Eyvallah
Hazırlık Maçları
Tayfur acaba biz nerede hata yaptık. Sonuçlara bakıyorumda hep kötü sonuçlar almışız. Oynadığımız takımlar bizden güçlü diyeceğim fakat değiller yani olsa bile her türlü mücadele etmemiz lazım. 5 maçta 1 puan nasıl birşeydir merak ediyorum açıkcası dostum. Takım mı bana uyum sağlamadı yoksa ben mi uyum sağlamadım tam olarak anlamış değilim. Takım içerisinde değişkenliği ön plana koyarak fazla yorulmalarını engelledim herhalde bu yüzden mücadeleyi kestiler. Hep 1-0 ile maç vermişiz bu nasıl bir şanssızlıktır. Hiç mi gol atamayız arkadaş anlamıyorum ki ama bunu düzeltmemiz lazım. Avrupa kupaları için fazla umutlu değilim hatta elenirsek çok iyi olur. İlk sezon sadece 2 kupaya yoğunlaşmak istiyorum ve onlarda başarı istiyorum. Avrupa bizim için sonraki hedef önce ilk 2 hedefimizi gerçekleştirmek gerek.
Avrupa Kupası
Tayfur tam istediğim oldu. Takımım iyi mücadele göstererek elendi. İlk sezon Avrupa kupasında bir başarı elde edemeyiz. Onun için elenip 2 kupamıza yoğunlaşmayı düşündüm ve öylede oldu. Takımım oyun içerisinde çok iyi uyum göstererek iyi paslaşmalar ve hucum yollarında etkili olduğumuz gösterdik. Çok gol kaçırdık fakat yavaş yavaş bunları düzelteceğimize inanıyorum. Ben buraya başarı için geldim ve o başarıyı yapmadan hiçbir yere gitme niyetim yok. Herkes ile tek tek görüşüp hatta isterlerse uzun zaman bu takımın başında mücadele vermeye hazırım. Ben ne önceki menejerlere benzerim nede Türkiye liginde olan menejerlere! benim farkım açık ve net olarak herkese göstereceğim Tayfur. Beni anlıyorsun değil mi ?