Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

11 24.44%
  • Galatasaray

25 55.56%
  • Beşiktaş

6 13.33%
  • Trabzonspor

3 6.67%
Sayfa 11 / 25 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 745 sonuç

Konu: Fereyra'lı TS / Abel Hernandez 'li BJK /Yassine Benzia 'lı GS / Sow'lu FB / Ortak kar

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Hocam öle böle değil futbolcu her maç garanti atıyor atmasada diğer maç 2 gol atarak affettiriyor

Sen gelmeden önce Dortmund , Schalke falan 4 lü bir kariyer yapıyorduk orada eğer devam etseydik , Lewa'yı satıp alacaktım onu , ama hayatın gerçekleri var Galatasaray'a bu oyuncuyu almak için çok önemli oyunculardan vazgeçmek gerekir sezon sonu olsun hocam Mesut'u bi alalım eğer elimizde 14-15 mn € para kalmış olursa ve Liorente'de bize gelirse söz alıcam :
    =

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Gönlüm Fenerbahçe'den yana, hepinize başarılar, iyi eğlenceler.
    Teşekkürler

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Hali vakti yerinde olan arkadaş Draxleri alabiliyorsa alsın derim, kendisinin şu videoda selamı var

https://www.youtube.com/watch?v=F9Pg3r8jXrs

Bir de illaramendi arkadaşımız var, pasları oyun görüşü fenaymış. Madrid işini biliyor;

http://youtu.be/Lbtv1k9jh8I

Hocam daha önce'de Kiyotake'yi video olarak paylaşmıştın sanırım ondan çok etkilenmiştim , bu video'ya bakıp bu oyuncudan da etkilenmek istemiyorum açıkçası , şuan sadece Forvet arayışımız var

Quote Originally Posted by SsX View Post
    Transfer sezonu bitmediyse diğer arkadaşlara önerim Romadaki Florenziyi almaya bakın en az mesut kadar yararlı olacağını düşünüyorum harika bir oyuncu

Fenerin işine yarar sanırım diğerlerinin o bölgede eksiği yok akşam mutlaka önericem bu oyuncuyu Fenere

Halil hocam naptın sen ya=) mesut u almışsın işi bitirmişsin=) Aziz başkan uyuyormu alooo

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

[QUOTE=19karabulut07;2498803]
    Sen gelmeden önce Dortmund , Schalke falan 4 lü bir kariyer yapıyorduk orada eğer devam etseydik , Lewa'yı satıp alacaktım onu , ama hayatın gerçekleri var Galatasaray'a bu oyuncuyu almak için çok önemli oyunculardan vazgeçmek gerekir sezon sonu olsun hocam Mesut'u bi alalım eğer elimizde 14-15 mn € para kalmış olursa ve Liorente'de bize gelirse söz alıcam :
    =

Teşekkürler

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam daha önce'de Kiyotake'yi video olarak paylaşmıştın sanırım ondan çok etkilenmiştim , bu video'ya bakıp bu oyuncudan da etkilenmek istemiyorum açıkçası , şuan sadece Forvet arayışımız var
    Ahahah, Kiyotake'nin sakatlanmasına üzüldüm, bende epey iyi gidiyordu çünkü :/

Bir de forvet paylaşalım öyleyse, kendi açımdan transfer sezonunu noktalıyayım. Kendimi video ile oyuncu satan menajerler gibi hissettim. Türkiye'ye yıllarca böyle video hazırlayıp oyuncu sattılar, iyi işmiş

Carlos Vela;

https://www.youtube.com/watch?v=3hiHdUk7bDE

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Bir de forvet paylaşalım öyleyse, kendi açımdan transfer sezonunu noktalıyayım. Kendimi video ile oyuncu satan menajerler gibi hissettim. Türkiye'ye yıllarca böyle video hazırlayıp oyuncu sattılar, iyi işmiş

Carlos Vela;

o videoları hep bende izliyom böyle giderse bende paylaşcam gaza getiriyosunuz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

beyler bu da benden gelsin http://www.youtube.com/watch?v=pMhXl3FX4pg

MAÇ BİRAZDAN BAŞLİCAK

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Halil hocam naptın sen ya=) mesut u almışsın işi bitirmişsin=) Aziz başkan uyuyormu alooo

Aynen öyle bence 100 yılın transferi ilk devre de alına bilecekler içinde

Carlos Vela;

Hocam Ntv spor 'da izlemiştim , Neymar Brezilyada bir maçta 6-7 tane estetik hareket deniyormuş bunlardan en fazla 2 tanesi başarılı oluyormuş ve bu başarılı olan estetik hareketler direk avrupa medyasına servis ediliyormuş olay gerçekten pazarlama

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Gönlüm Fenerbahçe'den yana, hepinize başarılar, iyi eğlenceler.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Uyuyor valla meireles yobo yu sattım bi kaç transfer yapmayı düşünüyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Yav bir kariyer yapamayan ben kaldım hele bir tatilden kurtuluyumda aranıza katılıyım başarılar

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Yav bir kariyer yapamayan ben kaldım hele bir tatilden kurtuluyumda aranıza katılıyım başarılar
    Teşekkürler

ARA TRANSFER DÖNEMİ TRANSFERLER

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Nesil
    2012

8Mn Euro gibi sağlam bir fiyata aldık ama takımın gelecekte Ofans 'ına daha takviye yapmayacağız beklentimiz çok yüksek ( Lıorent'eyi almadığımız sürece )

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Benziayı aldırmıstım sana,isyan ettin beş para etmez diye . Şimdi peşinden koşmuşsun

KÖTÜ BİR SONUÇLA BAŞLADIK

Tek Transferimiz

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Lazy ( İsmini söyle ya Lazy diyince olmuyor ) ve Halil hocalarım. Sonuçlar fena ötesi birşey hele ki Trabzonsporumun sonucu bambaşka derbide ezici üstünlük kurmak zor olsa gerek
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Benziayı aldırmıstım sana,isyan ettin beş para etmez diye . Şimdi peşinden koşmuşsun

Q.P.R de iken aldırmıştın hatırlıyorum iyi golcüydü ilk maçında da attı GS'de 2 yarı girdi

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Lazy ( İsmini söyle ya Lazy diyince olmuyor ) ve Halil hocalarım. Sonuçlar fena ötesi birşey hele ki Trabzonsporumun sonucu bambaşka derbide ezici üstünlük kurmak zor olsa gerek

Takım çok daha iyi olacak

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Halil hocam sen varsın diye GS'yi tutuyorum (tabi bu kariyerde )Güzel gidiyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Çağrı adım seninde selimdi sanırsam memnun oldum Kadromuz gerçekten çok sağlam avrupadada iyi ilerledik iskeleti bozmadan yapacağımız takviyelerle yarışmaya çalışıcaz ilerleyen zamanlarda ama mesut özil wellington nem gibi adamlar alacak gücümüz yok Biz genç yeteneklerimizle büyüklerle baş ediyoruz

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Halil hocam sen varsın diye GS'yi tutuyorum (tabi bu kariyerde )Güzel gidiyoruz.
    Teşekkür ettim bende sadece burada GS'yi tutyorum zate ama arasıra FB'ye yenilmek hoşuma da gitmiyor değil hani

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Çağrı adım seninde selimdi sanırsam memnun oldum Kadromuz gerçekten çok sağlam avrupadada iyi ilerledik iskeleti bozmadan yapacağımız takviyelerle yarışmaya çalışıcaz ilerleyen zamanlarda ama mesut özil wellington nem gibi adamlar alacak gücümüz yok Biz genç yeteneklerimizle büyüklerle baş ediyoruz
    Bende M.O Çağrı hocam biliyorsun TS'nin maddi gücü büyük değil onun için nokta transferler yapıp diğerlerini genç alman gerekiyor ki maddi durumdan sıkıntıya düşmeden devam edebilesin. Sana inancım tam her türlü başarı sağlayacaksın inşallah
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Adam Maher iyi transfer ama transferlerle gözümüzü boyayamazsın hocaaa , Trabzon maçının açıklamasını istiyor bu taraftarlar ???

Halil hocam gerek transferde gerekse ligde döktürüyo , 2 sene sonra ŞL gelir bu gidişle

Trabzonspor çok iyi bi genç almış ilerde bu ligin tozunu attırır

Fenerbahçe'nin gencide çok iyi kaç paraya alındı acaba ?

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Adam Maher iyi transfer ama transferlerle gözümüzü boyayamazsın hocaaa , Trabzon maçının açıklamasını istiyor bu taraftarlar ???

Halil hocam gerek transferde gerekse ligde döktürüyo , 2 sene sonra ŞL gelir bu gidişle

Trabzonspor çok iyi bi genç almış ilerde bu ligin tozunun attırır

Mane yi aldım görmedin galiba

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Bende M.O Çağrı hocam biliyorsun TS'nin maddi gücü büyük değil onun için nokta transferler yapıp diğerlerini genç alman gerekiyor ki maddi durumdan sıkıntıya düşmeden devam edebilesin. Sana inancım tam her türlü başarı sağlayacaksın inşallah
    İnşallah yüzünü kara çıkartmıyacağım kesinlikle transfer yapmış olmak için yapmayacağım para yoksa idare etmek zorundayız yusuf onur aykut demir fereyra allione gibi gençlerimiz var bu takımı bunlar taşıyacak umarım tek takipçim olarak seni yüzüstü bırakmayacağım

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post

Trabzonspor çok iyi bi genç almış ilerde bu ligin tozunu attırır

teşekkür ederim ligin tozunu gs olmasa attırıcazda daha yolumuz var

Sayfa 11 / 25 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri