Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Swensea

11 42.31%
  • Stoke City

5 19.23%
  • Southampton

10 38.46%
1 ile 30 arası toplam 460 sonuç

Konu: Everton / Southampton / Swensea / Ortak Kariyer 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Eğer Gutierrez'i alamazsan James McCarthy'i öneririm Halil Hocam

Ayrıca Ward-Prowse 2-3 sene içinde inanılmaz bir topçu oluyor, fırsat buldukça oynatmanı tavsiye ederim. Sonradan olur, kupa maçlarında olur.

Bi kariyerimde Mc Carty ve Garmash'ı kafadan almıştım ikiside benim için boş beleş olmaktan öte gitmedi , ayrıca Prowse çok iyi gelişiyor geçen sezon dan bari ağır bir şekilde oyun kurucu rolü üzerinde çalışıyor bu yıl ilk 18'e almaya başladım , Gutierrez yalan oldu çalışma izni çıkmıyor para var huzur yok adam gibi bir ofansif orta saha oyun kurucu bulamadım .

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Bi kariyerimde Mc Carty ve Garmash'ı kafadan almıştım ikiside benim için boş beleş olmaktan öte gitmedi , ayrıca Prowse çok iyi gelişiyor geçen sezon dan bari ağır bir şekilde oyun kurucu rolü üzerinde çalışıyor bu yıl ilk 18'e almaya başladım , Gutierrez yalan oldu çalışma izni çıkmıyor para var huzur yok adam gibi bir ofansif orta saha oyun kurucu bulamadım .
    Kevin De Bruyne , Ruben Pardo , Dennis Praet , Oskar Hiljemark , Ander Herrera , Koo Ja-Cheol

alternatif olarak bu isimlere de bakabilirsin hocam

Yine ek olarak gözüme çarpan oyuncular; Tibor Cica , Mateo Kovacic , Jorge Resurreción (Koke) ,
    Last edited by MelihTrezeguet : 23.Temmuz.2013 at 15:52

Mesaj Yetkileri