Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

11 24.44%
  • Galatasaray

25 55.56%
  • Beşiktaş

6 13.33%
  • Trabzonspor

3 6.67%
Sayfa 10 / 25 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 745 sonuç

Konu: Fereyra'lı TS / Abel Hernandez 'li BJK /Yassine Benzia 'lı GS / Sow'lu FB / Ortak kar

Hocam bi Enzo Zidane'a baksan

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    Halil şuan gözyaşları içindeyim, söylemek istediğim o kadar çok şey var ki !! 10 yıldır bu oyunları oynarım Galatasaray'a daha ilk sezondan böyle şaşalı bir transfer yapmışlığım yok ) Ama İnsan Drogbayla -Snejder varken Mesut gelsin istiyor Snejder'ı seneye geri istiyoruz, Mesut'unda bonservisini biliyorum çok şey istiyoruz

Eyv. ya Sniejder'ın sadece ismi var Batalla'dan 5 kat daha fazla verim aldım ben bide zırt pırt sakatlanıyor Mesut'u sezon sonu alalım bu takım ŞL'de bile durdurulmaz , Sol açık Marcelo Sağ açık Narsingh orta'da Mesut sadec bu 3'lüyü durdurmak bile imkansız Narsingh beklentimin çok çok üstünde çıktı daha da ileri gidiyorum Dünya'nın her liginde Şampiyonluğa oynar bu kadro'ya Mesut'u temell kazandıra bilirsek

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Marcelo"ya o çirkin formayı giydirme Halil!

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by ahmetcan0512 View Post
    Hocam bi Enzo Zidane'a baksan
    Baktım özelliklerine sakın yanlış anlama ama ben bunu Pendikspor' alırken bile düşünürüm top sürme 8 biticilik 8 güç 3 hadi 5 er kademe gelişsin ki o potansyel yok bence belki 25 yaşında TSL'de 2 lig seviyesine gelir belki sende çok daha farklı çıkmış olabilir ama ben berbat bir rapor aldım

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Marcelo"ya o çirkin formayı giydirme Halil!

Moruk sen bunları çok yaşasıdn biliyosundur sana yabancı olmayan bişey söyleyim onuda BJK'nin elinden kaptık

Hocam özellikleri random galiba zidane'ın çünkü real madrid c kariyerimde daha iyyiydi bide teknik 16 ydı

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Moruk sen bunları çok yaşasıdn biliyosundur sana yabancı olmayan bişey söyleyim onuda BJK'nin elinden kaptık
    Ben arma için oynayacak adam arıyorum moruk,marceloya yıllık ne kadar verdin

Nesil
    2012

Hocam özellikleri random galiba zidane'ın çünkü real madrid c kariyerimde daha iyyiydi bide teknik 16 ydı
    Bence'de öyle çünkü bu oyuncu ile kimse oynamaz

Bu arada takımın tamamı şöyle Kilit isim ise Henrk bu adam harika inş , Mesut için sezon sonu bu oyuncuy satmak zorunda kalmam

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Ben arma için oynayacak adam arıyorum moruk,marceloya yıllık ne kadar verdin
    Hatırlamıyorum ki Oğuz ama makul bişeydir ben genelde Bonusları abartırım , adam gol atsın parayı alsın ,iyi oynasın parayı alsın

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tek forvet burak yetmez bir forvet al 1 forvette kırala

genie scout mu kullanıyosunuz öyle olunca pek zevki kalmıyor ca-pa ya geliş ücretine falan bakınca

Quote Originally Posted by RaFFa View Post
    genie scout mu kullanıyosunuz öyle olunca pek zevki kalmıyor ca-pa ya geliş ücretine falan bakınca
    Bildiğim kadarıyla kullanmıyorlar. Bir oyuncunun potansiyelini kestirmek için CA/PA değerlerini bilmek şart değil, iyi bir gözlemci raporu bunun hakkında ipucu veriyor. Yine gözlemci raporunda oyuncunun ne kadar fiyata gelebileceği hakkında bilgi oluyor.

13. Default

Hocam genç forvet için Maupay ve Milik'e bak derim ikisinin de geleceği parlak .

yok artık ibrahim james hocam ne yapmışsın öyle

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by RaFFa View Post

Eğer fark ettiysen orada oyuncuya gözlem rapor'u alınmış ve 2,5 yıldız vermiş bu oyuncu 2,5 yıldız ile en fazla nasıl bir furbolcu olur ki , kaldı ki ben hiç bir kariyerimde kend altyapımdam çıkmadığı sürece Regen almam bunuda beni takip eden herkes bilir grafik ağırlıklı gittiğimiz için gerçek tanınmış oyunculara ihtiyacım oluyor , eğer senin dediğin gibi bir programa ihtiyacım olsa burada kimkseye bana oyuncu önerin demezdim. bunların dışında en önemlisi devam eden bir kariyere ilk yorumun Genie Sout mu kullanıyorsunuz gibi bir bilir kişi yorumu da biraz ayıp oldu .

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Tek forvet burak yetmez bir forvet al 1 forvette kırala
    Hocam Burak'da gidebilir , Benzia'yı kesin alacağım , biraz maddi sıkışıklık var .

Quote Originally Posted by LegendStar View Post
    Hocam genç forvet için Maupay ve Milik'e bak derim ikisinin de geleceği parlak .
    Olabilir hocam bakarım sağolasın,

Quote Originally Posted by ugur732 View Post
    yok artık ibrahim james hocam ne yapmışsın öyle
    Valla bende inanamadım bu kadarını beklemiyordum , ben Henrik , Narsingh bide ofansif orta saha alıp devam edecektim , Mesut çok ekstra oldu

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Galatasaray cosmus bizim fenerden tık yok :S
    Hayırlı olsun mesut hocam sıra llorentede

Halil hoccam kullandığınız 2013-2014 transfer uptadeinin linkini atabilirmisin

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by reys111 View Post

Hocam yanlış anlaşılmasın Florya'da gömü falan bulmadık Şuan 2 şey düşünüyorum 1.si Benzia için kullanıla bilir bakiyem 3,7 mn Euro yetecek mi 2. side Sezon sonu 48 ay taksitle Mesut'u 38,5 mn € 'ya ala bilecekmiyim , önümüzdeki 2 sezon Liorente hayal yani temiz para harcadık

Nesil
    2012

Halil hoccam kullandığınız 2013-2014 transfer uptadeinin linkini atabilirmisin

Buyu hocam forumdan indirdik bizde

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=115497

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Hocam yanlış anlaşılmasın Florya'da gömü falan bulmadık Şuan 2 şey düşünüyorum 1.si Benzia için kullanıla bilir bakiyem 3,7 mn Euro yetecek mi 2. side Sezon sonu 48 ay taksitle Mesut'u 38,5 mn € 'ya ala bilecekmiyim , önümüzdeki 2 sezon Liorente hayal yani temiz para harcadık
    Kiralayabiliyor musun Benzia'yı? Eğer kiralık gelirse daha iyi olur, hem sene sonuna daha az maddi yük kalır.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Kiralayabiliyor musun Benzia'yı? Eğer kiralık gelirse daha iyi olur, hem sene sonuna daha az maddi yük kalır.
    Kiralık olarak gönder miyor ama denemekte fayda var , Burak'dan gerçekten hiç memnun değilim , en kötü Ciro'yu alır devam ederim ama Burak'la devam etmem

Hocam FİERRO

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hocam jordan ayew veya diğer kardeşi olana bakabilirsin olmadı arshavinin sözleşmesi bitiyordu galiba 06.2013 te olması lazımdı onlara bi bakabilirsin

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    artık al llorenteyi her kariyerde yazıyo adam bari bu kariyerde al

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    artık al llorenteyi her kariyerde yazıyo adam bari bu kariyerde al
    Hocam öle böle değil futbolcu her maç garanti atıyor atmasada diğer maç 2 gol atarak affettiriyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gönlüm Fenerbahçe'den yana, hepinize başarılar, iyi eğlenceler.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Hali vakti yerinde olan arkadaş Draxleri alabiliyorsa alsın derim, kendisinin şu videoda selamı var

https://www.youtube.com/watch?v=F9Pg3r8jXrs

Bir de illaramendi arkadaşımız var, pasları oyun görüşü fenaymış. Madrid işini biliyor;

http://youtu.be/Lbtv1k9jh8I

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Transfer sezonu bitmediyse diğer arkadaşlara önerim Romadaki Florenziyi almaya bakın en az mesut kadar yararlı olacağını düşünüyorum harika bir oyuncu

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Hali vakti yerinde olan arkadaş Draxleri alabiliyorsa alsın derim, kendisinin şu videoda selamı var

https://www.youtube.com/watch?v=F9Pg3r8jXrs

Bir de illaramendi arkadaşımız var, pasları oyun görüşü fenaymış. Madrid işini biliyor;

http://youtu.be/Lbtv1k9jh8I
    evet o illaramendi videosunu 2-3 gün önce izlemiştim gerçekten çok iyi pasör ayrıca top kapmaları da gayet iyi topla yeri geldiğinde dripling de yapabılıyo dedikleri gibi harbi alonso nun varisi olur bu çocuk

Sayfa 10 / 25 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri