14.Hafta

15.Hafta

16.Hafta

17.Hafta

Puan Durumu

Ligde hala olduğumuz yerde sayıyoruz diyebilirim. Gereksiz puan kayıplarımız yüzünden aramızda puan farkı oluştu fakat kapatılmayacak bir fark değil. Yeni transferlerimizle çıkışımızı sürdürmek ve bu sene mutlu sona yaklaşmak istiyoruz.

Colman ve Villanueva çok iyi fiyata elimizden çıkardık. Bunun yanında Jonathan sağ bekte iyi işler çıkartıyordu ama onuda alım satım için almıştım. Onuda aldığımız değerin 3 katına satarak iyi bir gelir elde ettik. Onun yerine Celustka veya Veysel Sarı oynayacak. Orta saha Orhan Gülle'nin yanına ise Jem Karaca ile görüşmelerimiz başladı ve 7M gibi bir fiyata anlaştık. Sözleşmemize geri dönüş bekliyoruz.

[IMG]http://j1307.hizliresim.com/1c/r/qnh2p.png[/IMG]

5.Hafta

6.Hafta

Grubumuz

Grubumuzda iyi bir çıkış yakalyarak 1 tek yenilgi ile 1. sırada çıkmayı başardık. Tottenham karşısında iyi performans sergiledik. Diğer 2 rakibimiz bize karşı güçsüzdü ve bize karşı galip gelemeyince 1. çıkmayı başardık.

1. Turda Rakibimiz Spartak Moscow

Rakibimiz Avrupa Liginden ne yapmış

6 maçta 13 gol atmış ve 6 gol yemiş. 3 galibiyet alırken 1 beraberlik 2 yenilgi ile 10 puan ile Wolfsburg'un 5 puan gerisinde 2. sırada grubu bitirmiş ve üst tura çıkmış.

1.Maç

2.Maç

Grubumuz

1461 Trabzon gruplara kadar gelmesi beni sevindirdi açıkcası ve mutlu oldum. Türkiye kupasında bu sene yine favori benim ve kesin alacağımı düşünüyorum. Ne hikmettir bilemem ama kupada Galatasaray'a karşı başka oyunuyor takım ve bu senede aynı futbolu yapacaklarını düşünüyorum. Fenerbahçe zaten bir düşüş içerisinde yeni yeni toparlanıyorlar ve bu süreci değerlendirerek bana rakip çıkarlarsa eleyeceğimi düşünüyorum. Beşiktaş ise tam bir şans takımı diyorum. Hep şansları yanında geliyorlar fakat bu sefer şanslarıyla beraber yenerim tabi rakip çıkarsa

Transferler Geçmişimiz

Geçen sene maddi durum olarak kötü olduğumuz için gelişen ve iyi para eden oyuncular transfer ederek kendime bir bütçe açmaya çalışacağımı söyledim. Uygun fiyata oyuncu alarak onları devre arası elimden çıkardım. Bana çok iyi gelir elde ettiler.

Normalde çift forvete dönecektim fakat Honda'nın menejeri bana önerdi. Baktım kimse istemiyordu ve işimi kolaylaştırdı. Honda'yı bu sene oynatıp performansa göre değerlendireceğim. Olmazsa sezon başı iyi paraya satarım.

Rekor