Yılın Takımı
Yılın Takımı
Bileti kaptık sıra Kupada![]()
Böyle taraftarlık mı olur yahu zor zamanımızda lazımsınız bize..şitreşliyik
Yahu niyetlenmeyi falan unutmuşum önce dişleri fırçaladım niyetlendim derken akıl 1 karış havada chelsea maçını yaptım. Sezon sonu veriler ödüller derken hala marsilya maçını yapmadım. Final havasına bürünemedim. Basın toplantıları falan ısınmaya çalışıyorum (:
Ben yoksam her zaman 1 kişi eksiksin dostum anladınmı?
Marsilya ağır favori :F
Maç öncesi düzenlenen basın toplantısına katılıp takıma olan güvenimizi ve inancımızı belirttik.
İnş çıktığımız ilk avrupa arenasından kupayla dönecez Londraya
Bunlarda Marsilya'nın maç öncesi sakat ve cezalıları. Honda Ayew gibi etkili isimler yok. inş Galatasaray maçındaki gibi bu yoklukları avantaja çeviririz.
Yolun açık olsun diyorum ve yatıyorum ben. Maçın sonucunu sonra öğrenirim artık![]()
Sabah girdiğimde kupayı burada görücem , yoksa Crystal kızlarını unut![]()
Öglen o kupayi görmek istiyorum![]()
Boşversene be diaz, giden 3.lük olsun. O kupa gelsin de!
tottenham ile ilk iki sene, cl biletini son maçta (5.olup) avrupa ligi finalini kaybeden bir insan olarak söylüyorum bunu. 2 sene boyunca aynı şeyleri yaşayıp durdum ama yılmadım bu sene (senin kariyeri ve mesajları da okuyup bilgilenerek, daha önce bunu yazmıştım) iyi hazırlanarak girdim sezona. hedef cl bileti ve artık bu sene A.L. kazanmak
İnandık biz sana, diaz yüzümüzü güldür bu sene.![]()
FİNAL
Spoiler: ISTATISTIK
ilk 11lere bakınca ajewi gördüm biran şaşırdım ama meğer kadeşiymiş gerçi birbirlerinden pek farkları yok ama neyse maça başlar başlamaz temiz bir gol attık. Yiine iyi başladık ataklar üstüne ataklar marsilya oyuna ortak olmadan 2yi bulmanın peşindeydik gerçi pek ortak olamadılar ama 2-0dan sonra üstüne kırmızıda yiyince iyice rölantiye aldık. Ayağa paslarla bu işi bitirdik
tebrikler bu gurur hepimizin![]()
ŞampiyonlarLigi ve Avrupa Ligi Sahipleri
Spoiler: Avrupadan Kupalar
Capital One Cup ve Fa Cup Sahipleri
Spoiler: İngiltereden Kupalar
İlk ciddi sınavımızı barçaya karşı verecez bakalım devler ne kadar dev
Manchester United sahibi Glazer beye tekrardan selamlar![]()
Glazer bey bu seferde guardiolanın yerine Mourinhoyu getirdil hadi bakalım hodri meydan
Her zmanki gibi sezonu olabildiğince en erken açacağız
E bi zahmet ..Gençler asfaltta top oynuyor yahu
İşte bu! Tebrikler hocam.![]()
Neyseki bu yönetim beklentileri fazla yukarı çekmedi biz yine avrupaya gidecez dedik. Transfer yapmayı pek düşünmüyordum zaten yönetimde fazla bişi vermedi. Şuanki maaş ve verilen maaş arasında fark olsada oyuncularım zırtp pıt sözleşme istiyor onlarla sözleşme yenileyince aradaki fark kapanır. Mesela Sassa 250 bin alıyordu demin görüştüm 1.5 milyondan açtı ağızını (: Bazı bölgelerden oyuncu satabiliriz. Zaten devre arasında anlaştığımız oyuncular vardı birçok bölgeye takviyemizi yaptık onlarla. Sağ bek ve orta sahaya şampiyonlar ligi için üst düzey oyuncu bulaiblirsem alırım yoksa transfer yok.. Corchiayı kaptırmayaydık iyiydi. Orta sahaya savaşçı bir eleman alıyorum. Elimdekiler iyi ama makajı falan yetersiz kalaibliyor. Önce kiradakiler dönsün gelecekler gelsin sonra kadromuzu şekillendirecez artık
Tebrikler Juan harikasın![]()
Paris'e git tüm İskandinavyayı getir![]()
pars sg deki paraya bak nasıl reddettin o kadar parayıyalnız standrberg en iyi ortalamaya sahip olup da yılın 11 ine girememesi ilginç
edit yanlış oldu![]()
Helal olsun Juan getirdin kupayı bize![]()