Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Swensea

11 42.31%
  • Stoke City

5 19.23%
  • Southampton

10 38.46%
1 ile 30 arası toplam 460 sonuç

Konu: Everton / Southampton / Swensea / Ortak Kariyer 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Başarılar herkese benim favorim Halil hoca
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by ardkyrkc View Post
    Başarılar Favorim Halil

Teşekkür ettim

Quote Originally Posted by ERSELKULALI View Post
    Uzun süredir mesaj yazmasam da neredeyse ekip olarak yaptığınız her kariyeri takip ettim bu da keyifli geçecektir.

Bu kariyerden sonra bir İtalya bekliyorum sizden şimdiden istek yapmış olayım, şöyle Roma-Fiorentina-Lazio-Udinese fena gitmezdi.
    Yazdığın takımlar gerçekten çok iyi ama Udinese dışında , güzelde rekabet olur , sonraki kariyerde olabilri ama bu kariyeri biraz uzun tutucaz inş.

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Başarılar herkese benim favorim Halil hoca

Teşekkür ettim Selim

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

swenseali doğmadık ama swenseali ölcez halil bu arada iyi transferler yapmışsın matri de büyük golcü ama juve kıymetini bilmiyo tabanu yu nasıl oldu da aldın

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    swenseali doğmadık ama swenseali ölcez halil bu arada iyi transferler yapmışsın matri de büyük golcü ama juve kıymetini bilmiyo tabanu yu nasıl oldu da aldın
    Tabanou'yu sırf Taraftar için aldım ama fena değil gibi bakalım Lallana'yı kesebilecek mi

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Tabanou'yu sırf Taraftar için aldım ama fena değil gibi bakalım Lallana'yı kesebilecek mi
    lallana onun yanında guiza kalır adam stutgartla beni bundeliga 1. liğe çıkardı ilk senede gerisini siz düşünün

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    lallana onun yanında guiza kalır adam stutgartla beni bundeliga 1. liğe çıkardı ilk senede gerisini siz düşünün
    Şimdilik hazırlıklarda falan Lallana'yı oynattım ilk 11 'i bozmayım ama 4-5 maç sonra ilk 11'de denerim , ayrıca Stutgartla 2.ligden çıkman için Tabanou'ya çok fazla ihtiyaç olmaz ki

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Şimdilik hazırlıklarda falan Lallana'yı oynattım ilk 11 'i bozmayım ama 4-5 maç sonra ilk 11'de denerim , ayrıca Stutgartla 2.ligden çıkman için Tabanou'ya çok fazla ihtiyaç olmaz ki
    gerçekde düştü mü hiç haberim yokda beni oyunda bundesliga 1 deydi valla

Mesaj Yetkileri