Spor Toto Süper Lig Başladı
1.Hafta;
İstediğimiz skoru alamamıza rağmen maç güzel geçti, Bursaspor'un tüm şutlarının isabetli olması da ilginç bir durum.
İdeal 18'im;
Spor Toto Süper Lig Başladı
1.Hafta;
İstediğimiz skoru alamamıza rağmen maç güzel geçti, Bursaspor'un tüm şutlarının isabetli olması da ilginç bir durum.
İdeal 18'im;
Bursa maçını pek kafaya takma ligin başlarında takım alışana kadar sürpriz puan kayıpları oluyor , yavaş yavaş seri galibiyetlere başlarsın
Bu arada personelleri yenilemek te iyi bir fikir olmuş..
İnşalah fenerbahçemiz istenilen yere gelir orta sahayı da çok dikkatlı tut
Emre sol içte oynamalı bence, Meireles ile yer değiştirmelisin.
Meirelesi ben standart orta saha olarak oynatıyorum iki yönlü yerine, ve daha iyi verim alıyorum. Ve nefornirvana arkadaşımın dediği gibi emre sol içte daha iyi bencede. Ek olarak futbol direktörün kim? Yenilemediysen mükemmel birini önerebilirim akşam eve gidince. Fenere aldım bende kimi istediysem getiriyor(Kulübün menfaatleri dahilinde). Satmak kiralamak istediklerinide direk kulüp buluyor. Bir nevi süleyman hurmanın yabancı versiyornu=) Ayrıca diğer personellerimide belirtirim işine yarayabilir belki.
Süper kupayı alarakta iyi bir başlangıç yapmışız tebrikler=)
Last edited by bhll : 18.Temmuz.2013 at 11:43 Reason: ekleme
Yeni İdeal 18'im;
Spor Toto Süper Lig Devam Ediyor
2.Hafta;
Maçta çok üstün olmamıza rağmen puan kaybından kurtulamadık. Emre'nin serbest vuruştan attığı mükemmel gol yeterli olmadı.
Fenerbahçe'de Şok Sakatlık
3.Hafta;
Kuyt'ın penaltıyı kaçırmasına rağmen sonunda kazanmayı başardık.
Hocam Kasımpaşa'yı yenmen lazımdı ama oyun olarak ezmişsin takım iyiye gidiyo..![]()
Başarılar.Transferler çok iyi fakat Saviola arada saç baş yoldurtuyor bana![]()
Antonio Fernandez ispanyol futbol direktörü adam işini iyi yapıyor.
Transfer Sezonu Sona Erdi
Transfer Geçmişim;
Fenerbahçe'de Bir Sakatlık Daha
Antrenmanda kolu çatlayan Holmen'in sahalaradan 4 ila 5 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
Hasan Çetinkaya ile Yollar Ayrıldı
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre takımımızda futbol direktörü olarak görev yapan Hasan Çetinkaya'nın sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi. Hasan Çetinkaya'ya fesih bedeli olarak 350 bin euro ödendi.
Yobo da Sakatlar Listesine Adını Yazdırdı
Spor Toto Süper Lig Devam Ediyor
4.Hafta;
Eskişehir karşısında daha fazla zorlanacağımızı düşünmüştüm ancak çok iyi oynadık, deplasmanda Eskişehirspor'u yendik.
Emre Belözoğlu Takımla Birlikte Çalışmalara Başladı
5.Hafta;
Karşılıklı goller sonucunda en son golü biz attık ve kazandık. Penaltıyı kaçırmamıza ve 10 kişi kalmamıza rağmen lideri Stoch'un son dakika golüyle devirdik.
6.Hafta;
Geriye düşmemize rağmen kazandık. Sonunda lider olmayı başardık.
Holmen Takımla Birlikte Çalışmalara Başladı
Last edited by Umut Arda : 20.Temmuz.2013 at 04:18
Çok iyi gidiyoruz.Böyle devam ederiz umarım.Emre'yi de fena yapmışlar adam çok iyi oynuyor.
Evet arkadaşlar biraz erken oldu ama Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılabilecek olmasından dolayı başka bir transfer güncellemesiyle oynamaya karar verdim ve bu kariyeri erken de olsa kapatıp yeni kariyer açacağım.