Çağrı o son maçlar ne öyle keşke görmeseydim o maçları yahu
Halil hocam kesin Fenerbahçe maçında şike yaptınız öyle bir sonuç olamaz yani imkansızkesin aralarında anlaşmışlar ve fenere basmışlar parayı
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Halil hocam kaleci olarak bi nicola leali bak doğru yazdım inş![]()
Bir kere yenildik tam yenildik
Yok yapmadık valla Selim , hani yapmsam bile 5 gol biraz abartı olurdu , Feneri bu kadar küçümsemeyinSonuçta maç Saraçoğlundaydı
Aslında yabancı kaleci almayı düşünmüyorum ya Tolga'nın yanına Sinan Bolat'ı alıp devam etmek istiyorum açıkçası
BEYLER BİRDE MESUT ÖZİL'İ SEZON SONU ALMAMA KARARI ALDIM , ZATEN GS DİĞERLERİNDEN BARİZ GÜÇLÜ BİR KULÜP ARADAKI UÇURUMU DAHA FAZLA AÇMAYA GEREK YOK
Artık Ligde Şampiyonluğumuz garanti olduğu için sonraki sezonun planlamasını yapmaya başladım.
Takımın İlk 11 aşağıdaki şekilde 9 kişinin yeri garanti bana 1 tane oyun kurucu tekniği yüksek bir orta saha ve gelişmiş bir sağ açık lazım önerilerinizi beklyiorum
Halil hocam sezon sonu Sol beke Nicolas tagliaficoyu istiyoruz
http://www.youtube.com/watch?v=uEEimEqkYfI
Hocam sağ beke Gino Peruzziyi alabilirsin.
Last edited by SsX : 17.Temmuz.2013 at 14:41 Reason: Ekleme
Miralem Pjanic oyun kurucu olarak iyi gider aslında, ister AMC oynatıp Mkhitaryan'ı geriye çekersin, ister diğer türlü. Diğer adaylarım; Andrea Poli , Radja Nainggolan (daha defansif ama orta sahayı çekip çevirir), Alan Dzagoev olabilir.
Sağ bek için Türk oyuncu arıyorsun sanırım hocam, pek fazla bilgim yok bu açıdan ama Alpaslan Öztürk yine önemli bir aday(yabancı olarak; Sébastien Corchia , Garry Bocaly , Marco Davide Faraoni) Özellikle Faraoni özel bir oyuncu, kanat görünümlü hücum beki
Bu arada Beşiktaş'ı yöneten arkadaşı tebrik ediyorum, çok güzel yabancı transferleri yapmış. Seneye avrupayı sallar bu takım![]()
İşte bu sağ bek'i Sebastian Corchia'yı alıp orta saha'ya Emre Çolak 'ı monte edebilirim hamit'i çift yönlü oynatıp , Selçuk'u oyun kurucu olarak oynata bilirim , ama Corchia 'yı kesin almam lazım beklerim çok kötü trasnfer döneminde Nuri falan karşımıza çıkarsa oraya onu koyarız . Teşekkür ettim![]()
Hocam ortaya Cabaye olabilir alabilirsen gene verratti miydi neydi psgdeki onlara bir bakabilirsin milandaki boatengde olabilir
Nuri'ye kapak atabiliyorsan bir bak derim, bide kaleyi o ikliye bırakma mümkün mertebe Halik gruptan bile çıkamayabilirsinbide beyler bir takas girişiminde falan bulunun yahu, yok mu birbirinizden istediğiniz oyuncular.
İlk sayfadaki resimleri sadece ben mi göremiyorum ???
hocam sağa corchia orta sahaya inler,nuri ya da tolga ciğerci olabilir
yine sağa alpaslan öztürk ü alıp orta sahaya yabancı oyuncu tercih edilebilir
son olarak kerim frei ne durumda oyunda fulhamda duruyor mu![]()
aha atakandan beklenmedik atak![]()
Tolga ciğerci gerçekten iyi bir isim olabilir. mehmet ekici,gökhan inler, mateo kovacic önerimdir.
Sene başında mehmet ekici listemdeydi sonradan vaz gecmistim aslinda olabilir öneri icin tskler
Önümüzdeki sene Galatasaraya bir rakip çıkmalı beyler ona göre transfer yapın![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho