1 ile 30 arası toplam 918 sonuç

Konu: Kayserispor Transfer Haberleri | Derley, Diego Lopes

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Yakın zamandan Furkan Özçal örneği varken gideceğini sanmam.
    furkan özçal bize geldiğinde sakattı kendini toplayamamış olsa gerek ki oynayamadı zaten ondan hiç bi beklentim yoktu benim ki okaydaki potansiyelin yarısı yok furkanda

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    furkan özçal bize geldiğinde sakattı kendini toplayamamış olsa gerek ki oynayamadı zaten ondan hiç bi beklentim yoktu benim ki okaydaki potansiyelin yarısı yok furkanda
    Peki Okan Derici ne oldu bir bilgin var mı ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Peki Okan Derici ne oldu bir bilgin var mı ?
    okan derici bize geldiğinde 18 yaşındaydı a2 takımında oynadı yeterli görülmedi ki gönderildi almanya ya geri döndü sen bu adamları ne kadar izledin potansiyelini ne kadar gördün de bunlar harcandı diyebiliyosun çok merak ediyorum yeterli görülseydi oynarlardı tıpkı semih gibi emre gibi arda gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    okan derici bize geldiğinde 18 yaşındaydı a2 takımında oynadı yeterli görülmedi ki gönderildi almanya ya geri döndü sen bu adamları ne kadar izledin potansiyelini ne kadar gördün de bunlar harcandı diyebiliyosun çok merak ediyorum yeterli görülseydi oynarlardı tıpkı semih gibi emre gibi arda gibi
    Böyle diyeceğini biliyordum. Abi ben normal, düzgünce, merakımdan soru sordum sadece, harcandı falan demedim nereden çıkarıyorsun ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Böyle diyeceğini biliyordum. Abi ben normal, düzgünce, merakımdan soru sordum sadece, harcandı falan demedim nereden çıkarıyorsun ?
    Kusura bakma o zaman ben yanlış anlamışım bu arada Okan Derici geçen sene a takımda en son bi kupa maçında oynamıştı sanırım aynı maç son 10 dk da giren 16 yaşındaki Berk Yıldız ondan daha iyi oynamıştı a2 takımında ne kadar öne çıkıyodur bilmem ama yetersizdi malesef

Mesaj Yetkileri