Sayfa 436 / 483 İlkİlk ... 336386426434435436437438446 ... SonSon
13,051 ile 13,080 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Fenerbahçe mesela PAOK ile eşleşti ve eledi diyelim. Sonra Bi takımla eşleşti ve eledi sonra men edildi Bursaspor mu katılacak? Eğer Bursa katılırsa elediği takımlar demez mi kardeşim bu ne diye. Onlarda dava açar şile yapmış takıma mı elendik diye. Bakalım... Komedi bi karar olmuş. Uefa kendini kurtarmış

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yunus Egemenoğlu az önce NTVSpor'da konuştu.

FB ön elemeleri geçemez ve CAS'da ki davayı da kaybederse bu sene dahil olmuyor cezaya bu yılın haricinde 2 yıl daha men olacakmış.

FB ön elemeyi geçer ve ve CAS'dan red yanıtı gelirse gruplara FB yerine BURSA katılacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ntvspor'da avukatlar konuştu.
    Fenerbahçe ön elemede elenirse ve CAS'tan olumsuz haber gelirse bu sene Fenerbahçe ön elemede elendiği için cezası bu yıl sayılmacakmış.Diğer senelerde yürürlüğe girecek.

Yani bence iyi bir karar olarak gözüksede olumsuz karar ile Fenerbahçe dahada karanlığa gidicek.
    Hele birde ön eleme maçlarını geçip CAS aleyhte karar verise gruplara direk Bursa'nın katılması çok büyük yaralar Fenerbahçe'yi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hayırlısı olsun diyelim.Fenerbahçe ön eleme de elenirse ve ceza da onanırsa bu seneyle birlikte 3 sene gidememiş olacak avrupaya.Ama dediğiniz gibi eğer elerse ve gruplara kalmaya hak kazanırsa sonra da onama kararı çıkarsa elenen takımların başvuru hakkı doğar.Çok saçma bir durum var şu anda bakalım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

eğer ön elemeleri geçtikten sonra cas men ederse bizi Bursa'nın katılma işi olmayacak gibi geliyor bana.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    eğer ön elemeleri geçtikten sonra cas men ederse bizi Bursa'nın katılma işi olmayacak gibi geliyor bana.
    Aynen bize son elenen gider o zaman. Bursa imkansız bence. o da şimdi Avrupa Ligine gidecek zaten.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Uefa kendini sağlama almış. Tazminat olayından sıyırmış kendini. Fenerbahçe yönetimi kendine güvenseydi bunu kabul etmez, tazminata oynardı. Sadece 40 gün kazandılar, 29 ağustos da buralar şenlenir yine.

Eğer böyle bir şey varsa büyük aptallık olur. 3 sene Avrupa'da olmaz Fener. Bakın yazıyorum CAS iki kulübün cezasını da onayacak. Fener ön elemeyi Bursa için geçmiş olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tamamen saçmalık şu anda olanlar. Kilitlemesi çok zor.

Diyelim ki BJK'ye de aynı şekilde tedbir kalktı.

FB turları geçti gruplara kalacak ama CAS'dan FB'ye olumsuz BJK'ye olumlu haber çıktı o zaman ne olacak ?

UEFA sanırım bir paradox'un içine girdi bakalım neler yapacaklar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Eğer böyle bir şey varsa büyük aptallık olur. 3 sene Avrupa'da olmaz Fener. Bakın yazıyorum CAS iki kulübün cezasını da onayacak.
    3 Sene olacak ama 1 senesini bu sene çekmiş olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Umarım elenmeden gruplara katılmayı başarabiliriz ondan sonra men edilsek de edilmesek de mühim değil, Bursaspor yerimize katılabilir, desteklerim de. Yeter ki şark kurnazlığı yapanların cebine fazladan para girmesin.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    3 Sene olacak ama 1 senesini bu sene çekmiş olacak.
    Tamam eğer gitmiyoruz deseydi Fener 2 yıl olacaktı.

Bence Beşiktaş sağlama almak için katılmayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tamam da suçsuz olduğuna inanan bir kulüp neden bu teklifi kabul etmesin ki? kabul etmese 1 yıl durduk yere gitmemiş olacak. Fenerbahçe yönetimi kendine güvendiği için bu teklifi kabul etmiş oluyor zaten. Yoksa tazminat için falan reddetmek aptallık olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Benim anlamadığım hukuksal anlamda bir başarı mı oldu ki de sadece bizim kararımızı durdurmaya aldılar. Neden Beşiktaş'a herhangi birşey yok ?

Edit : Aha açıklama geldi Beşiktaş'da katılıyor. Çok sevindim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tamam eğer gitmiyoruz deseydi Fener 2 yıl olacaktı.

Bence Beşiktaş sağlama almak için katılmayacak.
    turu geçemezsek bu seneyi avrupada oynadı diye kabul edip 2 senelik cezamız seneye başlayacak eğer ki elenmezsek elemelerden ve men edilirsek 2 yıllık cezanın 1 yılı gitmiş olacak.

turu geçemezsek bu seneyi avrupada oynadı diye kabul edip 2 senelik cezamız seneye başlayacak eğer ki elenmezsek elemelerden ve men edilirsek 2 yıllık cezanın 1 yılı gitmiş olacak.
    Olay böyleyse her türlü kabul etmek gerek. Beşiktaş açısında da bakarsak ceza zaten bir yıl. UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde rakipler çok zor değil. Gruplarda men edilse bile en azından seneye zaten gidecekti üstüne 3-4 maç daha oynamış olur. Bizim için bir şey değişmez.

not: bjk.com.tr'ye girilmiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yunus Egemenoğlu az önce NTVSpor'da konuştu.

FB ön elemeleri geçemez ve CAS'da ki davayı da kaybederse bu sene dahil olmuyor cezaya bu yılın haricinde 2 yıl daha men olacakmış.

FB ön elemeyi geçer ve ve CAS'dan red yanıtı gelirse gruplara FB yerine BURSA katılacak.
    4. elemedeki takımlara bakınca Fenerin işi baya zor.Ceza Cas'ta onanır Fener elemeleri geçemezse ceza 3 yıl olacak yani.Vay anasını.UEFA yine kendini kurtarmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla CAS'tan tek çıkar yol kararı bozması olacaktır. Yoksa 3 yıl Avrupa'ya gidememek demek ekonomik olarak çöküş demek. Eğer ön elemeyi geçemediğimiz takdirde Avrupa'ya gitmiş sayılacaksak, CAS'tan cezayı kaldırmayacak bir karar çıksa bile biz bu sene devam etmeliyiz. Çünkü işler öyle daha çok karışacaktır. UEFA biraz akıllıysa eğer iki türlüde devam ettirmesi lazım yoksa başka türlü işin içinden çıkması çok zor. Ancak karar risk taşıyor. CAS'tan ne yapıp edip olumlu karar çıkarttırmak lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    4. elemedeki takımlara bakınca Fenerin işi baya zor.Ceza Cas'ta onanır Fener elemeleri geçemezse ceza 3 yıl olacak yani.Vay anasını.UEFA yine kendini kurtarmış.
    4.eleme derken playoff turu değil mi ? zaten orada elenirsek avrupa ligi gruplarına kalmış oluyoruz yine 3 yıla çıkmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Aziz Yıldırım koskoca Fenerbahçe camiasını ne hale getirdi yahu ? Gülsek mi ağlasak mı bilemiyorum artık... Bu iş bana bir sahneyi hatırlatıyor...Hırsız bir eve hırsızlığa gidip her şeyi çuvala doldurur ve çıkarken onu gören çocuğa bir şeker verip kandırır...Hala "Büyük başkan" tavırlarıyla açıklamalar falan... Sadece kendi kulüplerini değil türk futbolunu da kaosa sürükleyen 2 Yıldırım koltuklarından kalkmadıkça futbolda kaos bitmez...CAS'ın durdurma kararı falan hikaye, leke sürüldü artık...Çırpınmak boşuna...

Bütün bunca yaşananların tümünün içi boş ve gerçeklikten uzak bir oyun olduğunu düşünenlere ise diyecek söz bulamıyorum artık...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

iki takımda maç oynadıktan sonra iptal etme ihtimali çok zor. İşler çok karışır o çıkacak öbürü girecek öbürü öbürüyle maç yapacak vs vs... onun için çok ümitlenmeyin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4.eleme derken playoff turu değil mi ? zaten orada elenirsek avrupa ligi gruplarına kalmış oluyoruz yine 3 yıla çıkmaz.
    evet play off.Fakat ceza ŞL'ye katılamama değil ki.Uefa'nın tüm organizasyonlarından men.Uefa da gidiyor o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

5 Takımımızda gruplara kalsın da sonra fenerbahce de beşiktaş'ta varsın avrupa'dan men edilsin..Elemeler de elenme gibi bir takıntımız var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de şöyle bir şey var, Fenerbahçe bu turda elense Uefa Avrupa Ligi grup öncesi Playoff maçlarına katılma hakkı kazanır, bir sonraki turda elense Uefa Avrupa Ligi gruplarına kalır. Yani Fenerbahçe'nin elenmesi Avrupa kupalarından tamamen elenmesi anlamına gelmiyor. Bu durumda Fenerbahçe yerine kupalara herhangi bir takım dahil etmemek mantıksız olur (Kayseri & Kasımpaşa) ben yine de bu sezon her iki takımın kupalarda mücadele edeceğini olası bir cezanın önümüzdeki sezondan itibaren çekileceğine inanıyorum yoksa işler çok karışır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

En başında yapacağı tek şey sıcak koltuğundan kalkıp ,makul bir puan silme cezası ile işi geçiştirmeye çalışmak ve türk futbol camiasından özür dileyerek kenara çekilmek olması gereken Aziz Yıldırım hala çırpınıyor... İşin kötüsü ise hala Fenerbahçe taraftarlarının büyük bir kısmı ona inanıyor ve güveniyor...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    evet play off.Fakat ceza ŞL'ye katılamama değil ki.Uefa'nın tüm organizasyonlarından men.Uefa da gidiyor o zaman.
    evet ordan men edildiğimiz için bu sene cezayı çekmiş oluyoruz. 3 yıl olmuyor yani.

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    iki takımda maç oynadıktan sonra iptal etme ihtimali çok zor. İşler çok karışır o çıkacak öbürü girecek öbürü öbürüyle maç yapacak vs vs... onun için çok ümitlenmeyin
    Ümitlenmeyin derken??? İki kulüp de açıkladı Avrupa'ya gideceğini. Maçlar oynandıktan sonra değişikliğin yapılmasının zor olduğunu sen söylüyorsun zaten. Ben anlamadım çok çelişki var cümlende.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ümitlenmeyin derken??? İki kulüp de açıkladı Avrupa'ya gideceğini. Maçlar oynandıktan sonra değişikliğin yapılmasının zor olduğunu sen söylüyorsun zaten. Ben anlamadım çok çelişki var cümlende.
    kime ümitlenmeyin dediğimi anlayan anlamıştır dostum

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Keşke şike ve teşvikle adı geçen isimlerin tümünü içeriye tıksalar ama kulüpler avrupada ceza almasa...

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    kime ümitlenmeyin dediğimi anlayan anlamıştır dostum
    pardon bana da şimdi düştü. Fenerbahçeyi hayatımda desteklemediğim kadar destekleyeceğim herhalde ön eleme turunda.

Mesaj Yetkileri