Bu arkadaşta bizim Juan Diaz'ın amcaoğlu, torpilli adam![]()
Tranferin son gününde genç bir forveti kiralama kadarı aldık, €65B ne alma opsiyonumuz var. Ama klübe geldiğinde anlaştığımız fiyattan daha da yüksek bir bedeli olduğunu görünce seviniyoruz.
Hazırlık Maçlarımız
Açıkçası çok iyi bir hazırlık dönemi geçiremedik. 1 aylık bir periyotta hem transfer yapıp hemde oyuncuları yeni sezona hazırlamak biraz zor oldu. Ağırlığı öncelikli olarak transfere verdiğim için hazırlık maçlarını pek önemsemedim. Hatta 6-3 lük maçta yönetimi asistanıma devretmiştim.
Lig başlamadan önce kurallardan biraz bahsetmek istiyorum. İlk 3 takım Premier lige yüksleirken son 2 tkaımda küme düşüyor. Kadroda en fazla 4 yabancı oyuncuya izin veriliyor. Bu bizim için pek problem olmayacak gibi. Şuanda sadece 2 yabancı oyuncumuz var. Kadroda ise en fazla 35 oyuncu oluyor.
Arjantin 2 Lig Kuralları
VE LİG BAŞLIYOR!!!
Nam-ı Diğer Arjantin 2. Ligi
1. Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
Karşı takıma göre biraz daha istekli oynadık ama yinede çok çekişmeli bir maç oldu. Dk 88. de tkaımın emektarların Rodriguez'in golüyle 3-2 kazanmayı bildik.
2. Hafta
Spoiler: ISTATISTIKYine 3-2 ve yine bir son dakika golü ama bu sefer sahnede Pena var. Ama maçın adamı tabikide Gutierrez... Ondan beklemediğim bir performansla maçı kopardı.
(2. maçtan sonra asistanım ve ben sohbet ediyoruz)
Rodi Mood: Javier bu Gutierrez ne yaptı öyle ya, adamı transfer ederken neredeyse hiç umudum yoktu. Hatta sırf o yüzden son anda bonservisini almaktansa kiralamayı tercih ettim.
Javier: Haklısınız hocam, ama futbol bu ne zaman ne olacağı bellki olmuyor Pena'nın 90+5 teki golü gibi.
R M: Haklısın, ama bence yorum yapmak için erken.
J: Ama hocvam basın toplantısında bu oyuncu tamamen almaya değer gibi birşey dediniz.
R M: Oyuncu maçın adamı ve taraftar tarafından coşkuyla karşılandı. Bu durumda biraz gaz vermek gerekiyor, kapiş
J: Anladım hocam.
Cntrl.Cordoba maçı nolmuş öyle yahu, verileri görmek istiyorum![]()
Dipnot:Hocam sunumun çok iyi yahu![]()
Başarılar hocam (: yeni takip etmeye başladım nasıl oralar iyimi![]()
Çok teşekkür ederim, elimden geldiğince birşey yapıyorum, ilk kariyer hikayem.
Sen istersinde ben koymam mı , az sonra yayınlarım.
Teşekkürler, valla burası şuan da kış , bizim Kuzay Yarım Küre gibi değilAma Ocak aylarında falan cıvıl cıvıl olur diyorlar, beklerim buralara
![]()
Yoğun istek üzerinde 6-3 biten Cordoba hazırlık maçı verileri
Hocam para yetmiyor bana bir bilet ayarlasan olmaz mı? çok istiyorum gelmeyi![]()
3. Hafta
Ligin üstü için önemli bir maçtı ve beraberlik aldık. Galibiyette olabilirdi ama nasip değilmiş. Ayrıca Lıis rogriguez in sakatlığıda can sıktı.
4. Hafta
Üst sıralar için önemli bir maçtı. Vasat bir futbol oynadık. 3lü defans a karşı hala kalıcı bir çözüm bulamadım. Geçen hafta da 3lü defansa karşı birşey yapamadım.
5. Hafta
Tam anlamıyla nefes kesen bir maçtı. ÖZellikle 2. devre çok iyi oynadık. 90.dk ya girdiğimizde skor 2-4 tü. Maç sonucu ise 4-5... Son 1 dk korkmadım desem yalan olur 5-5 olacak diye
5 Hafta Sonunda Lig Sıralaması
Defansa y maçı son 3 dakikada bence şaibe var demedi deme :!
Maçlar baya eğlenceli geçiyor gibi gözüküyor. Defans biraz daha iyi olsa rahat çıkarsın. Hücumda sorun yok gibi...
Kardeşm Başarılar diliyorum iyi gidiyosun aslında böyle devam bu sezon üst lige çıkacağına inanıyorum![]()
5-4 biten maçta neler olmuş aman Allahım![]()
5. Haftadan sonra ser b ir şekilde ilerlediğim için toplu sonuçları veriyorum.
5. haftadan sonra anlamadığım bir şekilde düşüşe geçtik. 6 maçta sadece 1 puan alabildik. Bu yüzden ligde baya gerilere düştük ve yönetimle aramız biraz bozuldu. Daha sonra 2 haftalığı tatile çıktım ve yönetimi asistana bıraktım. Döndüğümde 2 de 2 yapıldığını görünce hemen maçları incelemeye aldım. Daha son internetten biraz araştırma yaptım ve 4-4-2 diziliminde akıcı bir futbol oynamaya karar verdim. Şimdilik işler yoluna girmiş gözüküyor.
Ancak sakatlıklar can sıkmaya devam ediyor. As kadromdan en az 2 kişi sakat oluyor her hafta.
15. Hafta İtibariyle Puan Durumu
İlk 7 maç ne öyle sonradan düzelttin formun düşmesse çıkıcaz yoksada sıkma canını bizim yanımıza İngiltereye gel![]()
İşin zor, başarılar.6 maçta 1 beraberlik çok kötü olmuş senin için. Bakalım telafi edebilecek miyiz puan kayıplarını..