Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 28 / 45 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Ezer geçeriz bence bu sefer Kupayı biz daha çok istiyoruz ..
    Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Pc bozuktu giremedim 2 gündür , neler yapmışsın ya

A.L kupası gelecek galiba , bu arada yeni videoya bittim o kızlar nasıl bişi öyle
    Quote Originally Posted by TheConquerost View Post
    Bence Liverpool'da bu sefer zorlanamayacaksın. Hatta rahat geçiceksin :P
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Fikstür olarak ManU avantajlı, bence hem biz hemde ManU CL ye gideceğiz, Arsenal veya Chelsea geriye düşecek...
    Birazdan ssleri koyarım ama işler çok kesatlaştı.Hatta avantajlı olduğumuz Cl için bile çok zora soktuk Ligde deplasmanda citye yenildik evimizde lig sonuncusu Aston Villa ile berabere kaldık Clyi'de tehleye attık. Alde liverpoola kaybettik ilk maçı :F

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Birazdan ssleri koyarım ama işler çok kesatlaştı.Hatta avantajlı olduğumuz Cl için bile çok zora soktuk Ligde deplasmanda citye yenildik evimizde lig sonuncusu Aston Villa ile berabere kaldık Clyi'de tehleye attık. Alde liverpoola kaybettik ilk maçı :F
    Son maçlar felaket kötü gitmiş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

35.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

liverpool deplasmanı öncesi umutsuzca gitmiştik ve rotasyon kadromuz vardı. İlk yarı pozisyon vermedik pek fena degildik ama 2.yarı birkaç oyuncum sakatlandı kondisyon dibe vurunca oyuncu degistirmek ve formasyon degistirmek durumunda kaldık sonra yneildik haliyle

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yarı Final 1.Maç

Forvetlerim çeyrek finalden itibaren tel tel dökülmeye başladı başta Sassa..sözde önemli maç formuna sahip lakin sahada marke mi ediliyor anlamadım ki..rol yer herbişi degistidik. Zaza'nın attığı gol rövanşta işe yarar mı bilemiyorum. Son şampiyon Liverpool tam bir kupa takımı :F

Bence Liverpool'u elersin.Ligdede ilk üçe girersin bence

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

36.Hafta

Forvetlerim iyice batırmaya başladı. Bu sonuçla beraber Cl şansımızı zora soktuk. Ben Aston Villa ve Evertonu yenip Chelsea City maçlarını yenilsemde Clye kalırız diyordum lakin evdeki hesabı çarşıya uyduramadık. Moraller iyice dibe vurdu. Oyuncularla onusuyorum ters tepki alıyorum takım toplantısı yaptım tepki veren olmadı 2-3 kişi verdi onlarda olumsuz. Bi karabulut çöktü tepemize ama anlamadım. Liverpool rövanş maçına giriyorum şimdi :F

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Kalan maçlarımız kazanmamız lazım , Şl bileti için .

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

son 3 maç her şeyi batırmışsın juan biraz heyecanlandırmak istiyo bizi galiba al o şl biletini

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Her takımın kaderidir böyle kötü dönemler , atlatırsın sen...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yarı Final 2.Maç

Dürüst olmalıyım ki maç öncesi ilk maçta pek ışık vermediğimiz için pek umudum yoktu. Rakip Amc kullanıyosa kendi amcmi alır dm koyardım defansif oyun kurucu rolünde. Hele hele evimde oynuyorsam kontrollü oynardım gol yememe adına. 4-2-3-1 tarzı oynuyorsa presi kısarım vs vs lakin bu maçta zaten ciddi bir skor avantajı var rakibin. Birde kontrollü oynayacam vakit geçicek olası yenilecek gol fişi çeker diyerek. Dk 1 rakip stoperler kaleci pres sert top kapma zayıf ayak takıma toplamda pres agresif defans önde başlattım. Yani tüm tabuları yıktık..Maç bir başladı liverpoolu dövmeye başladık resmen sağdan soldan 15 dakika iç.inde turu alacak skou bulduk ama takım ısrarla hocam bizi frenleme tarumar edelim diyordu. Lakin ters bir gol heba edebilirdi. Çok kez kararsız kaldım ama oyuncularım müthiş bir oyun oynadılar liverpoolu tabiri caizse yumruk manyağı yaptılar birde şansımız yaver gitse 5leyip paketleyecektik. İster mucize diyin ister şans ister hakedilmiş başarı. Gerçek şu ki FİNALDEYİZ !!

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

O Kupa buraya gelecek

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Final Marsilya ile..Finale kadar gelince inanılmaz heyecanlıyım ve finalde kaybetmeye korkuyorum yalan yok

Kalan maçlarımız kazanmamız lazım , Şl bileti için .
    Her takımın kaderidir böyle kötü dönemler , atlatırsın sen...
    Evertonu yenebiliriz ama stamford bridgede chelsea karşısında çok zor bir maça çıkacağız ve 2-3 gün sonra final maçımız var..çok kötü oldu Aston Villa maçı çok..
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    son 3 maç her şeyi batırmışsın juan biraz heyecanlandırmak istiyo bizi galiba al o şl biletini
    Batırmışsın ne la kendimiz mi istedik (: Buraya kadar getirdik fikstür sıkışık forvetlerimiz döküldü ne yapalım nasib (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

O Kupa buraya gelecek
    inş (: Açıkcası liverppool maçının şokunu henüz atlatamadım. Maçı nasıl yönettim nasıl taktik verdim bilmiyorum 3-1 belki çevrilmeyecek skor degil ama son şampiyon ve bizim gibi bi takım her ne kadar kado olarak fena olmasakda kişisel olarak epey heyecan ve stres vardı üzerimde..3-1den dönmek kolay degildi. Heleki formsuz ken ve rakip form tutmuşken ve yarı final gibi bir aşamada..Umarım kara bulutların dağıldığı maç olur

Liverpool maçı fevkalade olmuş , işte bazen böyle riskleri almak gerekiyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

37.Hafta

Ligde son haftaya girerken kritik bir noktadayız. Chelsea deplasmanına gidiyoruz. Kazanırsak 3. olup direk gruplara kalırken kazanamazsak muhtemelen 5. olup devler arenasına gidemeyeceğiz. Everton maçında 90+2de attığmız golün pek bi önemi yok aslında. Biz kaybedicez manu berabere kalıcak anca o zman iyiki atmışım diyebilrim. Son 2 maçım var ikiside birbirinden önemli. Sezon finali böyle bişi olsa gerek. Sezon rüya gibide bitebilir tam bir yıkımda olabilir (: Chelsea maçından 2-3 gün sonra final maçımız var.. Dolayısıyla rotasyon kadromuzla Chelsea karşısına çıkıp savunma yapıp duran top yada ani bir kontra golü arayacaz. Açıkcası ligden feragat ettim. Keşke Manu zor bir takımla oynasaydı. herifler ızdırap oldu bana hep o Glazer'in açıklamlarından sonra başladı bu husumet

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Aynı şeyi bende Tucuman da yaptım bugün Kupadan elenmek için üst ligden bir takıma karşı rotasyonlu kadroyla agresif hücum başladım. Resmen çekirdek gibi çitledim karşı takımı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Liverpool maçı fevkalade olmuş , işte bazen böyle riskleri almak gerekiyor
    Izdırap oldu bu ingilziler arkadaş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Aynı şeyi bende Tucuman da yaptım bugün Kupadan elenmek için üst ligden bir takıma karşı rotasyonlu kadroyla agresif hücum başladım. Resmen çekirdek gibi çitledim karşı takımı
    Biz elenmek için çıkmadık ama (: Bakalım Chelsea karşısında savunma yapıp duran topla gol arayacaz tüm uzunları sahaya sürecem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Vicdansızlar biraz destek olun baskı yok falan diyin heyecandan geberiyom burda

Hadi hocam güzel sonuçlar bekliyoruz, yapabilirsin biliyoruz

Marsilya çok tehlikeli takım abi. Çok dikkatli ol Jordan Ayewi tutamazsan bitiriyor işini çok hızlı ve çevik nerden çıkacağı belli olmuyo ara paslarına falan çok iyi hareketleniyo beni mahfetmişti

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by tosyalinl View Post
    Hadi hocam güzel sonuçlar bekliyoruz, yapabilirsin biliyoruz
    şuan ders çalışıyorum (: Umarım değer.. rakip analizi taktiği maç içinde şu şöyle giderse nasıl müdahale derim vs vs..Chelsea maçını hiç düşünmüyorum çıkar kaybederiz icabında problem deel avrupada bi kupa alalımda inş
    Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Marsilya çok tehlikeli takım abi. Çok dikkatli ol Jordan Ayewi tutamazsan bitiriyor işini çok hızlı ve çevik nerden çıkacağı belli olmuyo ara paslarına falan çok iyi hareketleniyo beni mahfetmişti
    Kardeşim yanlış görmediysem son lig maçında ayew sakatlanmış heralde bizim maça yetişmiyor yani umarım öyledir

Hocam inanıyoruz arkandayız ancak baskı VAR

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

al artık da kurtulalım bizde

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Rahat ol Juan , Arkanda Crystal Kızları Var

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hocam inanıyoruz arkandayız ancak baskı VAR
    Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    al artık da kurtulalım bizde
    baskı benim üzeimde sen niye kuırtuluyon la
    Rahat ol Juan , Arkanda Crystal Kızları Var
    Gece gece konsatre olmaya çalışıyom gelmiş hatun resmi paylaşıyo ya marsilya ne kadar para verdi sana

neyse bu kadar yeterli chelsea maçına giriyorum şimdi gazamız mübarek olsun

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Senle aynı heyecanı yaşıyorum iyi sen bilirsin bir taraftarın eksilir

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Güncelleme bekliyoruz JUAN DİAZ !!!!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

38.Hafta

Nasıl oldu anlamadım 1-0 öne geçtik aklım tamamen finalde olduğundan ötürü hiç birşekilde oyuna formasyon olarak müdahale etmeidm. Yedeklerden de kimseyi sokmadım diri bir şekilde finale çıkma adına. Reading-Manu maçından gol haberi gelince Cl'yi de garanti altna aldık. Sonra gol yedik maalesef. Yemesek 3. olup direk grupalra kalacaktık ama hedefimiz olan Clye gideceğiz. inş güzel bir kura çekeriz ve gruplara kalırız. Yolu biraz uzattık ama Avrupa Ligini alırsak buna değecek

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezon Sonu Puan Durumu

Oyuncu Verileri

Sayfa 28 / 45 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon

Mesaj Yetkileri