Sayfa 438 / 483 İlkİlk ... 338388428436437438439440448 ... SonSon
13,111 ile 13,140 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

UEFA ile kulüpler yürütmeyi durdurma için uzlaşmışlar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Neden bunu empoze etmeye çalışıyorsun Coşkun? FB şike yapmadı.

Bursaspor bile edebilecektir diyor, emin değil.

Kamu vicdanı kimsenin umrunda değil. Önemli olan adalettir. Engizisyon mahkemeleri de kamu vicdanını rahatlatıyordu ama adaletin a'sı yoktu. Halk istiyor diye linç edilemez.

Birileri iddia etti diye her zanlı, suçlu değildir, asılması vacip olamaz. Bu mantık ile tüm davalarda hakkında suç iddia edilen insanların hepsini cezaevine göndermek gerekliydi.

Bursaspor da umuyor belli ki. Şu an UEFA'nın verebileceği kararı kimse bilemez. Hiçbir zorunluluğu da yok.

En kötü İsviçre mahkemelerinden adaletin tecelli edeceğinden eminim. UEFA'nın neden yürütmeyi durdurma hakkında uzlaştığını da düşünmek gerek.
    Nasıl sen Fenerbahçe'nin şike yapmadığında inanıyorsan, İnsanlarında Fnerbahçe'nin şike yaptığına inancı olabilir.
    Hemde kanıtlarıyla. Bkz:Mahkemeler.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Nasıl sen Fenerbahçe'nin şike yapmadığında inanıyorsan, İnsanlarında Fnerbahçe'nin şike yaptığına inancı olabilir.
    Hemde kanıtlarıyla. Bkz:Mahkemeler.
    Mahkemeler fiili kanıtlar sunmadı. Sadece keyfi kanaatler ile kararlar verdi.

Hiç bir şekilde şike yapıldığı iddiası kesin deliller ile kanıtlanamıyor.

Kanıtı iddia eden sunar. Suç isnat edilen suçsuzluğunu savunur, suçsuzluğunu kanıtlamak zorunda değildir. Delil yetersizliği kararları bu yüzden var. Suçu iddia eden suçu kanıtlamak zorundadır.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Benim anlamadığım ortalık niye bayram yerine döndü?Gerçekten Cas'ın ağustos sonunda iki takımında cezalarını iptal edeceğini mi sanıyorsunuz? Uefa sırf otoritesinin sarsılmaması için bile buna izin vermez.Biraz mantıklı düşünmek lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Coşkun Abi'de sinirli adam haliyle, takımı Şampiyonlar Ligi için o kadar transfer yaptı vs. şimdi kalkıp takımı gidemeyecek transferler elinde patlayacak. Suç UEFA'nın burada. Biraz empati yapalım anlayışlı olalım birbirimize bu konuda.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Coşkun Abi'de sinirli adam haliyle, takımı Şampiyonlar Ligi için o kadar transfer yaptı vs. şimdi kalkıp takımı gidemeyecek transferler elinde patlayacak. Suç UEFA'nın burada. Biraz empati yapalım anlayışlı olalım birbirimize bu konuda.
    Bir tek Avrupa da mı mücadele ediyor Bursaspor ?

Ne güzel işte bu sezon sağlam bir kadro ile bana göre şampiyonluk şansları bile yüksek. Hem böylece UEFA'ya falan bakmaksızın giderler Avrupa'ya.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ön eleme oynayalım. CAS lehimize karar vermesede önemli değil. ülkemizden başka bir takım gitmesin avrupa'ya....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bir tek Avrupa da mı mücadele ediyor Bursaspor ?

Ne güzel işte bu sezon sağlam bir kadro ile bana göre şampiyonluk şansları bile yüksek. Hem böylece UEFA'ya falan bakmaksızın giderler Avrupa'ya.
    Abi yabancı sınırlaması var o kadar yabancı nasıl oynayacak.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Abi yabancı sınırlaması var o kadar yabancı nasıl oynayacak.
    Elbet bulunur yahu bir yolu

UEFA vaat edilerek getirilen oyuncular bir şey derse orasını bilemeyeceğim.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şampiyonlar ligine gidebilmeleri için bizim önümüzde bitirmeleri gerekirdi ligi. o yüzden bizden geçmesini umdukları hak ile bu transferleri yapmaları ve hak iddia etmeleri saçmalıktan öte değil. Sonuçta kimse onlara kesin olarak şampiyonlar ligine gidiyorsunuz demedi. İşleyen bir süreç vardı.

Bursaspor geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmayı hak etti mi ki bu kadar yaygara koptu yahu ? Bursaspor zaten geçen sezon, temiz bir ligde bu hakkı elde edememiş ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mahkemeler fiili kanıtlar sunmadı. Sadece keyfi kanaatler ile kararlar verdi.

Hiç bir şekilde şike yapıldığı iddiası kesin deliller ile kanıtlanamıyor.

Kanıtı iddia eden sunar. Suç isnat edilen suçsuzluğunu savunur, suçsuzluğunu kanıtlamak zorunda değildir. Delil yetersizliği kararları bu yüzden var. Suçu iddia eden suçu kanıtlamak zorundadır.
    Ya canım kardeşim Fenerbahçe nin o zaman ki 6-0 yendiği Ankaragücü maçını bi izle nolur izle. Evet izlemişindir o zaman canlı ama heyecandan görmediniz. Siz Fenerbahçe nin şike yapmadığına inanıyorsunuz kanıt yok diyorsan izle o maçı o gözle.
    İzliyecende görecen şeyi sana söyleyim Ankaragücü takımı Fenerbahçe ye penaltı yapana kadar uğraştı saçma sapan 4 pozisyonda ceza sahası içinde kayarak müdahale yaptı. Sonunda penaltıyı yaptı başardı.
    İzle konuş sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Uefa tahkim kurulu kararını verdikten sonra özellikle sonradan Avrupa'ya katılmaya hak kazanacak veya statü yükselecek kulüplerin sükunet halinde olması beni şaşırtıyordu, bugün aksi durum söz konusu olunca aslında tetikte bekleyen bir akbaba oldukları ortaya çıktı, Bu ülkede kimse, bir şeyi 'biz ülke menfaatleri için yapıyoruz' demesin, çünkü bu ülkede düşünülen en son şey ülke menfaatidir.
    Last edited by ReaList : 18.Temmuz.2013 at 20:50
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    hayirdir bu sinirin kime neye? Fenerin cezasinin kalkmasina mi bu kadar sinirlendin? gs in kasasinin dolmayacagi icinmi? Aziz yildirimin arkasinda degilim bence yüzsüzün önde gideni kendisi ama su son olay bariz göz göre göre gs lobisi tarafindan planlandi programlandi feneri bitirmek adina...
    Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Suçsuz olan adam niye istifa edip puan silme cezasını kabul etsin ?

Suçsuz adamları neden içeri tıkıyolar ? O zaman her mahkemeye çıkanı içeri alsınlar haklı haksız herkes içeri girsin ? Öğretmen olucaksınız birde bakış açısına bakarmısın.

Yine mi "öğretmen olacaksın"a bağladınız olayı? Nerden olduk yahu!!!

Fenerbahçe'nin kulüp olarak şike ve teşvik ayyuka çıktığında puan silme cezası alması gerektiğini, türk futboluna bu lekeyi sürenlerinse ömür boyu men alması gerektiğini savunuyoruz,siz gelmişsiniz "FB ceza alsa sevinecektin dimi" diyorsunuz

Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören ülke futbolunun en utanılması gereken isimleridir!!! Bu iki zat ve bunların yandaşları bizi resmen yerin dibine soktu fakat siz hala Fenerbahçe,kupa vs vs diyorsunuz. Bir yandan kanun çıksın da türk futbolu temizlensin diyoruz ama diğer yandan da bu suçları işleyenler yakalanınca onları aklamak için 35 takla atıyoruz.

Kuyt basın toplantısında çıkıp Everton ve Liverpool aynı durumda olsa birbirine destek olurdu diyor,yanında oturan Volkan ve Emre Galatasaray'a durmadan laf giydiriyor.Kulübün profesyonel oyuncuları bile birbirine karşı bu kadar nefret dolu ve bunun sebebi yıllardır iki kulübün arasına nefret tohumları eken Aziz Yıldırım'dır!

17'de 17 maç kazanmak madem inanç ve hırs işiydi de şikeyle suçlandıkları sezon neden bu kadar başarılı olmadılar ? Bir de en komiği cemaat,siyaset vs vs ile şikeyi ilişkilendirip üzerini örtmeye çalışanlar var.... Gerçi hoş üzerini o şekilde kapatamayacaklarını anlayınca 2. Yıldırım olan Yıldırım Demirören devreye girip allemle gullemle maddeleri değiştirip herşeyi hallettiğini sandı a maalesef futbol global ve uefa işe el attı.Ben şahsen Fenerbahçe'nin Galatasaray'la birikte ŞL gruplarında olmasını canı gönülden istiyorum.Fakat başında Aziz Yıldırım ve ona hizmet edenler olacaksa bırakın Ş.L.'yi ,Türkiye'nin en alt liglerinden bile Fenerbahçe ismi silinse memnun kalırım...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ya canım kardeşim Fenerbahçe nin o zaman ki 6-0 yendiği Ankaragücü maçını bi izle nolur izle. Evet izlemişindir o zaman canlı ama heyecandan görmediniz. Siz Fenerbahçe nin şike yapmadığına inanıyorsunuz kanıt yok diyorsan izle o maçı o gözle.
    İzliyecende görecen şeyi sana söyleyim Ankaragücü takımı Fenerbahçe ye penaltı yapana kadar uğraştı saçma sapan 4 pozisyonda ceza sahası içinde kayarak müdahale yaptı. Sonunda penaltıyı yaptı başardı.
    İzle konuş sonra.
    Bu yazdıklarına sen inanıyormusun ? O maçta şike yapıldığını kanıtla bana. Madem o kadar penaltı yapmaya çalıştılar 1 yapar 2 yapar 3 kere niye denesin. Senin gibilerin kurduğu komple teorileri yüzünden bu hale geldi bu olaylar.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İzle konuş sonra.
    Her maçı izledim. Hiç alakası yok. Ankaragücü, Fenerbahçe'yi zorlayabilecek bir takım değil zaten.

Eğer gerçekten tuhaf bir şey izlemek istiyorsanız Trabzonspor'un Bucaspor'a attığı 2. golü izlemelisiniz. Santra yapılıyor. Trabzonspor rahat pas yapıyor, 3 pas ile kaleye geliyor. Yerinde sabit duran oyuncu Kamil Ahmet Çörekçi, birdenbire yere düşüyor. Umut onu çalımlıyor, vuruyor ve gol. Bunu dünyada herhangi birine izletseniz kimse açıklayamaz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Hayırlı olsun.

Halk kaybetmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bursaspor yeni stadına kavuşacak, gelirler tavan yapacaktır. Yeni stat Bursa için milat olur. O yüzden transferde borçlandırma yaptılarsa bile bunu zamanla kaparlar. Denildiği gibi şampiyonlar ligi için yapıldıysa bu transferler süreç devam ederken nasıl emin olabilmişler. hayret. CAS'tan olumsuz bir karar çıksa bile Bursaspor'un şampiyonlar ligine katılacağını düşünmüyorum. Muhtemelen temsilcilerimizin yerine elenen takımlar katılır. Doğru olanı da bu.

Ayrıca bazı taraftarlar takımlarının bağlı olduğu, emrinde olduğu örgüte laf kondurmuyorlar ne acayip. Bide BJK - FB kardeş damgası yendi.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

90+'da antep maçında direkten dönen topun gol olması da şike zaten,objektif bakın şu olaylara artık

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bu yazdıklarına sen inanıyormusun ? O maçta şike yapıldığını kanıtla bana. Madem o kadar penaltı yapmaya çalıştılar 1 yapar 2 yapar 3 kere niye denesin. Senin gibilerin kurduğu komple teorileri yüzünden bu hale geldi bu olaylar.
    Kardeşim aç izle maçı boş boş konuşma ben size somut bişey gösteriyorum. İnan ya da inanma umrumda değil. Aç izle maçı sonra tartışalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Her maçı izledim. Hiç alakası yok. Ankaragücü, Fenerbahçe'yi zorlayabilecek bir takım değil zaten.

Eğer gerçekten tuhaf bir şey izlemek istiyorsanız Trabzonspor'un Bucaspor'a attığı 2. golü izlemelisiniz. Santra yapılıyor. Trabzonspor rahat pas yapıyor, 3 pas ile kaleye geliyor. Yerinde sabit duran oyuncu Kamil Ahmet Çörekçi, birdenbire yere düşüyor. Umut onu çalımlıyor, vuruyor ve gol. Bunu dünyada herhangi birine izletseniz kimse açıklayamaz.
    Ne yani savunman bu mu? Ankaragücü zorlamazmış. Nerden biliyosun futbol bu. Ben sana izlemedin demedim ki tekrar izle diyorum o gözle. Yapılacak bi hatada atılacak bi Ankaragücü golü şampiyonluğu götürebilirdi. Aç izle kardeşim somut bişe al sana. İnkar etmekle olmaz bu iş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ne yani savunman bu mu? Ankaragücü zorlamazmış. Nerden biliyosun futbol bu. Ben sana izlemedin demedim ki tekrar izle diyorum o gözle. Yapılacak bi hatada atılacak bi Ankaragücü golü şampiyonluğu götürebilirdi. Aç izle kardeşim somut bişe al sana. İnkar etmekle olmaz bu iş.
    Somut olan hiç bir şey göstermiyorsunuz. Maçta tartışılabilecek pozisyon da yoktu. Ankaragücü'nde kriz vardı. Oyuncular mutsuz, kadro zayıftı. Şike yapılabilecek en son maç bu maç zaten. Her maçı izliyorum, hiç bir somut durum görmedim.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kale dibinde santimle gol kaçıyor sen halen pozisyon aç izle tarzı yorumlarlardasın.

Bence sen aç biraz başka maçları izle o zaman arada fark olmadığını anlarsın.

Çok net bir şey var ki şike yapılacak son maç Ankaragücü maçıdır. Şike yapmaya gerek dahi duyulmayacak maçlardandır o maç.

Ama gel de anlat işte

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Somut olan hiç bir şey göstermiyorsunuz. Maçta tartışılabilecek pozisyon da yoktu. Ankaragücü'nde kriz vardı. Oyuncular mutsuz, kadro zayıftı. Şike yapılabilecek en son maç bu maç zaten. Her maçı izliyorum, hiç bir somut durum görmedim.
    Ankaragücü o zaman 13. Bitirdi. Ya ben sana nasıl somut bişe demiyorum maçın ilk 10 dksna bak. Hala inkar ediyosun. Senle tartışmak çok saçma. Yoktu demek çok kolay. Kolayına kaçıyorsun. Yoktu diyosun. İnkar et bakalım nereye kadar böle gidecek. Somut bişe yokmuş. Güldürme beni. Gören görüyor somut şeyi. Sen görme gerek yok göremezsin zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İzle konuş sonra.
    O zaman Antep maçınada bir zahmet bir bak...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Kale dibinde santimle gol kaçıyor sen halen pozisyon aç izle tarzı yorumlarlardasın.

Bence sen aç biraz başka maçları izle o zaman arada fark olmadığını anlarsın.

Çok net bir şey var ki şike yapılacak son maç Ankaragücü maçıdır. Şike yapmaya gerek dahi duyulmayacak maçlardandır o maç.

Ama gel de anlat işte
    Yukarıdaki benim iddamı okudun mu bu yorumu yapıyosn. Ben kaçmış pozisyon derdinde değilim, ben penaltıya teşebbüs edilen hareket derdindeyim. Diğer başka maçları izleyince garibime gitti Ankaragücü lü oyuncuların hareketleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    O zaman Antep maçınada bir zahmet bir bak...
    Bunun Ankaragücü maçıyla ne alakası var acaba? Her maç farklı değerlendirilir. Tek bi maçta bile şike yapıldıysa bu diğer 33 maçıda kekeler.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bir koyu Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'nin Avrupa'ya gitmesine gerçekten anlamda sevindim.Tabi buradaki saçma sapan yazıları okuyana kadar.Ülke için en iyisi oldu biz istiyoruz Galatasaray - Fenerbahçe beraber temsil etsin bu ülkeyi bu atıp tutma kime ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İzle konuş sonra.

??????????

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

@petrol
    Ne alaka? Ben Ankaragücü diyorum. Are you Türkçe?

Mesaj Yetkileri