaş yönetiyor. Kolay gelsin Halil Hocam, takipteyiz

Hocam Liste harika olmuş listeye aldığım oyuncular şunlar harika oyuncular önermişssin teşekkür ediyorum çok düzenli ve anlaşıla bilir olmuş

Senin Listende de

Forvet : Kevin Volland'ı aldım , Gabidiani kira da yanlış hatırlamaıyorsam eğer değilse ilk tercihim olur

Ofansif Orta Saha : Kiyotake hariç bütün hepsine bakıcam , Kiyotake çok sakatlanıyor

Orta Saha : Orta saha kafamda biraz şekilendi gibi senin listene bir göz attıktan sonra son kararımı vericem . sorunsuz olacak tek bölge burası burayı çok dert etmiyorum

Sağ Açık : Sezon başında Narsing'i almaya çalıştım ama gelmiyordu , devre arası tekrar deneyeceğim , Torje 'de olabilr , EL sharaawy zaten listeye eklendi

Sol Açık : Yarmolenko olacak gibi orası

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Hocam Liste harika olmuş listeye aldığım oyuncular şunlar harika oyuncular önermişssin teşekkür ediyorum çok düzenli ve anlaşıla bilir olmuş

Senin Listende de

Forvet : Kevin Volland'ı aldım , Gabidiani kira da yanlış hatırlamaıyorsam eğer değilse ilk tercihim olur

Ofansif Orta Saha : Kiyotake hariç bütün hepsine bakıcam , Kiyotake çok sakatlanıyor

Orta Saha : Orta saha kafamda biraz şekilendi gibi senin listene bir göz attıktan sonra son kararımı vericem . sorunsuz olacak tek bölge burası burayı çok dert etmiyorum

Sağ Açık : Sezon başında Narsing'i almaya çalıştım ama gelmiyordu , devre arası tekrar deneyeceğim , Torje 'de olabilr , EL sharaawy zaten listeye eklendi

Sol Açık : Yarmolenko olacak gibi orası
    Rica ederim Halil Hocam, umarım faydası olur. Bu arada sene başında baktığın ama gelmek istemeyen elemanları tekrar kontrol etmeni öneririm. Oyun başladığında yeni transfer olmuş olan oyuncular kulüp değiştirmek istemiyor, devre arasında fikirleri kesinlikle değişir.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Rica ederim Halil Hocam, umarım faydası olur. Bu arada sene başında baktığın ama gelmek istemeyen elemanları tekrar kontrol etmeni öneririm. Oyun başladığında yeni transfer olmuş olan oyuncular kulüp değiştirmek istemiyor, devre arasında fikirleri kesinlikle değişir.

Aynen özellikle Narsing'i takıma katmayı çok istiyorum , Bursa kariyerimde de alamamıştım , bakalım alırız inş

Mesaj Yetkileri