1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Trabzonspor l Yeni Kişiler Yeni Umutlar

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferler güzel olmuş,ligde de gayet iyiyiz bence sadece kaleyi bulan şut atmakta zorluk çıkıyor sanırım bazı maçlarda

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Umut Arda View Post
    beşiktaş galibiyeti iyi olmuş deplasmanda, başarılar
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Transferler güzel olmuş,ligde de gayet iyiyiz bence sadece kaleyi bulan şut atmakta zorluk çıkıyor sanırım bazı maçlarda
    Aynen iyi gidiyorduk fakat gol yollarında baya bir sıkıntımız var. Elimizde sözde(!) golcüler var fakat işlevleri az bu sene veya devre arasına kadar idare edip oyuncu satıp gelirleriyle iyi bir golcü alacağım inşallah.

Medya ah medya hep yandaş ve tarafcı mı olmak zorundasın ? Hep gençleri heba mı etmek zorundasın ? İyi giderken övülen ben şimdi ise sövülmekten bıkmış durumdayım. Maçlar iyi gitmiyor olabilir fakat biraz daha zaman gerek daha yeni bir başlangıç yaptık ve bu başlangıç öyle hemen bir anda çıkamaz değil mi ? Haksız mıyım dostum ?

- Haklısın hemde sonuna kadar haklısınız.

+ Peki niye bu kadar yükleniyorlar ?

- Daha gençsiniz ve yeni bir işe başladınız. Konu bulamayınca ve büyük takımı yönettiğiniz için sizi hedef alıp sizin açıklarınızla size vurmaya çalışıyorlar. Herşeyin bir zamanı var bunları şuanlık görmemezlikten gelmeniz en iyisi olur.

+ Haklısın öyle yapmam lazım.

Taktiğim çok iyi işlerken böyle sonuçları almak çok garibime gitti. Gol yollarında baya sıkıntımız var ve bu yüzden çiftli forvet sistemine dönerek bu yolu aşmaya çalışacağım. Hucum olarak 5 oyuncu ile hucuma çıkarken 5 defans ile geriyi bekleyeceğiz. Dengeli bir oyun kurmayı hedefliyorum ve bu taktik ile başarıya gideceğimi düşünüyorum. Bu sene lig zor olabilir fakat kupa zor değil! Kupa'yı almak için ligi bile feda edebilirim. Kupa alıp ilk sezonu başarılı bir sezon olarak tamamlamak istiyorum.

10. Hafta

11.Hafta

12.Hafta

13.Hafta

14.Hafta

15.Hafta

16.Hafta

1.Maç

2.Maç

Dipnot : Birdahaki güncelleme basın toplantısı olacaktır.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Mesaj Yetkileri