Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
İnş diyelim. hedefimize ulaşırsak önümüzdeki yıllara daha sağlıklı bakabiliriz. Ama gönül isterki ilk 3de bitirp direk gruplara kalalım. 4. olusak seribaşı olmadığımızdan zor rakip gelir hiç uğrasmadan gruplardan başlamak güzel olur.

Geçen yıl çok çektik. Bu yıl üzerinde çalıştık ve sanırım meyvelerini alıyoruz. Kişi ne kadar zorlukla karşılaşırsa çözüm üretiyor ve kendini geliştiriyor. Bizimkiside öyle oldu. Halen eksik olduğum konular var ve yavaş yavaş onlarlada ilgilenip geliştirmeye çalışıyorum. Basını kullanma maç istatistiklerini yorumlama, asistan feedbacklerinden faydalanma ve maç öncesi devre arası maç sonu konuşmaları, birde hakemler. Önümüzdeki yıl ise bunlarda biraz daha aşama kaydedebilirsem saha boyutu zemin durumu hava durumu gibi konulara el atacağım. Şimdiye dek belki hiç umursamadığım o kadar çok şey varmış ki sürekli bişiler öğreniyor insan. Gözden kaçan yada önemsemediklerimiz ciddi derecede etkiliyor oyuncuları ve maçı..Aslında yarın falan geçmişte yaptığımzı gibi böyle istişarelerle yine ufak notlar halinde bilgiler paylaşabilirim isteyen olursa .Biraz çok konuştuk kafa şişirdik galiba :F
Önemsenmeyen küçük detaylar oyunun seyrini ciddi şekilde etkiliyor. Bunu bende yaşaya yaşaya tecrübe edindim. Kariyerlerde bu tarz tartışmalar olmadıkça boş kariyer gibi geliyor bana. Merak edenler kendilerini eksik görenler sordukça yanıtlamak bilgi birikimini paylaşmak kariyeri daha da anlamlı ve kalıcı kılıyor. Uzun lafın kısası tartışmaya devam.