Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Gün Gelecek Avrupa Devleri Karşımızda Titreyecek | Fenerbahçe SK

Spor Toto Süper Lig Başladı

1.Hafta;

İstediğimiz skoru alamamıza rağmen maç güzel geçti, Bursaspor'un tüm şutlarının isabetli olması da ilginç bir durum.

İdeal 18'im;

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Bursa maçını pek kafaya takma ligin başlarında takım alışana kadar sürpriz puan kayıpları oluyor , yavaş yavaş seri galibiyetlere başlarsın

Bu arada personelleri yenilemek te iyi bir fikir olmuş..

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Bursa maçını pek kafaya takma ligin başlarında takım alışana kadar sürpriz puan kayıpları oluyor , yavaş yavaş seri galibiyetlere başlarsın

Bu arada personelleri yenilemek te iyi bir fikir olmuş..
    benim için pek sürpriz olmadı aslında umarım başlarım eğer bu oyunla devam edersem iyi geçecek gibi duruyor Türk personel getirecektim ama sonradan vazgeçtim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul - Üsküdar

İnşalah fenerbahçemiz istenilen yere gelir orta sahayı da çok dikkatlı tut

Quote Originally Posted by Ziege View Post
    İnşalah fenerbahçemiz istenilen yere gelir orta sahayı da çok dikkatlı tut
    İnşallah getirebilirim, zaten en önemli mevki orası bence ama Meireles oynayamıyor gibi şuan.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Emre sol içte oynamalı bence, Meireles ile yer değiştirmelisin.

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Emre sol içte oynamalı bence, Meireles ile yer değiştirmelisin.
    öneri için teşekkürler, bir sonraki maçla uygulamaya başlarım

Meirelesi ben standart orta saha olarak oynatıyorum iki yönlü yerine, ve daha iyi verim alıyorum. Ve nefornirvana arkadaşımın dediği gibi emre sol içte daha iyi bencede. Ek olarak futbol direktörün kim? Yenilemediysen mükemmel birini önerebilirim akşam eve gidince. Fenere aldım bende kimi istediysem getiriyor(Kulübün menfaatleri dahilinde). Satmak kiralamak istediklerinide direk kulüp buluyor. Bir nevi süleyman hurmanın yabancı versiyornu=) Ayrıca diğer personellerimide belirtirim işine yarayabilir belki.

Süper kupayı alarakta iyi bir başlangıç yapmışız tebrikler=)
    Last edited by bhll : 18.Temmuz.2013 at 11:43 Reason: ekleme

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Meirelesi ben standart orta saha olarak oynatıyorum iki yönlü yerine, ve daha iyi verim alıyorum. Ve nefornirvana arkadaşımın dediği gibi emre sol içte daha iyi bencede. Ek olarak futbol direktörün kim? Yenilemediysen mükemmel birini önerebilirim akşam eve gidince. Fenere aldım bende kimi istediysem getiriyor(Kulübün menfaatleri dahilinde). Satmak kiralamak istediklerinide direk kulüp buluyor. Bir nevi süleyman hurmanın yabancı versiyornu=) Ayrıca diğer personellerimide belirtirim işine yarayabilir belki.

Süper kupayı alarakta iyi bir başlangıç yapmışız tebrikler=)
    önerileriniz için teşekkürler, futbol direktörünü yenilemeyi unutmuşum ya önerirseniz süper olur süper kupa zor oldu ama aldık

Yeni İdeal 18'im;

Spor Toto Süper Lig Devam Ediyor

2.Hafta;

Maçta çok üstün olmamıza rağmen puan kaybından kurtulamadık. Emre'nin serbest vuruştan attığı mükemmel gol yeterli olmadı.

Fenerbahçe'de Şok Sakatlık

3.Hafta;

Kuyt'ın penaltıyı kaçırmasına rağmen sonunda kazanmayı başardık.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Hocam Kasımpaşa'yı yenmen lazımdı ama oyun olarak ezmişsin takım iyiye gidiyo..

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Hocam Kasımpaşa'yı yenmen lazımdı ama oyun olarak ezmişsin takım iyiye gidiyo..
    hocam ben oyun olarak daha kötü, skor olarak daha iyi bekliyordum ama tam tersi oldu ya ama toparlanıyoruz şimdi, avrupa da yok ligi alırız diye düşünüyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Transferler çok iyi fakat Saviola arada saç baş yoldurtuyor bana

Antonio Fernandez ispanyol futbol direktörü adam işini iyi yapıyor.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.Transferler çok iyi fakat Saviola arada saç baş yoldurtuyor bana
    ben de hazırlıklarda oynattım Webo'yu aratacak gibi duruyor ama aratmaz umarım teşekkürler bu arada

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Antonio Fernandez ispanyol futbol direktörü adam işini iyi yapıyor.
    oyuna girince getiririm, tavsiyeniz için teşekkürler

Transfer Sezonu Sona Erdi

Transfer Geçmişim;

Fenerbahçe'de Bir Sakatlık Daha

Antrenmanda kolu çatlayan Holmen'in sahalaradan 4 ila 5 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Hasan Çetinkaya ile Yollar Ayrıldı

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre takımımızda futbol direktörü olarak görev yapan Hasan Çetinkaya'nın sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi. Hasan Çetinkaya'ya fesih bedeli olarak 350 bin euro ödendi.

Yobo da Sakatlar Listesine Adını Yazdırdı

Spor Toto Süper Lig Devam Ediyor

4.Hafta;

Eskişehir karşısında daha fazla zorlanacağımızı düşünmüştüm ancak çok iyi oynadık, deplasmanda Eskişehirspor'u yendik.

Emre Belözoğlu Takımla Birlikte Çalışmalara Başladı

5.Hafta;

Karşılıklı goller sonucunda en son golü biz attık ve kazandık. Penaltıyı kaçırmamıza ve 10 kişi kalmamıza rağmen lideri Stoch'un son dakika golüyle devirdik.

6.Hafta;

Geriye düşmemize rağmen kazandık. Sonunda lider olmayı başardık.

Holmen Takımla Birlikte Çalışmalara Başladı

Last edited by Umut Arda : 20.Temmuz.2013 at 04:18

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Çok iyi gidiyoruz.Böyle devam ederiz umarım.Emre'yi de fena yapmışlar adam çok iyi oynuyor.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Çok iyi gidiyoruz.Böyle devam ederiz umarım.Emre'yi de fena yapmışlar adam çok iyi oynuyor.
    Umarım devam ederiz, Bence de Emre'yi 35'ine de gelse oynatırım gibi duruyor fizik olarak düşmezse çok Kuyt iki penaltı kullandı, ikisini de kaçırdı

Evet arkadaşlar biraz erken oldu ama Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılabilecek olmasından dolayı başka bir transfer güncellemesiyle oynamaya karar verdim ve bu kariyeri erken de olsa kapatıp yeni kariyer açacağım.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri