Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

11 24.44%
  • Galatasaray

25 55.56%
  • Beşiktaş

6 13.33%
  • Trabzonspor

3 6.67%
Sayfa 14 / 25 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 745 sonuç

Konu: Fereyra'lı TS / Abel Hernandez 'li BJK /Yassine Benzia 'lı GS / Sow'lu FB / Ortak kar

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by torres10ur View Post
    Siteye her girdiğimde Halil Hocanın yeni kariyerini görüyorum, geç oldu ama hepinize başarılar.

Bu arada bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir derler Dortmund ve GS seçimleriyle Halil beyde bunu kanıtladı. Allah bozmasın. Transferler falan her şey 10 numara da Fener maçı nedir?
    adam biraz yenilsin ya

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Çağrı o son maçlar ne öyle keşke görmeseydim o maçları yahu

Halil hocam kesin Fenerbahçe maçında şike yaptınız öyle bir sonuç olamaz yani imkansız kesin aralarında anlaşmışlar ve fenere basmışlar parayı
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Duygularımız karşılıklı

O kadarda haksızlık yapmayalım ya , herkesin kötü sezonu olabilir sonraki yıllar daha iyi olacaklardır.

Valla şöyle söyleyim yönetim biçimine birşey diyemem ama Bjk'ye yapılan transferler harika bence

2 Duran top bizi yaktı , Yerli stoperlere bel bağlayınca ister istemez bazı zaafları kabul ediyoruz iki stoperinde hava hakimiyeti istediğim seviyede değil , birde City beklediğimden farklı bir dizilişle geldi o da sürpriz oldu , her zamanki dizilişe gelicek diye rapor'a bakmadım

hocam yönetim olarak değil ya boş beleş adamlar menejer oluyo (ereni kasdediyorum)

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Halil hocam kaleci olarak bi nicola leali bak doğru yazdım inş

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Galatasaray'in 19.sampiyonlugu hayirli olsun, tebrikler Halil hocam

Teşekkürler

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    fener nasıl yendi 2.liğin favorisi bjk dir o transferlerle
    Orası Saraçoğlu orada her sonuç çıkabilir Fenerin Lehine

Quote Originally Posted by torres10ur View Post
    Siteye her girdiğimde Halil Hocanın yeni kariyerini görüyorum, geç oldu ama hepinize başarılar.

Bu arada bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir derler Dortmund ve GS seçimleriyle Halil beyde bunu kanıtladı. Allah bozmasın. Transferler falan her şey 10 numara da Fener maçı nedir?

Teşekkür ederim , ya Fener maçı ya denk geldi yada Basiretsizlik sol bekim ve sağ bekim 4 ile oynadı , Felç ettiler orayı

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    adam biraz yenilsin ya

Bir kere yenildik tam yenildik

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Çağrı o son maçlar ne öyle keşke görmeseydim o maçları yahu

Halil hocam kesin Fenerbahçe maçında şike yaptınız öyle bir sonuç olamaz yani imkansız kesin aralarında anlaşmışlar ve fenere basmışlar parayı
    Quote Originally Posted by ugur732 View Post
    hocam yönetim olarak değil ya boş beleş adamlar menejer oluyo (ereni kasdediyorum)

Yok yapmadık valla Selim , hani yapmsam bile 5 gol biraz abartı olurdu , Feneri bu kadar küçümsemeyin Sonuçta maç Saraçoğlundaydı

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Halil hocam kaleci olarak bi nicola leali bak doğru yazdım inş

Aslında yabancı kaleci almayı düşünmüyorum ya Tolga'nın yanına Sinan Bolat'ı alıp devam etmek istiyorum açıkçası

Nesil
    2012

BEYLER BİRDE MESUT ÖZİL'İ SEZON SONU ALMAMA KARARI ALDIM , ZATEN GS DİĞERLERİNDEN BARİZ GÜÇLÜ BİR KULÜP ARADAKI UÇURUMU DAHA FAZLA AÇMAYA GEREK YOK

BEYLER BİRDE MESUT ÖZİL'İ SEZON SONU ALMAMA KARARI ALDIM , ZATEN GS DİĞERLERİNDEN BARİZ GÜÇLÜ BİR KULÜP ARADAKI UÇURUMU DAHA FAZLA AÇMAYA GEREK YOK
    hocam al özili ez şunları hayattan soğusunlar bilgisayarları parçalasınlar

Nesil
    2012

Artık Ligde Şampiyonluğumuz garanti olduğu için sonraki sezonun planlamasını yapmaya başladım.

Takımın İlk 11 aşağıdaki şekilde 9 kişinin yeri garanti bana 1 tane oyun kurucu tekniği yüksek bir orta saha ve gelişmiş bir sağ açık lazım önerilerinizi beklyiorum

Nesil
    2012

Ben keyif almıyom ki o zaman ya paso yeniyoz az mücadele lazım

Eren,Çağrı ve bana şunları diye hitap etmeniz hiç hoşuma gitmedi ayrıca bir oyun yüzünden ailemin emek çekip aldığı bilgisayar ı parçasıyacak ve hayattan soğuyacak değilim

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Halil hocam sezon sonu Sol beke Nicolas tagliaficoyu istiyoruz

http://www.youtube.com/watch?v=uEEimEqkYfI

Hocam sağ beke Gino Peruzziyi alabilirsin.
    Last edited by SsX : 17.Temmuz.2013 at 14:41 Reason: Ekleme

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by aatakannn View Post
    Eren,Çağrı ve bana şunları diye hitap etmeniz hiç hoşuma gitmedi ayrıca bir oyun yüzünden ailemin emek çekip aldığı bilgisayar ı parçasıyacak ve hayattan soğuyacak değilim
    Atakan mecazi anlamda yazılmış birşey alınmanı gerektirecek birsey yok

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by SsX View Post
    Halil hocam sezon sonu Sol beke Nicolas tagliaficoyu istiyoruz

http://www.youtube.com/watch?v=uEEimEqkYfI

Hocam sağ beke Gino Peruzziyi alabilirsin.
    İnter'den kiraladıgım sol bek cok iyi yanliz 2 ayagınıda kullaniyor eğer sag bek önerin varsa ona bakarim

Artık Ligde Şampiyonluğumuz garanti olduğu için sonraki sezonun planlamasını yapmaya başladım.

Takımın İlk 11 aşağıdaki şekilde 9 kişinin yeri garanti bana 1 tane oyun kurucu tekniği yüksek bir orta saha ve gelişmiş bir sağ açık lazım önerilerinizi beklyiorum

Miralem Pjanic oyun kurucu olarak iyi gider aslında, ister AMC oynatıp Mkhitaryan'ı geriye çekersin, ister diğer türlü. Diğer adaylarım; Andrea Poli , Radja Nainggolan (daha defansif ama orta sahayı çekip çevirir), Alan Dzagoev olabilir.

Sağ bek için Türk oyuncu arıyorsun sanırım hocam, pek fazla bilgim yok bu açıdan ama Alpaslan Öztürk yine önemli bir aday (yabancı olarak; Sébastien Corchia , Garry Bocaly , Marco Davide Faraoni) Özellikle Faraoni özel bir oyuncu, kanat görünümlü hücum beki

Bu arada Beşiktaş'ı yöneten arkadaşı tebrik ediyorum, çok güzel yabancı transferleri yapmış. Seneye avrupayı sallar bu takım

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Miralem Pjanic oyun kurucu olarak iyi gider aslında, ister AMC oynatıp Mkhitaryan'ı geriye çekersin, ister diğer türlü. Diğer adaylarım; Andrea Poli , Radja Nainggolan (daha defansif ama orta sahayı çekip çevirir), Alan Dzagoev olabilir.

Sağ bek için Türk oyuncu arıyorsun sanırım hocam, pek fazla bilgim yok bu açıdan ama Alpaslan Öztürk yine önemli bir aday (yabancı olarak; Sébastien Corchia , Garry Bocaly , Marco Davide Faraoni) Özellikle Faraoni özel bir oyuncu, kanat görünümlü hücum beki

Bu arada Beşiktaş'ı yöneten arkadaşı tebrik ediyorum, çok güzel yabancı transferleri yapmış. Seneye avrupayı sallar bu takım

İşte bu sağ bek'i Sebastian Corchia'yı alıp orta saha'ya Emre Çolak 'ı monte edebilirim hamit'i çift yönlü oynatıp , Selçuk'u oyun kurucu olarak oynata bilirim , ama Corchia 'yı kesin almam lazım beklerim çok kötü trasnfer döneminde Nuri falan karşımıza çıkarsa oraya onu koyarız .
    Teşekkür ettim

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hocam ortaya Cabaye olabilir alabilirsen gene verratti miydi neydi psgdeki onlara bir bakabilirsin milandaki boatengde olabilir

Nesil
    2012

Hocam ortaya Cabaye olabilir alabilirsen gene verratti miydi neydi psgdeki onlara bir bakabilirsin milandaki boatengde olabilir
    Aslında Gökhan inler aklıma geldi , yerli olmasi buyuk avantaj eger o olmazsa Veratti olabilir ama kadro da 7 yabancımız olacak bakalım nasıl bir formul bulucaz

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Aslında Gökhan inler aklıma geldi , yerli olmasi buyuk avantaj eger o olmazsa Veratti olabilir ama kadro da 7 yabancımız olacak bakalım nasıl bir formul bulucaz
    Doğru diyorsun sende biliyorsunki yabancı sınırlaması 2.sezonda düşüyor ona göre hareket et ben fenerbahçede o yüzden çok zorlandım türk ortada olarak inler iyi gibi gözüküyor kendisiyle hiç oynamadım

Nesil
    2012

Doğru diyorsun sende biliyorsunki yabancı sınırlaması 2.sezonda düşüyor ona göre hareket et ben fenerbahçede o yüzden çok zorlandım türk ortada olarak inler iyi gibi gözüküyor kendisiyle hiç oynamadım
    Ben oynadım Selcuk'un 1 tık daha iyisi yada eş değeri

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ben oynadım Selcuk'un 1 tık daha iyisi yada eş değeri
    Öyleyse geliyorsada al gitsin

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Nuri'ye kapak atabiliyorsan bir bak derim, bide kaleyi o ikliye bırakma mümkün mertebe Halik gruptan bile çıkamayabilirsin bide beyler bir takas girişiminde falan bulunun yahu, yok mu birbirinizden istediğiniz oyuncular.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İlk sayfadaki resimleri sadece ben mi göremiyorum ???

hocam sağa corchia orta sahaya inler,nuri ya da tolga ciğerci olabilir
    yine sağa alpaslan öztürk ü alıp orta sahaya yabancı oyuncu tercih edilebilir
    son olarak kerim frei ne durumda oyunda fulhamda duruyor mu

Quote Originally Posted by JohnConner View Post
    hocam sağa corchia orta sahaya inler,nuri ya da tolga ciğerci olabilir
    yine sağa alpaslan öztürk ü alıp orta sahaya yabancı oyuncu tercih edilebilir
    son olarak kerim frei ne durumda oyunda fulhamda duruyor mu
    Kerim Frei duruyor orda o benim aklımda

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

aha atakandan beklenmedik atak

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Tolga ciğerci gerçekten iyi bir isim olabilir. mehmet ekici,gökhan inler, mateo kovacic önerimdir.

Quote Originally Posted by aatakannn View Post
    Kerim Frei duruyor orda o benim aklımda
    valla onu alan yaşadı hocam başlarda pek verimli olmuyor ama sonrasında 10 sene oyuncu aramazsın yani o derece hem kaliteli hem türk hem genç bu yabancı sınırı varken kaçırmamak lazım

Nesil
    2012

Sene başında mehmet ekici listemdeydi sonradan vaz gecmistim aslinda olabilir öneri icin tskler

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Önümüzdeki sene Galatasaraya bir rakip çıkmalı beyler ona göre transfer yapın
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Sayfa 14 / 25 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri