Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 25 / 45 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    O konuda sıkıntımız yok sezona başlarken hedefimiz belli ilk 4 dedik. Yukarısı olursa hayır demem (: Ama önümüzdeki yıl parola kesinlikle şampiyonluk

Avustralyaya gidiyorum kanka bundan sonraki adresim orası olacak simdiden bi tatil yapabilrim. Yeni klübümü şimdiden duyuruyorum

Potansiyel yenge adayınızda budur
    Şimdiden söylüyorum ki sulanmayın

Bunun kız kardeşi teyze kızı filan varsa bende geleyim hemen

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

O konuda sıkıntımız yok sezona başlarken hedefimiz belli ilk 4 dedik. Yukarısı olursa hayır demem (: Ama önümüzdeki yıl parola kesinlikle şampiyonluk

Avustralyaya gidiyorum kanka bundan sonraki adresim orası olacak simdiden bi tatil yapabilrim. Yeni klübümü şimdiden duyuruyorum

Potansiyel yenge adayınızda budur
    Şimdiden söylüyorum ki sulanmayın

payalşıp durma şu gızz resimlerini olm amacın ne ramazan bittikten sonra bekliyozz

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ramazan ramazan günaha sokuyon bizi ya

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post

Bunun kız kardeşi teyze kızı filan varsa bende geleyim hemen
    ah kardeşim keşke herkeş sen gibi olsa aşağıdakilere bak ağızlarının suyu akıyor (:
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    payalşıp durma şu gızz resimlerini olm amacın ne ramazan bittikten sonra bekliyozz
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Ramazan ramazan günaha sokuyon bizi ya
    yengeniz diyom yan gözle bakıyonuz ne biçim adamlarsınız biraz erdoğandan ders alın pis herifler

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Bize ters, eyvallah

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Diaz o benim karım la 3 çocuğu var benden ne iş???

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bize ters, eyvallah

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Diaz o benim karım la 3 çocuğu var benden ne iş???
    O nasıl bir giriştir abi eim hatun vs denir garım ne la..sahi adı neydi senin çocukların annesinin ? (:

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

O nasıl bir giriştir abi eim hatun vs denir garım ne la..sahi adı neydi senin çocukların annesinin ? (:
    Lady ! yani yalan söyleme

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

27.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

5.Tur

Çok önemli maçta citye şanssız bir şekilde yenildik. iyi oynadığımız bir dönemde geldikleri ilk atak gol oldu sonada çıkaramadık. Fa cupta ise elenmek istedik ayak bağı olmaya başlamıştı lakin uzatmalarda rövanş maçı oynamamıza sebep olacak golü bulduk maalesef :F

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Karıyla uğraşıcam diye maçlardan oldun terbiyesiz herif

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

yengeniz diyom yan gözle bakıyonuz ne biçim adamlarsınız biraz erdoğandan ders alın pis herifler

Ne dedik bea Allah sahibine bağışlasın bne Arjantinde takılıyorum, kızdan bol ne var

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Lady ! yani yalan söyleme
    Karıyla uğraşıcam diye maçlardan oldun terbiyesiz herif
    Bak bak laflara bak gelip destek olacağına manitama laf atar sonra gelir artizlik yapar milleti galeyna getirme len (:
    Quote Originally Posted by RodiMood
    Ne dedik bea Allah sahibine bağışlasın bne Arjantinde takılıyorum, kızdan bol ne var
    Bilmem mi özledim güney amerika sahillerini uu beybi Ama göynümüzü avustralyalı hatuna kaptırdık

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Diaz seni mahkemeye vereceğim mahkemede dersin bu lafları !!!

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Crystal kızlar neyimize yetmedi ? ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1.Eleme Turu 1.Ayak

Maça iyi başlayan taraf Twente olsada kısa sürede toparlayıp güzel bir oyun sonucu rakibimizi mağlup ettik. Gol yemeden 2 farkla kazanarak Hollandaya olduça avantajlı bir skorla gittiğimizi söyleyebilrim. Birde 2 topumuz varki direkte patlayan onlardan biri içeri girse turu almıştuk içerde

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Diaz seni mahkemeye vereceğim mahkemede dersin bu lafları !!!
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Crystal kızlar neyimize yetmedi ? ?
    Kız mız yok aşka kapalıyız bu sezon tek hedefimiz klübü başarıya ulaştırmak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

28.Hafta

Belalımız Liverpool karşısında bu sefer gülüyoruz. ve hiç dinlenmeden Hollandaya uçuyoruz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ah kardeşim keşke herkeş sen gibi olsa aşağıdakilere bak ağızlarının suyu akıyor (:

erdoğan amcamızdan ders alırım ayıp ettin

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1.Eleme Turu 2.Ayak

Maçın başlarında tacdan bulduğumuz golle turu bi nevi garanti altına aldık. Fikstür yoğun olduğu için fazla pres yapmadan top çevirip zaman öldürerek turu atladık. Zira bikaç gün sonra Arsenali ağırlayacaz. Rakibimiz ise Galatasaray oldu. Ajaxı içerde 5-0'la geçtiler. Gruptan ise Manuyla beraber çıkmışlar ve lider olarak. Açıkcası Ajax gelsin isterdim. Türk takımlarına karşı çekiniyorum. Umarım hedefimiz olan çeyrek finale ulaşırız ve sonra kura şansımız yaver gider

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    erdoğan amcamızdan ders alırım ayıp ettin
    Amca mı ? Yok daha neler

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

29.Hafta

Oyuncularım takdir edilesi bir performans göstermeye devam ediyor. Nazar değmesin. Tek sıkıntımız üst sıralardaki hiç bir takım puan kaybetmiyor olması. Hepsi çok formda ve çok moralli buda sürekli galip gelmelerini sağlıyor. Ligin sonuna kadar şampiyonlar ligi için mücadelemizi vereceğiz. Umarım yukarısı takılır. 2 sezondur biz ne kadar iyiysek rakiplerimizde bir o kadar iyiler. Cityden şampiyonluğu almak hiç kolay olmayacak resmen ambargo koydular. Tottenham Arsenal Chelsea ise çizgisini bozmuyor. Manu geçen sezon kötü olsada yine toparlandılar. Newcastle ve Liverpool değişkenlik gösteriyor. Az gol atıyoruz diğerlerine nazaran ama skoru bulunca korumaya çalışıyoruz. Haddimizi bilerek mücadelemizi sürdürüyoruz.

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Epey yol aldık, skoru koruma konusunda yapılanlar gerçekten takdire şayan.

9 Maç kalmış Ligi 4. bitirirsin. Uefada da yarı final oynarsın dostum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    9 Maç kalmış Ligi 4. bitirirsin. Uefada da yarı final oynarsın dostum
    İnş diyelim. hedefimize ulaşırsak önümüzdeki yıllara daha sağlıklı bakabiliriz. Ama gönül isterki ilk 3de bitirp direk gruplara kalalım. 4. olusak seribaşı olmadığımızdan zor rakip gelir hiç uğrasmadan gruplardan başlamak güzel olur.
    Epey yol aldık, skoru koruma konusunda yapılanlar gerçekten takdire şayan.
    Geçen yıl çok çektik. Bu yıl üzerinde çalıştık ve sanırım meyvelerini alıyoruz. Kişi ne kadar zorlukla karşılaşırsa çözüm üretiyor ve kendini geliştiriyor. Bizimkiside öyle oldu. Halen eksik olduğum konular var ve yavaş yavaş onlarlada ilgilenip geliştirmeye çalışıyorum. Basını kullanma maç istatistiklerini yorumlama, asistan feedbacklerinden faydalanma ve maç öncesi devre arası maç sonu konuşmaları, birde hakemler. Önümüzdeki yıl ise bunlarda biraz daha aşama kaydedebilirsem saha boyutu zemin durumu hava durumu gibi konulara el atacağım. Şimdiye dek belki hiç umursamadığım o kadar çok şey varmış ki sürekli bişiler öğreniyor insan. Gözden kaçan yada önemsemediklerimiz ciddi derecede etkiliyor oyuncuları ve maçı..Aslında yarın falan geçmişte yaptığımzı gibi böyle istişarelerle yine ufak notlar halinde bilgiler paylaşabilirim isteyen olursa .Biraz çok konuştuk kafa şişirdik galiba :F

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

İnş diyelim. hedefimize ulaşırsak önümüzdeki yıllara daha sağlıklı bakabiliriz. Ama gönül isterki ilk 3de bitirp direk gruplara kalalım. 4. olusak seribaşı olmadığımızdan zor rakip gelir hiç uğrasmadan gruplardan başlamak güzel olur.

Geçen yıl çok çektik. Bu yıl üzerinde çalıştık ve sanırım meyvelerini alıyoruz. Kişi ne kadar zorlukla karşılaşırsa çözüm üretiyor ve kendini geliştiriyor. Bizimkiside öyle oldu. Halen eksik olduğum konular var ve yavaş yavaş onlarlada ilgilenip geliştirmeye çalışıyorum. Basını kullanma maç istatistiklerini yorumlama, asistan feedbacklerinden faydalanma ve maç öncesi devre arası maç sonu konuşmaları, birde hakemler. Önümüzdeki yıl ise bunlarda biraz daha aşama kaydedebilirsem saha boyutu zemin durumu hava durumu gibi konulara el atacağım. Şimdiye dek belki hiç umursamadığım o kadar çok şey varmış ki sürekli bişiler öğreniyor insan. Gözden kaçan yada önemsemediklerimiz ciddi derecede etkiliyor oyuncuları ve maçı..Aslında yarın falan geçmişte yaptığımzı gibi böyle istişarelerle yine ufak notlar halinde bilgiler paylaşabilirim isteyen olursa .Biraz çok konuştuk kafa şişirdik galiba :F
    Önemsenmeyen küçük detaylar oyunun seyrini ciddi şekilde etkiliyor. Bunu bende yaşaya yaşaya tecrübe edindim. Kariyerlerde bu tarz tartışmalar olmadıkça boş kariyer gibi geliyor bana. Merak edenler kendilerini eksik görenler sordukça yanıtlamak bilgi birikimini paylaşmak kariyeri daha da anlamlı ve kalıcı kılıyor. Uzun lafın kısası tartışmaya devam.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Ben bu oyunun maç motoru yüzünden neler kırdım Diaz bana yardım et sinirlerim fırlıyor yardmına ihtiyacım var

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

5.Tur Tekrar

Nihayet elendik. İlk maçta istemiştim bunu ama olmamıştı. Sıkışık fikstürde cidden ayakbağı oluyor. Keşke farklı veda etmeseydik ama şükür fazla etkilenmedi oyuncular ve takım uyumu falan. ve anladım ki siz siz olun köklü değiştimeyin ilk 11i stoperlerin 3ünüde değiştirince çok kötü oldu hatta ilk 11 komple değiştik. Önümüzde Avrupa maçımız var. Türkiyeden avantajlı döneriz inş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Önemsenmeyen küçük detaylar oyunun seyrini ciddi şekilde etkiliyor. Bunu bende yaşaya yaşaya tecrübe edindim. Kariyerlerde bu tarz tartışmalar olmadıkça boş kariyer gibi geliyor bana. Merak edenler kendilerini eksik görenler sordukça yanıtlamak bilgi birikimini paylaşmak kariyeri daha da anlamlı ve kalıcı kılıyor. Uzun lafın kısası tartışmaya devam.
    O zman yarın akşam üstü forumda daha çok üyenin olacağı saatte aklımdaki soruları sorarım ve duruma göre gelen sorularla bir panel yaparız
    Ben bu oyunun maç motoru yüzünden neler kırdım Diaz bana yardım et sinirlerim fırlıyor yardmına ihtiyacım var
    Tam olarak sıkıntı ne yada neler ? konuya vakıfsam elimden geldiğince yardım ederim elbette

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Abi başta şunu anlamıyorum ne yaparsam yapayım 1 adama 3 kişi dalıyor ve defans bom boş kalıyor yol geçen hanı oluyor böyle habire gol yiyorum ne yaparsam yapayım ya ben bu işi çözemedim sen biliyorsundur belki

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Abi başta şunu anlamıyorum ne yaparsam yapayım 1 adama 3 kişi dalıyor ve defans bom boş kalıyor yol geçen hanı oluyor böyle habire gol yiyorum ne yaparsam yapayım ya ben bu işi çözemedim sen biliyorsundur belki
    Öncelikle oyuncularının mentali önemli bir husus neyse bunu bir kanara bırakalım. maç öncesi rakip takım talimatları yaparken oyuncuların birçoğuna sıkı markaj yap diyosan oyuncuların o oyuncuyu görünce yanına yapışmaya gidiyor olabilirler yada sürekli press yapın demişsen sürekli o oyuncuya prese gidiyor olaiblirler yani rakip takım talimatlarında bunlara dikkat et. Diğer yandan alan markajı denedin mi ?

Sayfa 25 / 45 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon

Mesaj Yetkileri