Yarı Final 2.Maç

Spoiler: ISTATISTIK 

Dürüst olmalıyım ki maç öncesi ilk maçta pek ışık vermediğimiz için pek umudum yoktu. Rakip Amc kullanıyosa kendi amcmi alır dm koyardım defansif oyun kurucu rolünde. Hele hele evimde oynuyorsam kontrollü oynardım gol yememe adına. 4-2-3-1 tarzı oynuyorsa presi kısarım vs vs lakin bu maçta zaten ciddi bir skor avantajı var rakibin. Birde kontrollü oynayacam vakit geçicek olası yenilecek gol fişi çeker diyerek. Dk 1 rakip stoperler kaleci pres sert top kapma zayıf ayak takıma toplamda pres agresif defans önde başlattım. Yani tüm tabuları yıktık..Maç bir başladı liverpoolu dövmeye başladık resmen sağdan soldan 15 dakika iç.inde turu alacak skou bulduk ama takım ısrarla hocam bizi frenleme tarumar edelim diyordu. Lakin ters bir gol heba edebilirdi. Çok kez kararsız kaldım ama oyuncularım müthiş bir oyun oynadılar liverpoolu tabiri caizse yumruk manyağı yaptılar birde şansımız yaver gitse 5leyip paketleyecektik. İster mucize diyin ister şans ister hakedilmiş başarı. Gerçek şu ki FİNALDEYİZ !!